2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende dün geceliklere bakayım dedim çarşıda çok güzel kom gecelikleri gördüm uzun kollular vardı %50 indirimli kısa kollular da yeni çokmış çok güzeldi birine bayıldım . Biraz pahalı ama almasamda gözümde kalacak :) zengin bir arkadaş bize ondan alsın

ben 28+1 şuan yanı 29. haftamdayım

30 31 32 33 34 35 36 hafta edıyor 7 hafta sonram. 36. haftada alabılır doktorum tamamen dıkışlerımın durumuna baglı canım

sen ameliyatı yeni mi oldun ??

hava atmak gibi olmasın kocam ayakkabıcı giyemeyenlerin yerine ben giyerim babet falan :)sempatiksalakcinni

benim kocam da lojistikçi sizin yerinize tıra kamyona binerim bol bol sempatiksalakcinni

ben 28+1 şuan yanı 29. haftamdayım

30 31 32 33 34 35 36 hafta edıyor 7 hafta sonram. 36. haftada alabılır doktorum tamamen dıkışlerımın durumuna baglı canım

hıımmm hayırlısı neyse o olsun canım...
benim de 32 haftalık olunca kontrole gidicem..dr o zmana gel sonrasında ne zman nerede istersen doğum yaptırayım demişti..acaba benimkinide erken mi alacak?bak aklıma takıldı...

ekmek yemeyi kestim
2 gündür ama makarna ve kısırı görünce dayanamıyorum
onlardan da vazgeçsem ne güzel olur
birde cola var canım müthiş istiyor bir çay bardağı içeyim dedim eşim yetişmeseydi 2.5 lt yi kafama dikiyordumbilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
olsun kıs bişi olmaz
hemen gider onlar kalıcı kilo değil ki
emzirirken bile birsürü kalori kaybedecez
bebişin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Bende dün geceliklere bakayım dedim çarşıda çok güzel kom gecelikleri gördüm uzun kollular vardı %50 indirimli kısa kollular da yeni çokmış çok güzeldi birine bayıldım . Biraz pahalı ama almasamda gözümde kalacak :) zengin bir arkadaş bize ondan alsın

zenginler topukluyor cnm bize biz fakirlerdn fayda gelr anck oda fakırlkten bakrz sadeceesempatiksalakcinni

hıımmm hayırlısı neyse o olsun canım...
benim de 32 haftalık olunca kontrole gidicem..dr o zmana gel sonrasında ne zman nerede istersen doğum yaptırayım demişti..acaba benimkinide erken mi alacak?bak aklıma takıldı...

neden erken alsın kı herşey normalse canım

zenginler topukluyor cnm bize biz fakirlerdn fayda gelr anck oda fakırlkten bakrz sadeceesempatiksalakcinni

:) yok yok ben bulucam zenginleri :) bana ne ya ne annam yanımda ne kimsem var siz alacaksınız işte banane yaaaa hem ben hamileyim üzülmemem lazım

hadi ya geçmiş olsun
gene de iyi cesaret edip bebek yapmışsın var ya. tebrik ederim:içelim:

bebek yapmak zorundaydım canım, bebek anneyi temızlıyor her turlu hastalıktan hucrelerını yenılıyor. zaten ıstıyorduk ALLAHım da verdı çok şukur

Kızlar bende 23 şubattan bu yana yarım kilo ile bir kilo arasında kilo vermişim :) Ama göbek büyüyor bu nasıl oluyo ki anlamadım

bilmiyorumkismile
olsun kıs bişi olmaz
hemen gider onlar kalıcı kilo değil ki
emzirirken bile birsürü kalori kaybedecez
bebişin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

geçen komşuma gittim kadının 2 çocuğu var ve ikisi de sezaryan ,görseniz kız gibi incecik
bir de demez mi ben emzirmeyi kesince kilo veriyorum diye
bütün tezlerimi yıktı geçirdi akannehir

Back
X