2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa erkek isimleri deşimken aklıma geldi benim eski oturduğum yerde bi tekel bayisi vardı mustafa abi adamın 5 tane oğlu var (3 farklı eşten bu arada) ve acayip fanatik beşiktaşlı. Çocukların ismi sırayla
Riza - Metin - Gökhan- Alpay- Ertuğrul bide böyle futbolcu isimleri koyanlar var mesela benim annemde zamanında bir kardeşim olsaydı ve erkek olsaydı kesin Rıdvan koyardı adını ama tabi babam onu Mehmet olarak değiştirirdi :)

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ilk aklıma gelen oydu da ayıp olur diye yazmadım:roflol::roflol:
:roflol:
hislere çok pis tercüman olurum..
sen ansuramıcaksan ben senin yerine de ansurarım sempatiksalakcinni

Marya süper foto, süper slogan....
Çok beğendim valla, tebrik ederim...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

2010 dan beklediklerimizi sayarken barış, mutluluk sağlık ve para demiştik. Bi barışı becerebildik sositososito

kulağına ismini okurken mutluyuda okuyun böylece oda aradan çıkar. Sonra Barış büyür kocaman adam olur futbolcu olup çok para kazanır o konuyuda halleder inşallah.Sağlıkta da inşallah hiçbirzaman sıkıntınız olmasın şekerim

kulağına ismini okurken mutluyuda okuyun böylece oda aradan çıkar. Sonra Barış büyür kocaman adam olur futbolcu olup çok para kazanır o konuyuda halleder inşallah.Sağlıkta da inşallah hiçbirzaman sıkıntınız olmasın şekerim

Süper fikirrrrr... Hatta kadın doğumcu olup çok para kazansın para ve sağlık aradan çıksın yehuuu :kedi:

Back
X