Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım bızede saglık ocagından aynısını verdıler ama daha kullanmadım kullancam artık
9 damla ver dedı
9 damla çok değilmi cnm sabah aksam mı vericeksin yoksa günde 1 defamı doktor bizede verdi 6 damla dedi vericeksin ben d3 vitamini kutunun üzerinde 3 damla yazıyomuş ben onu 5 damla okuyodum anlaşılmıyodu sonra idrar tahlilde kalsiyumu yüksek çıktı doktorda hemen anladı kaç damla veriyosun diye 5 fazla dedi 3 vriceksin herseyin fazlası zaralı cnm
saglık ocagında 9 damla dedıler cnnnmmm her doktor degışık dıyor gunde bıır kere 9 damla
kıs dünür napıyon :)):78:
izmirli bayanlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hepinizdennn cvp beklıyoruuummmm bebişleri hangi doktora goturuyorsunuzzz
bende 7 damal veriyom demiri, bazende unuttuğum oluyo
kızlar selam bende haziran annesiyimm bebeklerinize kan damlası olarak ne veriyosunuz?? sağlık ocağından bize ferro sanol verdiler tadı çok kötü bebeğim çok zorlanıyo almak istemiyo bunun tadı güzel olanı yokmu?? farklı bişiy kullanan varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede iyileşir..maşallah iyi kilo almış kuzun... :)
gecmis olsun canim yaa en kisa zamanda toparlar insallah
Canım geçmiş olsun sana dedğim gibiymiş dimi
BAğırsak enfeksiyonudur demiştim
Allah tez zmanda şifa versn bidaha göstermsin inş.
Kilosuda dert ettğn kadar diilmiş maşallahhhhh
hepiniz sağolun kızlar valla sorunun ne olduğu bulundu ya bu bile beni çok rahatlattı,inşallah tedavi iyi gelir oğluşa.valla ben de şaştım cosmo bu kadar iyi kilo alacağını hiç düşünmemeiştim.beni de doktoru da şaşırttı böcükkk.
kızlar selam bende haziran annesiyimm bebeklerinize kan damlası olarak ne veriyosunuz?? sağlık ocağından bize ferro sanol verdiler tadı çok kötü bebeğim çok zorlanıyo almak istemiyo bunun tadı güzel olanı yokmu?? farklı bişiy kullanan varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
HELP
kızlar ilk ek besin muhallebi mi olmalı yoğurt mu nedersiniz? internette bi ilk ek besin yoğurt olmalı diyo bi de muhallebi. siz nasıl başladınız.
kızlar ata benım canımı okuyor resmen kucakcı benımkıde ama ole bıldıgınız kucakcılardan degıl
kucagımda olcak ben sarkı solıycem ve zıplıyucak yada hoppıdı dıye dıye gezcez
sabıt durmuyo hıc yada yatarsa olurda ban ıyılık yapıp ondada yıne beraber oynıycaz
bugun sista kahvaltıya geldı 2 saat sonra ancak hazırlayabıldım kahvaltıyı
anaaummm geınımmınnn anasııııı nırelrdesnn ya ösledımmm sobelendık buarada ahahaha
:)hehe geldim buldum sizi başa döndük
anaaummm geınımmınnn anasııııı nırelrdesnn ya ösledımmm sobelendık buarada ahahaha
:)hehe geldim buldum sizi başa döndük[/QUOTE
:):) başlar guzel
buarada ben mutlu sondayım hehehe:):)
su sabah kahvaltınızı yazsanıza hatunlarrr bende baslıcam artık buhafta hazır tatıldee yanı alckkmı bılmyrm soncta katı bişi oluyor dımı yaptıgnz karısımlar
cnm banada bı arkads soylemıştı o gayet bılınclıdır bu konularda erkek cocuklar daha erken otrurmuşşş