2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol:
cok guldum..
kocıs gelcek
hala yemek yok ben burdayım..
ce yavrumummmda hihoyyyt

komşu villa dediğine göre villada oturuyorlar, zengin buldum koşun
leach benim hiç zengin arkadaşım olmadı sana dokunabilir miyim ??

hehehe biliyodum bu tongaya düşüceğinizi. manzara villa ev diil :)
valla ben ööle bi yerde yaşıyorum ki, ankaranın en nezih semtlerinden biri, bööle çok güzel bahçe çitleri olmayan villalar felan var etrafta, aynı avrupa gibi. geçen yaz yan villa 900.000 $ a satıldı hatta. işte ben o sitede 90 m2 lik bir apartman dairesinde yaşıyorum, valla bazen evde çarpışıyoruz kocamla :)

Evet bence de aşamaları var fapfakir değil fasfakir de değil...

Ortalama bi fakir diyebiliriz. Özenti fakir de olabilir. Bisiklet almış balkon almamış mesela kendineee...

evet evet doğru ben özenti fakirim zaten kızımın adına naz isminide özentiliğimden eklemiştim doğru diyon gııııııııı:roflol::roflol::roflol:

yok kız komşu villa diyor ama leachler villanın müştemilatında oturuyor

cok guldum..
kocıs gelcek
hala yemek yok ben burdayım..
ce yavrumummmda hihoyyyt

bende yemek yapmadım daha aksi gibi yapıp kayınvaldemlere gideceğim
artık yapamazsam otururuz boş tabaklar eşliğinde sizi anlatırım
:roflol:

:roflol::roflol:

sempatiksalakcinni çok estetık bi göbeeeeeeeeeeaaaaa var amasempatiksalakcinni

estetik olmasa kovarlardı beni işten zannımca, öyle idare ediyolar işte..:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ahahahahahaha
ayyyyy
tutmayın benüüüü
ahahahahahahahah
:roflol: :roflol:

fasafakir olduğuma da bu kadar güleceğim hiç aklıma gelmezdi he... :roflol::roflol::roflol:

selam kızalr naılsınız ben bugün berbat bi gün geçirdim şeker yüklemesi yapılacaktı bugün sabah erkenden gttik eşimle aç karnıma şkş bardak şekerli su içtim 100 gr istemiş doktorum saat 1e kadarda 4 sefer kan verdim valla feleğim şaştı bütün dengem alt üst oldu zaten bebeğimde 1 hafta geriden geliyomuş 950 gr 35 cm olmuiş moralimde bozuldu eve geldik uzandık kocişle uyumuşuz yeni kalktım sersem gibiyim başımda ağrıyo anlıcanınız sıkıntılı kçtü bir gün geçirdim

hehehe biliyodum bu tongaya düşüceğinizi. manzara villa ev diil :)
valla ben ööle bi yerde yaşıyorum ki, ankaranın en nezih semtlerinden biri, bööle çok güzel bahçe çitleri olmayan villalar felan var etrafta, aynı avrupa gibi. geçen yaz yan villa 900.000 $ a satıldı hatta. işte ben o sitede 90 m2 lik bir apartman dairesinde yaşıyorum, valla bazen evde çarpışıyoruz kocamla :)

olsun benim evin manzarası yaylı yatak fabrikasısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
gene de benden zenginsin

evet evet doğru ben özenti fakirim zaten kızımın adına naz isminide özentiliğimden eklemiştim doğru diyon gııııııııı:roflol::roflol::roflol:

leachgiller her gün bir evin bodrumunda yatıyormuş. komşuları acımış leach yüklü diye:roflol:

Kızlar hayat işte ben evede iş göturuyorum bugun.Sizinde yazılarınızı tek tek okucam evde.Elh'in tvyı gordum super olmuş ya:roflol:Valla alemsınız.İyi sizi tanıdım kızlar ya.Aceyıp güzel bi ortam:lepi:

kaydirigubbakcemile3

Back
X