• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet tek başına büyütmek çok zor bende tek başıma büyütüyorum ama dünyanın en keyifli şeyi.allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.ben bişey sormak istiyorum çocuk arabası ne kullanıyorsunuz ben araba koltuğu olan ana kucağını kullanıyorum hala ama oğlum artık pek sığmıyo içine 6 aydan öncede öbür parçaya geçmek doğrumu bilmiyorum.siz ne kullanıyorsunuz.
orasi öyle tabiki.bende cok keyif aliyorum kizimi büyütürken.aminnn isteyen cümlesine Rabbim tez günde taddirsin.

azucan nette olduğunu gördüm.bebeğn kaç aylık oldu.emmey başldı mı ben biraz zorlukta falan emzirmeye başladım biraz sağmak zor oluyo ya.emmediği zamanlrda sağıyorum tabi yine.ek gıdalara geçtin mi?

günaydın...çok hastayım 4 gündür fena gribim kızımada geçti sanırım biraz öksürük var ne yapabilirim ki öksürük için kuru öksürüyo...çok azda kusuyo...:(

azucan nette olduğunu gördüm.bebeğn kaç aylık oldu.emmey başldı mı ben biraz zorlukta falan emzirmeye başladım biraz sağmak zor oluyo ya.emmediği zamanlrda sağıyorum tabi yine.ek gıdalara geçtin mi?

Canım 4 ay 3 haftalık oldu. Bu sıralar daha iyi gibi bazen sorunsuz almaya başladı memeyi ama bazende yine inadı tutuyo. En azından uykuluyken, bide gece emiyo. Bide gazı gelince hemen bırakıyo. En son dr yine gittim. günlük 21 gr almıştı dr böyle devam edelim dedi henüz başlamadım ek gıdaya. Belki 5. ayda başlayabilirim. Sen başldın mı ek gıdaya ?

dr dan geldim kızlar bebişim 6 kilo 62 cm ek gıdaya başla az az tattır dedi dr kafama takıldı sizin bebişler gece nasıl uyuyo ben 12 de yatırıyorum sabah 5-6 gibi kalkıp emiyo geri yatıyo sonra zaten 8 de emiyo 9 da mama 150 milim yapıyorum dr hemşireler aman uyutma saabaha kadar 8 kere emzir dediler 2 satte bi emzircekmişim 4 saati bulmasın diyo mesela öğlen pirinçunu vermişsem 1 den 4de kadr uyuyo bazzende 5 e kadar uyuyan bebeği huzursuz etmekte istem,yorum
sizin bebekler nası uyuyo nası emziriyosunuz gece

ben spiral kullaniyorum canim.
1,5 ay oldu taktirali.
uyusturucu ve s gibi hic birsey kullanmadi zaten acitmadi da.
2 dk-ya oldu bitti:)

canım spiral taktırmak için regl olmak gerekiyor mu? sen olmuşmuydun? ben regl olmak gerekiyor diye biliyorum ama internette bir yerde gerekmiyor diye de okudum.. :S

Canım 4 ay 3 haftalık oldu. Bu sıralar daha iyi gibi bazen sorunsuz almaya başladı memeyi ama bazende yine inadı tutuyo. En azından uykuluyken, bide gece emiyo. Bide gazı gelince hemen bırakıyo. En son dr yine gittim. günlük 21 gr almıştı dr böyle devam edelim dedi henüz başlamadım ek gıdaya. Belki 5. ayda başlayabilirim. Sen başldın mı ek gıdaya ?

beninkide 4 ay 2 haftalık oldu.aynen bazen bizimde öyle ouyo.baladım ben ek gıdaya.meyvveyoğurda başladım.bazende kaşık maması veriyorum dr başlayın dedi

günaydın...çok hastayım 4 gündür fena gribim kızımada geçti sanırım biraz öksürük var ne yapabilirim ki öksürük için kuru öksürüyo...çok azda kusuyo...:(

ıhlamur kaynat kendinde iç birz bebeğine de ver dr bana verebilirsin demişti.nane limon yap sana çok iyi bol bol c vitamini al hemen geçsin

dr dan geldim kızlar bebişim 6 kilo 62 cm ek gıdaya başla az az tattır dedi dr kafama takıldı sizin bebişler gece nasıl uyuyo ben 12 de yatırıyorum sabah 5-6 gibi kalkıp emiyo geri yatıyo sonra zaten 8 de emiyo 9 da mama 150 milim yapıyorum dr hemşireler aman uyutma saabaha kadar 8 kere emzir dediler 2 satte bi emzircekmişim 4 saati bulmasın diyo mesela öğlen pirinçunu vermişsem 1 den 4de kadr uyuyo bazzende 5 e kadar uyuyan bebeği huzursuz etmekte istem,yorum

gece 2.5 saatte bi kalkıyorum ben emziriyorum.sn çok bekliyosun dr 4 saati geçirme demişti bana anne sütü bebeklerde 2-2.5 saatte sindiriliyormuş onun için aç kalır.

slm kızlar benım kız hala emmıyor ve benım gögüslerim sağmaktan yara oldu ne yapacağımı bilmiyorum ek gıdada vermek istemiyorum.benım gıbı olan var mı aranızda yada nasıl emzırebılırım

geçmiş olsun canım ben 2senelik evliyim bende gebelik koleztazı olduğum için yattım hastanede

sağol canım allah hepimizinkine güzel günler yaşatsın

bende evliliğimin 5.yılında aldım kızımıkucağıma çok zor yolunu beklemek çok gözyaşı döktüm ama kızım unutturdu şimdi hatırlamaya fısat bile vermiyo:)):nazar:

herşeyin bir zamanı var demekki bende çok zor günler geçirdim çok ağladım aynen oğluma bakıp bana güldüğünü görünce unutuyorum herşeyi. Allah evlatlarımızdan güldürsün yüzümüzü

benim oğluş 7,30 8 gibi yatıyo sabah 6,30 7,00 gibi kalkıyo. gece acıkınca uyanıyo emziriyorum geri yatırıyorum hemen uyuyo:nazar: bazen 2 saatte bazen 3 5 saatte uyanıyo ne zaman keyfi çekerse :55: kilosu da çok iyi

canım spiral taktırmak için regl olmak gerekiyor mu? sen olmuşmuydun? ben regl olmak gerekiyor diye biliyorum ama internette bir yerde gerekmiyor diye de okudum.. :S

regl olmak gerekiyor doktora sormuştum hatta reglinin 1-3 günlerinde takılıyomuş

Son düzenleme:

Canım tamam senin bebiş çok fazla uyuyor ama hemşirelerde abartmış 2saatte bir gündüzleri geceri 3-4saat normal tabi 4dü gemmesilazım ben 12de 60ml mama veriyorum 3te emziriyorum 5te mama veriyorum uyanıyor çünkü 7de emziriyorum senin bebek kaç kilo doğdu canım?

Canım bende hasta olmuştum geçenlerde oğluşuma bulaştırdımdoktora gittik combisid antibiyotik şurup ve asist öksürük şurubu verdi sen yine doktora git canım benimkisi ilaç kullanmassa zor atlatırsınız dedi ben ilaç vermek istemiyodum ıhlamur veriyodum ama öle diyince vermek zorunda kaldım
geçmiş olsun şimdiden

valla benim kizim uyusa hayatta uyandırmam(biz uykuya hasretiz deee)
canim gun icinde ne kadar uyuyor kizin,kac kere ve kac dk veya saat?

evet canim reglin 2ci gunu taktı.
regl olmak gerekir.benim sütüm olmadığı için 40-mızın sabahsı hastalandım.

Son düzenleme:
gece 2.5 saatte bi kalkıyorum ben emziriyorum.sn çok bekliyosun dr 4 saati geçirme demişti bana anne sütü bebeklerde 2-2.5 saatte sindiriliyormuş onun için aç kalır.

kıslarrrr okudum yazdırınızıda gecelerı ben hıc uyandırmıyorum doktor banada hıcbişey demedı bu konuda ac kalsa heralde ayda 1-1.5 kılo almazdı oglum ben oglumu 8.30 da yatırıyorum sabaha dogru ya bır kere 5 te kalkıyor yada hıc kalkmadan sabah 7:40 da kalkıyorrr ben gece kaldırma taraftarı degılım bebeklerı uykuları bolunuyoorrr ayrıca alışkanlık olur ılerdede 2 saatte bır kalkmaya başlar zaten oglum acıkırsa kalkıyor benımmm gunduzlerı 2.5 saatte bır emzırıyorum nezaman ısterse verıyorum acıkcasıııı kucagıma alınca gogsume vurmaya başlıyooor ver der gıbı verıyorum bende:34:gunduzlerıde uyuyorrr aman uyumasın gece uyumaz demıyor nezaman ısterse uyutuyorum uyku bı bebek ıcın cok onemlı bencee

yaaa ben bu dönme isini anlamadim,dönerse nolur dönmezse nolur.bana bir aciklarmisiniz.

canım nasıl once emekleme sonra yurume varsa herşey aşama aşama emeklemeden oncede cocuklar doner dıye düşünüyorummm tabi bazı bebekler donmeden emekler mi bilmiyorum bebege gore degışırrr heralde bebek artık kendı vucudunu tanıyıp kontrol edebılıyor yavaş yavaş

Back
X