2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaar gunayyydııınnnn:16::16::16::16::16::16:cok mutluyum oglumun kalcasında kalca cıkıklıgı degılde kalcada gelışım gerılıgı vardııııı 1.5 ay sonra kontrole gel dedı ozaman bellı olacaktı freşka dıye b ı aletı takıp takmayacagıııı ama bol bol gunese gosterın dedı doktor ne dıcek dıye kalbım küt küt atıyordu veeeeeeeeeeeeeeeeeee iyileşmiiiişşşş hersey normal o ıgrenç aletı takmıcaz zaten 1 gun takmıştık oglum cok agladı Allah o aletı takan cocuklarada annelerede sabır versınnnnnnnn

Kızlar bu arada herzaman bir doktorlaaa sınırlı kalmayınnnn ben ılk cocuk hastanesıne goturmedım doktor o dedgım aletı tak 3 ay sonra gel dedı gııttık o aletı aldık işte bır gun taktık cok zordu eşim cocuk hadi cocuk hastanesıne gıdelım dedı doktor bırak aletı 1.5 ay boyunca guneşe goster 6 damla dıvıt ver dedı ve sonuc aletı kullanmadan iyileştık kendı doktorumuzda yuzde 95 ıyı olur dedı iyikide baska doktora gıtmışız.:16::16::16:

geçmi olsun cnm bebişine

evet canım.belli bir aya kadar her bebek uykusunda sıçrar,sesten etkilenir,ağlayarak uyanabilir.hepsi normal kabul edilen şeylerdir.bazı bebekler çeşitli sebeplerden derin uykuya rahat geçemezler.bu da onları huzursuz yapabilir.

birde derler ki bebekler uykusunda ağlayınca anne ve babasını rüyasında kötü görüyomuş gülüncede iyi görüyomuş öbür dünyada

bende öyle oldum cnm ufacık şeye daral geliyo bide yalnız bebek büyütmek çok zormuş ev işi yemek bebekle ilgilen öğünlerini hazırla besle uyut oyna kendime zar zor vakit ayırıyorum çok yoruluyorum bazen bulanıyorum sabah kahvaltı zor yaptım durmuyo ağlıyo oyuncaklarınlada oynamıyo beni istiyo hep yanında canı sıkılıyo kendi pasamın 3 hafta çok rahatb ettim eşim izindeydi birlikte hep oyunlar oynadılar bende rahatla işimi yemeğimi yaptıım çok rahat ettim şimdi yine basladı koşturmaca evin içinde koşarak iş yapıyorum bide ağlıyo huysuzlastı iyibi spor oluyo bana vallah çok yoruluyorum bütün gün gündüzleri uyumuyo ya çok zor oluyo

geçecek canım,geçecek.bir bakmışsınız büyüyüverecekler.siz yine bebek kokusunu özlemiş,kardeş mi alsak diye düşünürken buluvereceksiniz kendinizi.bu zamanlar çok özleniyor sonradan.tadını çıkarın.ev işi hiç bitmeyecek ama onlar büyüyüp kendi hayatlarına uçacaklar yuvalarından.

geçecek canım,geçecek.bir bakmışsınız büyüyüverecekler.siz yine bebek kokusunu özlemiş,kardeş mi alsak diye düşünürken buluvereceksiniz kendinizi.bu zamanlar çok özleniyor sonradan.tadını çıkarın.ev işi hiç bitmeyecek ama onlar büyüyüp kendi hayatlarına uçacaklar yuvalarından.

çok doğru söylüyosun cnm duygulndım şimdide

ya kızlar sizin bebeklerinizde benimki gibi mi kızım sürekli çığlık atıyo ama öyle böyle değil hani bişeye sinirlenirsin bağırırsın ya elini yumruk yapıyoçenesini kilitliyo bağırıyo kabız falan değil diştenmi acaba ya :59:

bende öyle oldum cnm ufacık şeye daral geliyo bide yalnız bebek büyütmek çok zormuş ev işi yemek bebekle ilgilen öğünlerini hazırla besle uyut oyna kendime zar zor vakit ayırıyorum çok yoruluyorum bazen bulanıyorum sabah kahvaltı zor yaptım durmuyo ağlıyo oyuncaklarınlada oynamıyo beni istiyo hep yanında canı sıkılıyo kendi pasamın 3 hafta çok rahatb ettim eşim izindeydi birlikte hep oyunlar oynadılar bende rahatla işimi yemeğimi yaptıım çok rahat ettim şimdi yine basladı koşturmaca evin içinde koşarak iş yapıyorum bide ağlıyo huysuzlastı iyibi spor oluyo bana vallah çok yoruluyorum bütün gün gündüzleri uyumuyo ya çok zor oluyo
aynen canım benim kızımda gündüz 15 dk lar halinde uyuyo :s biş ytaopamıyorum yemek bile yiyemiyorym bazen kiloda veremedim canım sıkılıyo :(
ya kızlar sizin bebeklerinizde benimki gibi mi kızım sürekli çığlık atıyo ama öyle böyle değil hani bişeye sinirlenirsin bağırırsın ya elini yumruk yapıyoçenesini kilitliyo bağırıyo kabız falan değil diştenmi acaba ya :59:
sıkıyosa çenesini canım dişten olabilir :S

ahh canım gözünüz aydın olsun darısı bizim başımıza...bizdede aynı kalça problemi var .biz tam 2 aydır palvik bandaj kullanıyoruz.29 ocakta tekrar gidicez bakalım inş iyileşmiştir.umutluyum ama tabiki yinede hiç belli olmaz....cnm siz hangi dr. Götürdünüz bana detaylı bilgi verebilirsen çok sevinirirmm.tekrardan gözünüz aydın olsun:61:

cnm ızmırde cocuk hastanesı var behcet uz ışıl hanıma goturdum cok tatlı cok iyi bı doktor o gerek gormedı freşka takmaya kalcada gelışım gerılıgı vardı bızım kalca cıkıklıgı degıldı inş bıranonce kullanırsınız bız 1 gun taktık(tabı boşuna takmışız) ben dayanamadım Allah sana sabır versın

eeee birazcik canim,bu saatlerde biraz rahatim ama biraz sonra uyanir benim cadi.sen nasilsin bidirciklar nasil simdi ben sana karsi yoruluyorum demiyeyim sen cünkü dublesin
sağol canım kızlar iyi evet çift kat zorluk ama her zaman diyorum Allah sabrını veriyor Allah yokluklarını aratmasın inşallah tabi bazen çıldırma noktasına geliyorum geçen gece ikisi birden sabaha kadar ağladıla artık uykusuzluktan mahvoldum bi de üstüne onları susturamadım elimi sinirden yatağa vurdum bileklerim beşiği sallamaktan burkuldu ama sabah bi gülüşlerini görünce herşey bitti neyse ki annem geldi cumadan beri burdaydı bugün gitti cuma günü tekrar gelicek kk ikiz annelerinden bi arkadaşımızın ikizlerinin doğum günü var yalnız çocukları götüremeyeceğim için annem de gelecek inşallah o gelince geceleri rahat ediyorum

kızlar hafta sonu asilayı dr a götürdüm bu dr a yeni başladık.iştahsız dedim hiç bişi yemiyo iki çay kaşığı kadar bir miktar alıyor yada almıyor 10 çeşit deniyorum günde hiçbirini istemiyor dedim.oda bazı bebeklerde olur böyle dedi.kaşıkla beslemeye erken başlamışsınız dedi 4.ay çok erken itme refleksi çok güçlü oluyor o aylarda dedi.geçmiş artık yapacak bişi yok yeniden kaşıkla beslemeye başlar gibi olcak dedi.herşeye sıfırdan başlayacaksın dedi.bir aya düzelir dedi.oynata oynata yedircekmişim
inşallah biraz olsun iştahı açılır canım benimkiler de pek iştahlı değil ben de oyunla yediriyorum müzikli bebekler falan işe yarı sesli şeyleri seviyolar aklında olsun
slm kızlar az önce oğum kakasını siyah yapmış neden acaba dün aksm banyo yaptırdım üşütmüş olabilirmi birde sebze çorbası yedirdim ondan olabilirmi ya bildiğiniz siyah yeni doğduklarında yaparlar ya siyah buda katı hali sipsiyah ilk defa böyle yaptı neden acaba?
canım arada benimki de yapıyo ama önemsememiştim yediklerinden diyolar
:43:az önce oğlum çok kötü korktu uykusunda çok acıklı ağladı zor susuturdum bugün biraz bağırdım ona sonra dan çok pişman oldum ama çok işim vardı temizlik yapıyodum durmuyodu bide yorgunluk tam işim bitti oturdum oğlumuda uyutalı 1 saatte yakın olmuştu sesini bi dydum acıklı acıklı ağlıyo paşam bende çok korktum kızlar acaba ona bağırdım diye korkmuş olabilirmi ki kendimden nefret ediyorum çok pişmanım ödünü patlatıcam oğlumun:43:
benimki de bazen yapıyo sanki büyük çocuk gibi içleniyolar ondan olduğunu zannetmem inşallah Allah sabır versin yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ben de bazen yeter be diyorum içleniyolardı ama artık beni takmıyolar gülüyolar veletler:9:
yoooook annesi,benim kizda hep uykusunda korkuyor ilk defa oldu sanirim benim kizim genelde yasiyor,cok agliyor benim zuzuda sonra kucagima aldigimda slki slki sariliyor bana.onu soracaktim unuttm gitti arkadaslar ilk dogdugunda sizin bebeklerde cok korkuyormuydu uykuda sicrama varmiydi,simdi pek yapmiyor ama ilk 3 aya kadar cok korkuyordu bunu yasayaniniz varmi arkadaslar bu cevap benim icin gercekten cok önemli,hepinizin yorumlarini bekliyorum.
canım genelde ufakkenken oluyo beninkilerde küçükken çok olmadı ama şu an Almina bağırarak uyanıyo bazen

kızlaaaar gunayyydııınnnn:16::16::16::16::16::16:cok mutluyum oglumun kalcasında kalca cıkıklıgı degılde kalcada gelışım gerılıgı vardııııı 1.5 ay sonra kontrole gel dedı ozaman bellı olacaktı freşka dıye b ı aletı takıp takmayacagıııı ama bol bol gunese gosterın dedı doktor ne dıcek dıye kalbım küt küt atıyordu veeeeeeeeeeeeeeeeeee iyileşmiiiişşşş hersey normal o ıgrenç aletı takmıcaz zaten 1 gun takmıştık oglum cok agladı Allah o aletı takan cocuklarada annelerede sabır versınnnnnnnn

Kızlar bu arada herzaman bir doktorlaaa sınırlı kalmayınnnn ben ılk cocuk hastanesıne goturmedım doktor o dedgım aletı tak 3 ay sonra gel dedı gııttık o aletı aldık işte bır gun taktık cok zordu eşim cocuk hadi cocuk hastanesıne gıdelım dedı doktor bırak aletı 1.5 ay boyunca guneşe goster 6 damla dıvıt ver dedı ve sonuc aletı kullanmadan iyileştık kendı doktorumuzda yuzde 95 ıyı olur dedı iyikide baska doktora gıtmışız.:16::16::16:
çok sevindim canım daha önce anlattığında okumuştum inşallah darısı diğer hastaların başına
selam kızlar nasılsınız bakalım
ben hastaneden geldim troidlerim çok yükselmiş 9 a çıkmış kan tahlili verdeim bakalım sonuçlarım yarın nasıl çıkacak kendimden pek umudum yok gibi
geçmiş olsun öyle deme inşallah iyi çıkar

canım benimkiler de bazen yapıyo geçenlerde melisim yapıyodu çığlık değil ama sinirlenmiş gibi kıpkırmızı oluyodu bazen de çığlık atıyolar yeni yeni şeyler keşfediyolar bence yoksa ağlar diye düşünüyorum

kızlar toplu olarak alıntı yapmayı bılmedıgım ıcın yazamadım hepınıze ayrı ayrı cok teşekkur ederım cok sevınddım bende doktorun cvbını duyana kadar kalbım agzımdaydı cok zor ve cok fedakarlık ısteyen bışeymış Allah dıger annelerıde boyle sevındırsın ınşallah :16:

çok sevindim tatlım,zaten önemli bişey oktu ama ennelik iiştee!!

evet canım ya.üstler daha çok hırpalıyor çocuğu.benim de küçük çıkarıyor,büyük dökmeye çalışıyor.evde diş mevzusu hiç bitmiyor yani..
hadi yaaa,negüzell:)büyük kızında çok güzell maşşallah canım.

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben hastaneden geldim troidlerim çok yükselmiş 9 a çıkmış kan tahlili verdeim bakalım sonuçlarım yarın nasıl çıkacak kendimden pek umudum yok gibi
canım boncukcum çoookk geçmiş olsun,merak etme ALLAHım seni o gül yüzlü prensesin için sağlıklı zinde olmana yardımedicek.:nazar:

herkese iyigeceler.bizim toplamda 4 dişimiz oldu ama bittik:):nazar::nazar:hergece kalkıyoo,önceden çok güzel uyurdu,şimdi artık ağrıdan uyanıyo yavrum,neyse en azından 1-2 ay rahat ederiz heralde,tabi azılar baş göstermezse:)

canım bende yarım levatron kullanıyorum ama yetmiyor
üstelik benim trombositlerim çok düşük 2 si bir araya gelince mahvetti beni kilo kaybı yaşıyorum gittikçe zayıflıyorum kendiliğimden...

benimde anti tpo um yüksek canım.kilo alıyorum bende spor yapmazsam çok zor veriyorum.ayrıca bende pıhtılaşma var mtrf 677 heterozigotum .cevabına gündüz bakmaya fırsatım olmadı şimdi anca yazabildim canım.bir ömür ilaç kullanmak zorundayız canım,neyseki ilaçlarımızda çok ucuz ve her yerde bulunuyo.
kızlar oğlumu hiç hasta etmemiştim.bugün sabahtan beri boğazında balgam var sanki öksürüyo ama çok değil.sabahtan beri 7 kere olmuştur.ama öksürdüğünde balgam sesi geliyo .pekmez içirdim boğazına iyi gelir diye.uyuyor şimdi kendi iyi ama.halsiz değil değil.neşeli hemde.inşallah ilerlemez.

yorumlariniz icin tsk edr arkadaslar.benim kizimda cok sicriyordu.
aynisini benim kizimda yapiyor.agzini kapatiyor ve himmmmmm diye ses cikartiyor hani yapariz ya biz himmm,seni gidi yaramaz tarzindan.sanirim bebekce bir dil himmm,bazen birseyler diyor ingida mesela kizim diyorum ingida ne demek ben bebekce bilmiyorum anlat bakalim diyorum hemen siritiyor.ama bugün cok agladi zuzum,asi oldu.artik akillari eriyor dra bir bakis atti büyüyeyim ben sana sorarim tarzindan :1:doktor kendini gülmekten alamadi,yavrum ama icim yandi nefes nefese kaldi aglarken,tabi bende mafoldum.:14:artik bir dahaki kontrolümüz nisan 13 de.

sağol canım kızlar iyi evet çift kat zorluk ama her zaman diyorum Allah sabrını veriyor Allah yokluklarını aratmasın inşallah tabi bazen çıldırma noktasına geliyorum geçen gece ikisi birden sabaha kadar ağladıla artık uykusuzluktan mahvoldum bi de üstüne onları susturamadım elimi sinirden yatağa vurdum bileklerim beşiği sallamaktan burkuldu ama sabah bi gülüşlerini görünce herşey bitti neyse ki annem geldi cumadan beri burdaydı bugün gitti cuma günü tekrar gelicek kk ikiz annelerinden bi arkadaşımızın ikizlerinin doğum günü var yalnız çocukları götüremeyeceğim için annem de gelecek inşallah o gelince geceleri rahat ediyorum

inşallah biraz olsun iştahı açılır canım benimkiler de pek iştahlı değil ben de oyunla yediriyorum müzikli bebekler falan işe yarı sesli şeyleri seviyolar aklında olsun

canım arada benimki de yapıyo ama önemsememiştim yediklerinden diyolar

benimki de bazen yapıyo sanki büyük çocuk gibi içleniyolar ondan olduğunu zannetmem inşallah Allah sabır versin yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ben de bazen yeter be diyorum içleniyolardı ama artık beni takmıyolar gülüyolar veletler:9:

canım genelde ufakkenken oluyo beninkilerde küçükken çok olmadı ama şu an Almina bağırarak uyanıyo bazen

çok sevindim canım daha önce anlattığında okumuştum inşallah darısı diğer hastaların başına

geçmiş olsun öyle deme inşallah iyi çıkar

canım benimkiler de bazen yapıyo geçenlerde melisim yapıyodu çığlık değil ama sinirlenmiş gibi kıpkırmızı oluyodu bazen de çığlık atıyolar yeni yeni şeyler keşfediyolar bence yoksa ağlar diye düşünüyorum
ayyy canim ya,kolay degil evt dedigin gibi yoruluyoruz gün geliyor sabrimiz tasiyor ama bir gülücük attiklari zaman o anda hersey bitiyor.

cnm ızmırde cocuk hastanesı var behcet uz ışıl hanıma goturdum cok tatlı cok iyi bı doktor o gerek gormedı freşka takmaya kalcada gelışım gerılıgı vardı bızım kalca cıkıklıgı degıldı inş bıranonce kullanırsınız bız 1 gun taktık(tabı boşuna takmışız) ben dayanamadım Allah sana sabır versın

çok sağol şenaycım rabbim bütün evlatları hastalıktan korusun,kimseye dermansız dert vermesin.bizde ilk 3 gün çok zorlandık ne yemek yedi ne su içti nede uyku uyudu ama alıştı çok şükkür o da bizde zorda olsa alıştık mecburen.Bende ist.içerisindeyse o dr.götürelim dicektim.biz tekirdaağ/çorlu'da oturuyoruz ancak dr.kontrollerimiz istanbulda.neyse cnm sağlıcakla kalın.sizin adınıza sevindim.darısı bzim ve bizim gibi olanların başına...

Back
X