2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaaa gecelik mi dedin... Ben de gecelik almaya uğraşıyorum günlerdir ama beceremedim...
Sen aldın mı Mexe...

bilmiyorumkismile

Yok canım daha almadım ama bakınıyorum hala bir ik model beğendim başka yerlere de bakacağım en azından 1 takım alayımda evde hazır olsun diyorum ne olur ne olmaz sonra başka beğendiğim olursa alacağım

4. hamileliği olan 6 aydır yatan 3-4 defa hastanede yatan ve kan pıhtılaşması iğnesi kullanan biri pek normal sayılmaz..:)))))))belki ondandır...
dur bakalım 2 hfta sonra belli olur bakalım..

aboww kız sen de en az benım kadar çürüksün he...olsun erken olsun sağlıklı olsun yeter bize olumunekankayizsmile

:) tabi biz çikolata yiyemeyince çikolata etkisi yapıyor bebeklerimizde :)

ben çikolatayı hıç sevemem kımse ınanmıyor ama ne kola ne çikolata şu yaşıma kadar ağzıma surmuş degılım. yıne çikolatayı azıcık yemege başladım gebelıkte, o da brownı gbı kakao şeklınde.

bide zayıflayınca o göbek pörsüycek eskisi gibi olmıycak dimi eyvahedigeldismile

göebk topluyor kendını canım merak etme.

bencede şaşırmış
zaten oda takımım beyaz diyince ne garip zevkin var , hastane odası gibi olacak dedi :mymeka:

Offf yaaa böle negatif insanlardan nefretr ediyorum ... Ne güzel beyaz herşeye yakışır hem kızın içerisinde prensesler gibi yatacak inşallah :)

ben çikolatayı hıç sevemem kımse ınanmıyor ama ne kola ne çikolata şu yaşıma kadar ağzıma surmuş degılım. yıne çikolatayı azıcık yemege başladım gebelıkte, o da brownı gbı kakao şeklınde.

.

Ahh ahhh canım ben bayılırdım :) nutella ülker çikolatalı gofret :) hatta kocam beni cocostar la tavladı :). Tatlıyıda çok severim ama bir süre ara verdim işte :)

Offf yaaa böle negatif insanlardan nefretr ediyorum ... Ne güzel beyaz herşeye yakışır hem kızın içerisinde prensesler gibi yatacak inşallah :)

valla ya hem ismine burun kıvırdı hem de odasına
insan beğenmese bile öyle demez, benimde canım sıkıldı ama ne yapayım.

arch kacrdım kım dedı sana onuu ne garıp zevkın var dıyee

valla ya hem ismine burun kıvırdı hem de odasına
insan beğenmese bile öyle demez, benimde canım sıkıldı ama ne yapayım.

Hiç sıkma canım :) hem aldığın odayı ben biliyorum çok güzel bir oda ve Asya okadar güzel ve asil bir isim ki çok sevmeye başladım ben özellikle sabahları Asiyi izliyorum orada ki kızın adı Asya bayılıyorum ona . Bazı insanlar çekememezliklerinden yapıyor inan

Hiç sıkma canım :) hem aldığın odayı ben biliyorum çok güzel bir oda ve Asya okadar güzel ve asil bir isim ki çok sevmeye başladım ben özellikle sabahları Asiyi izliyorum orada ki kızın adı Asya bayılıyorum ona . Bazı insanlar çekememezliklerinden yapıyor inan

sağol canım :1hug:bende biliyorum iyi olacağını ama insanlar böyle eleştirince üzülüyorum
insan ister istemez etkileniyor malesef

hiç sıkma canım :) hem aldığın odayı ben biliyorum çok güzel bir oda ve asya okadar güzel ve asil bir isim ki çok sevmeye başladım ben özellikle sabahları asiyi izliyorum orada ki kızın adı asya bayılıyorum ona . Bazı insanlar çekememezliklerinden yapıyor inan

ayy ordaki asya ne sevimli bi kız yaa bende bayılıyorum ona valla

sağol canım :1hug:bende biliyorum iyi olacağını ama insanlar böyle eleştirince üzülüyorum
insan ister istemez etkileniyor malesef

Aman canım herkes birşeyler söylüyor ben bu hamileliğim süresince neler duydum ne kilom kaldı ne başlarda bebeğimi hissetmediğim ne neden işten çıktığım ne bebeğimin cinsiyeti herkes herşeye yorum yapıyor senin derdin insanları geriyor bende artık kimseye birşey anlatmıyorum iyiki sizleri buldum da sizinle paylaşıyorum

Back
X