• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canımmmm ıyıyım sen nasılsın canım paşam nasıl?

canım kusura bakma açamadım neti paşa biraz rahatsız onla uğraşıyodum daha şimdi uyudu valla.kus bakalım balgam at bakalım iyice küçücük kaldı yüzü gıdığı bile gitti yaa:2:yarın doktora götürcez bakalım ne diyecek doktor yarın habr veririm iyi geceler hepinizee byss

canım kusura bakma açamadım neti paşa biraz rahatsız onla uğraşıyodum daha şimdi uyudu valla.kus bakalım balgam at bakalım iyice küçücük kaldı yüzü gıdığı bile gitti yaa:2:yarın doktora götürcez bakalım ne diyecek doktor yarın habr veririm iyi geceler hepinizee byss

anlıyorum cnm ihmal etmeyın ozaman cozum bulana kadar doktor doktor gez derim hbr ver bızeee en kısa zamanda

günaydın kızlarrrrrr

yine ,iş başııı benm oglan emmedı mama yaptım onuda almadı bende zorla ıcrdm oynata oynata yoksa gece saat bası kalkardı:(

leyla01 nasıl sac kurutma makınasyla uyutuyordun:):)

günaydın kızlarrrrrr

yine ,iş başııı benm oglan emmedı mama yaptım onuda almadı bende zorla ıcrdm oynata oynata yoksa gece saat bası kalkardı:(

leyla01 nasıl sac kurutma makınasyla uyutuyordun:):)

gunayyddıınnn leyla fon makınasını acıyor sesıyle uyuyor anne rahmındekı sese benzedıgı ıcın cocuklar sevıyorlar o sesi

günaydın herherkese

fön makinasını bende denedim ama korktu benim kız cıyak cıyak ağlamaya başladı süpürgenin sesindende korkuyo

günaydın herherkese

fön makinasını bende denedim ama korktu benim kız cıyak cıyak ağlamaya başladı süpürgenin sesindende korkuyo

ben hıc oyle denemedım ama bıkere uyuyordu supurge tutacaktım eve sesınden korktuuuuuu zaten uyku problemımız yokkk cok şukur

Kızlar Dr geçengunkü kontrolümüzde kaşık maması verebilrsin, meyve suyuna devam et dedi
Ben mama karşıtıyım ama bilmiyom napsam?
Vermelimiyim, çok çeşitli snaırım bide, hanginden ne ölçüde vermeliyim?

Back
X