2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o şimdiki adı sempatiksalakcinni
doğunca asya olacak

irem bebenin takımları çok küçük .hemde çok pahalı geldi bana
bebek biraz iri olursa giyemez. satıcı kız bile öyle söyledi bana

valla ben boyasız iki takım aldım benim kızın toraman olduğunuda söyledim olmazsa değiştireceğine söz verdi. Zaten o takımlarn birini hemen yıkamıcam kızıma küçük gelirse de eşim gidip başka bişey alacak. Ama benim aldıklarım yeni doğan değildi 0-3 aya göreydi

yok archiye öle diyen arkadaşının ipeği modern değil
senin ipeğin modern sempatiksalakcinni

şaka maka ipek ismini çok severim ben
ilkokuldan hala görüştüğüm bir arkadaşımın ismidir aynı zamanda

ya tabiki ipek ismi de çok güzel. her isim güzel ki anne babalar çocuğuna layık görüp koyuyor.
ama kendi ismini övüp başka isimlere mok atmak ayıba kaçıyor biraz.

yok archiye öle diyen arkadaşının ipeği modern değil
senin ipeğin modern sempatiksalakcinni

şaka maka ipek ismini çok severim ben
ilkokuldan hala görüştüğüm bir arkadaşımın ismidir aynı zamanda

Sen benim İpeğimide seversin :) çok tatlı olacak . Ama önce abisi Ege gelsin sonra

Biz daha bebek gündemde değilken kızımız olursa İpek oğlumuz olursa Ege koyacağız demiştik :) böylece herkesin yorumlarına da yolları kapamış olduk .

abooo hem de çok gıcıkmış ya... Ohaoldumsmile sen şey de bence su markası gibi pek hoşuma gitmiyor artık :ecrin_bebek:

fiat gelıyor aklıma desınnn yeterli zaten ehehehe

evet bende mitolojideki anlamını beğendiğim için koyuyorum .
ama yok 2. çocuğun ismini de avrupa koyarsın, yok modern değil diye deli ediyorlar beni:mymeka:

Modern nasıl oluyor ya bence çok güzel ve modern sen takma kimseyi prensses olacak senin kızın :)

evet bende mitolojideki anlamını beğendiğim için koyuyorum .
ama yok 2. çocuğun ismini de avrupa koyarsın, yok modern değil diye deli ediyorlar beni:mymeka:

Yahu modern olmazmı dunya durdukça Asya kıtası durcak bıkere en basitinden ve eskımıcek.Bıde bız eşimle yabancı dıllerde soylenmesı kolay olsun dıye özellıkle sectık.Asia dıye.ve arapça isim istemıyodu eşim kesınlıkle.Babası asya dedikçe bı asya daha çıkıyo ağzından önemli olanda bu.Ben bı ara arya dedım ama asya ismini beğendik sonra.o şakaları yapınca senın halını düşünemıyom ya.hamıle hamıle ne gıcık oluyosundur.Boş boş bak suratlarına bence onların:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yagmir koyacam, böle yabancı isim gibi olcek sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

valla ben boyasız iki takım aldım benim kızın toraman olduğunuda söyledim olmazsa değiştireceğine söz verdi. Zaten o takımlarn birini hemen yıkamıcam kızıma küçük gelirse de eşim gidip başka bişey alacak. Ama benim aldıklarım yeni doğan değildi 0-3 aya göreydi

hımm olabilir benim baktıklarım el kadardı hatta çok minik diyince satıcı kız da dedi bebek kiloluysa olmaz diye
güvenip alamadım bende

Abooo hem de çok gıcıkmış ya... ohaoldumsmile Sen şey de bence su markası gibi pek hoşuma gitmiyor artık :ecrin_bebek:

ya aslında yalan da değil cidden artık hoşuma gitmiyor o tip isimler nedense varmı forumda bu ismi koyacak olan bilmiyorum ama sevmiyorum almina tuana vs gibi isimleri.daha türkçe daha yalın anlamı aynı olan ne bileyim eylül naz yağmur duru su toprak poyraz ada gibi isimleri daha cok seviyorum artık zevkim değişti

Kizlar en onemlisi esinizle isim konusunda anlasabilmek,
digerlerinin soyledikleri vizzz gelir bosverin.

Bende sinir oluyorum şu isim konusuna yorum yapanlara. Geçen banada sordu biri sonra direk yorumu ayşeyi anladımda naz neymiş özenti olmuş dedi bendeki cevap sanane çocuğumu nufusunamı alcan benim çocuğum babasıyla beraber koyduk , sen önce bir evlen sonra çocuk yap kendin daha az özenti bi isim bulursun dedim sustu. Sonrasında da en sinir olduğum şey başka insanların çocukları hakkında verdikleri kararlara yorum yapan haddini bilmeyenler dedim.Braz abartmış olabilirim ama bunları aynen söyleyince özür dilemek zorunda kaldı valla.

hiç abartmamaşın.yazını okudukça içim rahatladıalkisalkisalkis

Sinem nasil kizlar?

Sinemde çok güzel ben basit söylenmesi kolay isimleri seviyorum . Benim ismim çok zor olduğu için ve duyulmamış olduğu içn çok zorlandım . Tüm arkadaşlarım bana eskiden ya mex veya mexelina yada mislina derdi :) ünide falan hep nick olaak bunları kullanıorum diye. Aramızda kalsın bunlarda erkek isimleri :)

Modern nasıl oluyor ya bence çok güzel ve modern sen takma kimseyi prensses olacak senin kızın :)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dur daha kaynanamların haberi yok isimden asıl bomba onlar duyunca olacak

Yahu modern olmazmı dunya durdukça Asya kıtası durcak bıkere en basitinden ve eskımıcek.Bıde bız eşimle yabancı dıllerde soylenmesı kolay olsun dıye özellıkle sectık.Asia dıye.ve arapça isim istemıyodu eşim kesınlıkle.Babası asya dedikçe bı asya daha çıkıyo ağzından önemli olanda bu.Ben bı ara arya dedım ama asya ismini beğendik sonra.o şakaları yapınca senın halını düşünemıyom ya.hamıle hamıle ne gıcık oluyosundur.Boş boş bak suratlarına bence onların:mymeka:

hemde nasıl gıcık oluyorum var ya pisler alsanaalsanasmile

Bende sinir oluyorum şu isim konusuna yorum yapanlara. Geçen banada sordu biri sonra direk yorumu ayşeyi anladımda naz neymiş özenti olmuş dedi bendeki cevap sanane çocuğumu nufusunamı alcan benim çocuğum babasıyla beraber koyduk , sen önce bir evlen sonra çocuk yap kendin daha az özenti bi isim bulursun dedim sustu. Sonrasında da en sinir olduğum şey başka insanların çocukları hakkında verdikleri kararlara yorum yapan haddini bilmeyenler dedim.Braz abartmış olabilirim ama bunları aynen söyleyince özür dilemek zorunda kaldı valla.

Biraz asabi misin bacım bu aralar yoksa...kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Amerikalılara sorsan herhalde onlar da Jonathan Elizabeth için "aaa daha modern isim bulamadın mı" derler

Alin koyacaktın sen kızın adını dimi. bence çok güzel bir isim

Evet minik Alin kızımız :)
valla güzellik çok göreceli bir kavram, bizim kulağımıza hoş geldi koyduk, yani koyacağız inşallah :) kimse beğensin diye bir takıntımız yoktu zaten.

ya aslında yalan da değil cidden artık hoşuma gitmiyor o tip isimler nedense varmı forumda bu ismi koyacak olan bilmiyorum ama sevmiyorum almina tuana vs gibi isimleri.daha türkçe daha yalın anlamı aynı olan ne bileyim eylül naz yağmur duru su toprak poyraz ada gibi isimleri daha cok seviyorum artık zevkim değişti
ayyy damla da çok güsel heee..
bak sensi onu da düşün

Back
X