2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elh inanmıyorum sana yaaaaaaaa ay zaten kendi kendime gülüyorum telefondaki şahsaaa bi de tv yi gördüm tuz biber oldu üstüne koptum burda

çok şaibeli bir durummm uzmanlra konussun elhh öskee archhh sölin bakım cevap beklıyorzzz malum benm ilgialanım belliii sempatiksalakcinni

bir kere zeynep in tv si tüplü
o yüzden fasfakir değil ama fakir statüsünde değerlendirebiliriz kendisini.

Kızlarr allah canınızı almasın emi bir saat kayboldum yine almış başınızı gitmişsiniz hepiniz çok yaşayım emiiiiiii.

Ama şimdi benim kafam karıştı zenhinmiyim fakirmiyim bilemedimbilmiyorumkismile
Anlatayım siz karar verin

Benim yürüyüş bandım yok ama eliptik bisikletim var çok daha modern bişey ama onu koyabileceğim manzaralı ve büyük balkonum yok küçük odada duruyor yan apartmanın duvarına karşı.
Bu arada benim ev balkonsuz ama fransız balkonu var manzarada otoban
benim 5 taşım ve 7 taşım yok ufacık bi tek taşım var. Bide kocam zengin değil ben çalışıyom şimdi bu durumda ben senginmiyim fakirmi bilemedimmmmmmm kimlik bunalımına girdim help meeeeedelikafadulden

sen emekçisin gardaşım.

bu arada ne çok ortak yönümüz varmış, benimde eliptikim var küçük odada manzarası da komşu villa, ama çok ses çıkarıyor diye binemiyorum :( tek taşımda varrr, kocam şu an da az değil hiç para kazanmıyor, kendi işimi yapcam diye tutturdu, ben de ses etmedim, yani bizim eve de ben bakıyorum. yaşasın emekçi, güçlü, birey kadınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

bir kere zeynep in tv si tüplü
o yüzden fasfakir değil ama fakir statüsünde değerlendirebiliriz kendisini.

Evet bence de aşamaları var fapfakir değil fasfakir de değil...

Ortalama bi fakir diyebiliriz. Özenti fakir de olabilir. Bisiklet almış balkon almamış mesela kendineee...

Allah iyiliğini versin elhamra
ahahahahahahaha
anırarak gülmek istiyorum :roflol: :roflol:

ansurmadan gül yıurum :roflol:
elhhhhhhhh banada al biz bırak taşlı lcd yi hala tüplü tv kullanıyoz :gitme:
zeyno ben sana pırlantalı alcam ama baLKONA YAKIN YERE KOY TV GÖRÜNSÜN KISIM HAVAN OLSUN KOMŞULARA
deli bende okudun sandım :roflol:
malum olmuş sana delikafadulden
hala şoktayım nasıl denk geldi yuh yahu

:gitme: çok kıskandım ama yaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
üleynnn nirden buldun bunu gııııı işten kovulrsam sızın kuafre alırsnz benı artk yerlerı sıler suprrm sempatiksalakcinni

gel anam sana iş vercem burda
manikür yapcan müşterilere ama aletsiz dişinle kopararak yapcan :roflol:

çok şaibeli bir durummm uzmanlra konussun elhh öskee archhh sölin bakım cevap beklıyorzzz malum benm ilgialanım belliii sempatiksalakcinni
cevap veriyorum
-ben geldim kızlaaarrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

elh inanmıyorum sana yaaaaaaaa ay zaten kendi kendime gülüyorum telefondaki şahsaaa bi de tv yi gördüm tuz biber oldu üstüne koptum burda

pembikim erken doğurmada gül gül bişi olmas

sen emekçisin gardaşım.

bu arada ne çok ortak yönümüz varmış, benimde eliptikim var küçük odada manzarası da komşu villa, ama çok ses çıkarıyor diye binemiyorum :( tek taşımda varrr, kocam şu an da az değil hiç para kazanmıyor, kendi işimi yapcam diye tutturdu, ben de ses etmedim, yani bizim eve de ben bakıyorum. yaşasın emekçi, güçlü, birey kadınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

komşu villa dediğine göre villada oturuyorlar, zengin buldum koşun
leach benim hiç zengin arkadaşım olmadı sana dokunabilir miyim ??

seni biliyoz fakirsin
facebook a göbeğin açık resimlerini koymuşsun. hala eski küçük beden kıyafetlerini giyiyorsun.
üzüldüm vallasempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni çok estetık bi göbeeeeeeeeeeaaaaa var amasempatiksalakcinni

seni biliyoz fakirsin
facebook a göbeğin açık resimlerini koymuşsun. hala eski küçük beden kıyafetlerini giyiyorsun.
ahahahahahaha
ayyyyy
tutmayın benüüüü
ahahahahahahahah
:roflol: :roflol:

zeyno ben sana pırlantalı alcam ama baLKONA YAKIN YERE KOY TV GÖRÜNSÜN KISIM HAVAN OLSUN KOMŞULARA

cevap veriyorum

ama ben ansurunca müşteriler kaçar sen bana başka iş ver müşterilerdn uzak kıyıda köşede

rapuu
ceyhun koyun bebikin ismini..
cengiz gibi ce ile başlıyo işte

onu esımde dıyor
bende yıgıte takmıs duurmdayım

direkt ceeee koysunlar hem daha sempatik
ceee yavrumm diye seslenirler

:roflol::roflol:
hepimiz ayrı çatlağız
:roflol::roflol::roflol:
ceeee yavrum buda super.aksam onereyım

sen emekçisin gardaşım.

buldum o zaman bir otra direğizzzzzzzzzzz:teytey::teytey::teytey:

seni biliyoz fakirsin

:roflol::roflol: archi işte bi hamile bişeysi alamadım göbeğmi örteyim.. Öyle geziyorum sokaklarda...

:roflol::roflol::roflol:

cevap veriyorum

bi de gülerken altıma kaçırmayayım o da var bak sempatiksalakcinni

Back
X