2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen komşuma gittim kadının 2 çocuğu var ve ikisi de sezaryan ,görseniz kız gibi incecik
bir de demez mi ben emzirmeyi kesince kilo veriyorum diye
bütün tezlerimi yıktı geçirdi akannehir

Yok canım ya direk kilo veriyormuşsun emzirirken bacaklardan ve göbekten gidiyormuş ve çok kalori harcanıyormuş birde uykusuzluk peşinden koşturma gider hepsi

Yok canım ya direk kilo veriyormuşsun emzirirken bacaklardan ve göbekten gidiyormuş ve çok kalori harcanıyormuş birde uykusuzluk peşinden koşturma gider hepsi

biliyorum canım da o kadına şaşırdım asıl. insan emzirmeyi kesince nasıl kg verir hayret

sen kg verdin diye Ege de mi verecek kaydirigubbakcemile3
oğlun büyüyor işte ne güzel.

Evet canım maşallah onun kilosu iyi :) birde artık hareketleri çok değişti sanki kemiklerine dokunuyorum gibi geliyor :) ve tepkileride :) evde ki herkes hissetti :) özellikle müzik ve süt-elma ikilisi onu mutlu ediyor hareketlendiriyor :)

Evet canım maşallah onun kilosu iyi :) birde artık hareketleri çok değişti sanki kemiklerine dokunuyorum gibi geliyor :) ve tepkileride :) evde ki herkes hissetti :) özellikle müzik ve süt-elma ikilisi onu mutlu ediyor hareketlendiriyor :)

elma ve pekmez yedıgımde çoşuyor benım kı de :nazar:

biliyorum canım da o kadına şaşırdım asıl. insan emzirmeyi kesince nasıl kg verir hayret

:) diyet yapıyordur canım biizm gelinde vardı öle bahsetmişimdir kesin üçüz doğum yaptı bebekler doğduktan 6-7 ay içerisinde ne kadar pasif jimlastik ve spor salonları varsa gezdi diyetisyenlere gitti 1 yıl içerisinde kiloları gitti sonrada direk estetikle karınbağlarını toplattı ve kız gibi oldu birde başka yerlerindende estetik oldu.

off ben napıcam ya yeme düzenimi değiştirmedğim halde ve dikkat ettiğim halde kilo alıyorum sürekli

neden erken alsın kı herşey normalse canım

4. hamileliği olan 6 aydır yatan 3-4 defa hastanede yatan ve kan pıhtılaşması iğnesi kullanan biri pek normal sayılmaz..:)))))))belki ondandır...
dur bakalım 2 hfta sonra belli olur bakalım..

Arkadaşım aradı ben gecelik bakmak istiyordum birlikte gidip ona baktık :) ama burayıda kaçırmışım sabahtan buyanada okumakla meşguldüm :) çok güldüm

Aaaa gecelik mi dedin... Ben de gecelik almaya uğraşıyorum günlerdir ama beceremedim...
Sen aldın mı Mexe...

bilmiyorumkismile

off ben napıcam ya yeme düzenimi değiştirmedğim halde ve dikkat ettiğim halde kilo alıyorum sürekli

Uzulme canim ya bebegine gidiyordur o kilolar.
Bende istahim kapandi diye uzuluyorum bebegim yeterince beslenmiyor belki diye. :1ninca:

4. hamileliği olan 6 aydır yatan 3-4 defa hastanede yatan ve kan pıhtılaşması iğnesi kullanan biri pek normal sayılmaz..:)))))))belki ondandır...
dur bakalım 2 hfta sonra belli olur bakalım..

Canım sen hiç onları düşünme bak bebeğinin maşallahı var zaten 32 . haftadan sonra seni haftada çağırabilir doktorun bebeğin için en uygun zamanda da alırlar ciğer gelişimini falan tamamlamasını sağlarlar allahın izniyle .

Valla banada dünkü muhabbeti çok görduler heralde.Bi sürü iş çıktı şasıma.Kaderın gözü kör olsun iş işte.Benim yerime birileri yazışsın dinlensin yesin içsin olur mu?hop hihoyyythihoyyyt

Back
X