2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kızımın isminide çevremizden doğru düzgün beğenen olmadı guclubacismile

Sinemde çok güzel ben basit söylenmesi kolay isimleri seviyorum . Benim ismim çok zor olduğu için ve duyulmamış olduğu içn çok zorlandım . Tüm arkadaşlarım bana eskiden ya mex veya mexelina yada mislina derdi :) ünide falan hep nick olaak bunları kullanıorum diye. Aramızda kalsın bunlarda erkek isimleri :)

adın ne ki senin bak şimdi merak ettim?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dur daha kaynanamların haberi yok isimden asıl bomba onlar duyunca olacak

hemde nasıl gıcık oluyorum var ya pisler alsanaalsanasmile

:) walla eşim sölemiş sanırım ailesine en son eşimin babası ümreye gittiğinde sormuş bebeğin adı kesin mi diye oda evet baba Kesin Ege olacka demiş orda onun için dua etmek için . Artık herkes resmi olarak bilyor bizde ben tüm yorumlara kulağımı kapadım ve bu isim çok hoşumuza gitti dedik kapattık konuyu sen ve eşin karar verdikten sonra gerisi boş zaten

Bizim oğlanın hala adı yok kaydirigubbakcemile3
Babası daha cinsiyetini öğrenemeden önce, erkek olursa zühtü olsun demişti, ağzımıza yapıştı..
Şimdi herkes Zühtü diye seviyoo, oğluşumu ama sanırım kızıyoo öyle deyince... Çünkü babası Zühtü oğlum diye seviyoo onu bizimkinde çıt yok
:roflol:
Ben de rüyamda Ege diye görmüştüm... Ama onu da kimse beğenmedi.. Ama bence Ege olacak..
bilmiyorumkismile

Biraz asabi misin bacım bu aralar yoksa...kaydirigubbakcemile3

yok kız hiç asabi değilim zaten bu olay geçen ay oldu ama ne yapayım biri ayşe kötü naz güzel , kimisi nazı boşver sırf ayşe olsun , kimisi ikisini birden beğenmez, kimisi köylü ismi der arada beğenenlerde çıkıyor ayrıda bende çok sinirleniyorum yorumlara en sonunda dayanammadım patladım bide kalkmış özenti diyor ulan sersem sen kimsinde yorum yapıyosun demezlermi adama kaldıki öyle düşünsen bile adab-ı maşeret diye bişey var öyle her aklına geleni söylemez haddini bilen insan o an çok sinirlendim dayanamadım söyledim bende

Bence güzel bir isim Sensi, anlamı da çok güzel.

Hahaha, Yemekteyiz'de bir kadın vardı adı Prensesti

prenses mi akannehirakannehir

benim kızımın isminide çevremizden doğru düzgün beğenen olmadı guclubacismile

aaa beril ismini eşim çok beğenmişti
hatta bir ara düşündü de siz koyunca vazgeçtik delikafadulden

Kızlar sütlü kahve yaptım kendime.... Hakettim ama çok çalıştım yoruldum.... :ecrin_bebek:

Sinemde çok güzel ben basit söylenmesi kolay isimleri seviyorum . Benim ismim çok zor olduğu için ve duyulmamış olduğu içn çok zorlandım . Tüm arkadaşlarım bana eskiden ya mex veya mexelina yada mislina derdi :) ünide falan hep nick olaak bunları kullanıorum diye. Aramızda kalsın bunlarda erkek isimleri :)

Evet canim aynen bende basit ve soylenmesi kolay isimleri seviyorum, zevklerimiz ayni.

ayyy damla da çok güsel heee..
bak sensi onu da düşün

Canim ben dusunuyorum dusunmesine de, bizim hoduk dusunmuyor. alsanaalsanasmile

:) walla eşim sölemiş sanırım ailesine en son eşimin babası ümreye gittiğinde sormuş bebeğin adı kesin mi diye oda evet baba Kesin Ege olacka demiş orda onun için dua etmek için . Artık herkes resmi olarak bilyor bizde ben tüm yorumlara kulağımı kapadım ve bu isim çok hoşumuza gitti dedik kapattık konuyu sen ve eşin karar verdikten sonra gerisi boş zaten

Simlamı canım senın ismin.banada onu çağrıştırdı.

Back
X