Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltıda neler veriyorsunuz neyi ne kadar yiyorlar
günaydın kızlar...oğlum yaklasık 1 buçuk aydır emmiyo bende devam sütü vereyim dedim onuda içmiyo mamalarına koyuyorum ama acaba alıştırsammı zorlasammı içim rahat değil ben süt gibi içmesini istiyorum bideron emmiyo ama alıştırma bardağınla yada kasıkla vereyimmi yoksa mamalarına koymaya devammı edeyim bu arada pompayla sağıyodu 3 kere sağdım 100cc çıktı ama ondan sonra 50 yada daha az çıktı şimdi 2 gündür sağmadım daha doğrusu denedim ama çıkmadı sağmadı oysa sütüm vardı sıkınca geliyodu şimdide aksam sağayım dedim çekmiyo pompa sıkınca geliyo ama ne yapıyım bilmiyorum bende bıraktım artık sütüm kesilicek ama olmuyo
cnm benim kızım 4,5 aylıkken biberonu bıraktı bir arakmıştı.dr la görüşmüştüm zorlama istemiyorsa demişti.mamasına 3 ölçek katsan 90 cc süt eder demişti falan .ama 10 gün sonra tekrar emmeye başladı biberon mamasını
cnm hangı bıberon mamasını kullanıyorsun
ben kzııma normal kahvaltı yaptırıyorum,hepsini karıştırmıyorum,kendime kahvaltı tabağı hazırlayıp onada hazırlıyorum,1 yumurta sarısı,çok az keçi peyniri,çook az ekmek içi,havuç suyu,üzüm pekmezi.bugün bunları verdim,dün havuç suyu yerine mandalinasuyu vermiştim.benim kzım öyle herşeyi karıştırınca yemiyo,bu şekilde yediriyorum bende son 1 haftadır.
ben kzııma normal kahvaltı yaptırıyorum,hepsini karıştırmıyorum,kendime kahvaltı tabağı hazırlayıp onada hazırlıyorum,1 yumurta sarısı,çok az keçi peyniri,çook az ekmek içi,havuç suyu,üzüm pekmezi.bugün bunları verdim,dün havuç suyu yerine mandalinasuyu vermiştim.benim kzım öyle herşeyi karıştırınca yemiyo,bu şekilde yediriyorum bende son 1 haftadır.
kızlar yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsunuz tarifini verirmisiniz ama ayrıntılı vermeniz lazım ben ayrıntısız tarif beceremiyorum
ekmek içi çok az veriyorum,fındık kadar falan bayat oluyor.ekmek içini nasıl yiyip yutuyo
peyniri ve yumurta sarısını neyle sulandırıyosun çok katı olmuyormu öyle birdeeeee pekmezi öylece olduğu gibimi veriyosun çok tatlı bulmuyomu
1 çorba kaşığı pirinç yıkanır.1,5 su bardağı su ile ocağa konur.pirinçler iyice yumuşayınca 2 çorba kaşığı ev yoğurdu iyice çırpılıp tavaya eklenir.kısık ateşte 2 dakika pişirilir.1 çay kaşığı kuru nane konup soğumaya bırakılır.sade ve besleyici bir çorba.besleyiciliği artsın diye olur olmaz karışımlar yapılmazsa çocukluk çağında yeme şikayetleri daha az oluyor.büyüdüğünde evde ne tarz yemekler pişecekse bebeği buna alıştırmakta fayda var.afiyet olsun.
selam kızlar nasılsınızz![]()
benm biraz keyfım yok oglm oksuruyordu bikacgundr.
bende dun arkadasa rıca ettım doktora gotrdu cıgerlerını cok fena ustms mıkrop kapmss bogazıda enfeksıyon halndeyms.
2 surup 1 de antıbıyotık verms doktr bolbol ılıksu ıcırn demıs
antıbıyotıggı vermk ıstemyrm ama elım kolm baglndı mecburum demısss. daha kotuye cevıreblr bunu demsss.. neyse ılaclara basladık. umarım paşam cabuk atlatır cunkuuu gecelerı cok huzrsz aglayark uyanyr hepp oksuryrburnuda akıyorr
iştahıda azve ben calsmak yerıne cocugmn yannd aolmk ıstyrum
![]()
ekmek içi çok az veriyorum,fındık kadar falan bayat oluyor.
biraz peynir,biraz yumurta koparı elimle veriyorum,sonra ardından meyve veya sebze suyu veriyorum yutuyor,pekmezide ya meyvesine karıştırıyorum yada öyle veriyorum,geçen gün mesela 1 tatlı kaşığı pekmeze çok az ceviz rendeledim,kahvaltısında ondanda verdim.benim kzıım bizim yediğimiz yemek tarzını seviyor.bende çok denedim en iyisibu oldu.
bende dun arkadasa rıca ettım doktora gotrdu cıgerlerını cok fena ustms mıkrop kapmss bogazıda enfeksıyon halndeyms.
antıbıyotıggı vermk ıstemyrm ama elım kolm baglndı mecburum demısss. daha kotuye cevıreblr bunu demsss.. neyse ılaclara basladık. umarım paşam cabuk atlatır cunkuuu gecelerı cok huzrsz aglayark uyanyr hepp oksuryrburnuda akıyorr
![]()
..geçmiş olsun cnm umarım çabuk iyileşir.yaa çok korkuyorum bebek hastalıklarından valla evin heryeri ısıtıcıyla doldu hem kombi var hem 2 tane fır fır diye çalışan ısıtıcı hemde ufo yinede ancak 24-25 derece oluyor.kışın iyice soğuklarda nasıl ısıtıcaz evleri bilmem.
![]()
canim bende korkuyordum nasil yiyip yutacak diye ama bu sabah kendim misir ekmegi yaptim ve biraz biraz verdim yedi.yemeleride lazim zaten yutma alskanligini kazanabilmeleri icin.baslarda pütürlü seylerde ögürüyordu falan ama git gide alisti.ekmek içini nasıl yiyip yutuyo