2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm teşekkür ederim ama benim facem yok..ama burayıda boş bırakmayın fazla kızlar:16:

canım en yakın zamanda kendine bir face kur çünkü bizim grubun paylaşımlarını yazılarını kimse göremiyor yalnızca haziran anneleri arasında bir sır bak bi gel daha ayrılamazsın ordan

herkese günaydıınnn.herkes iyimi kızlar.biz iyiyiz şükür herşey yolunda.asilam hergeçen gün biraz daha tatlılaşıyor yavrum benim doyamıyorum yüzüne bakmaya.diğer bebek ise 15 haftalık oldu.haftaya cinsiyetini öğrenicez inşallah.çok heyecanlıyım.ilk kez anne olacak gibiyim.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın anne olmak çok güzel bir duyguymuş

herkese günaydıınnn.herkes iyimi kızlar.biz iyiyiz şükür herşey yolunda.asilam hergeçen gün biraz daha tatlılaşıyor yavrum benim doyamıyorum yüzüne bakmaya.diğer bebek ise 15 haftalık oldu.haftaya cinsiyetini öğrenicez inşallah.çok heyecanlıyım.ilk kez anne olacak gibiyim.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın anne olmak çok güzel bir duyguymuş
iyi oldugunuza coook sevindim,cinsiyeti ogren hemen haber ver olur muuuuu cooooooook merak ediyorum :)))

saglikla sihhatle Rabbim sizi birbirinize kavustursun bende merak ettim simdi.

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Haziran Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Haziran Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

hazirananneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Haziran Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Haziran Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

:49:

selam kızlar..yine boş kalmış bizim topic...
bebişlerimizin son boy kilo ölçülerini yazalım..
banu kilo 13.300 boy 87 cm olmuş..
artık azar azar alıyoruz kiloları şükür..boyu uzun olduğu için de kilolu görünmüyor...

selam kızlar..yine boş kalmış bizim topic...
bebişlerimizin son boy kilo ölçülerini yazalım..
banu kilo 13.300 boy 87 cm olmuş..
artık azar azar alıyoruz kiloları şükür..boyu uzun olduğu için de kilolu görünmüyor...

Nilay da 12.200 kg,80 boy.

maşallah kuzucklarınızaaa dün bizde doktora gittik oglum 11090 kg olmus daha az sanırım kılosu boyda 86-87 gıbı bişidi:(:(

merhaba bende 2010 haziran annesiyim... sadece benim kızımda olan bi şey mi yoksa genel olarak bu yaşta olan bi özellik mi diye sizlere sormak istedim... benim kızım 17 aylık oldu ama çok fazla tırmanmayı seviyor. koltuğa tek başına çık çok rahat iniyor... az önce çekmeceli bi karyolası var genel olarak herkesin kullandığı bi model... kızım karyolanın içinde yalnız iki sn yalnız bıraktım.. döndüğümde karyoladan aşağıya inmiş oturmuş bekliyordu.. ağlamıyordu.. yanında oyuncağı vardı.. sanırım onu beşikten attı ve arkasından da kendisi indi... size sormak istediğim sizlerin bebekleride bu dönem benzer şeyler yapıyorlarmı ve bunun çözümünü nasıl buldunuz??? ben onun odasını ayırmıştım.. yalnız kendi odasında yatıyordu.. şimdi nasıl onu yalnız bırakıcam bilmiyorum...

merhaba bende 2010 haziran annesiyim... sadece benim kızımda olan bi şey mi yoksa genel olarak bu yaşta olan bi özellik mi diye sizlere sormak istedim... benim kızım 17 aylık oldu ama çok fazla tırmanmayı seviyor. koltuğa tek başına çık çok rahat iniyor... az önce çekmeceli bi karyolası var genel olarak herkesin kullandığı bi model... kızım karyolanın içinde yalnız iki sn yalnız bıraktım.. döndüğümde karyoladan aşağıya inmiş oturmuş bekliyordu.. ağlamıyordu.. yanında oyuncağı vardı.. sanırım onu beşikten attı ve arkasından da kendisi indi... size sormak istediğim sizlerin bebekleride bu dönem benzer şeyler yapıyorlarmı ve bunun çözümünü nasıl buldunuz??? ben onun odasını ayırmıştım.. yalnız kendi odasında yatıyordu.. şimdi nasıl onu yalnız bırakıcam bilmiyorum...

hoşgeldin..aynı konudan ben de muzdaribim..koltuklarım oldukça yüksek ve kızım hep üstünde,tam kenarında gözümün içine bakarak zıplıyor ve her düşecekmiş gibi olduğunda kalbim çarpmayı unutuyor..ablası da bu yaşlarda yatağından kendi iniyordu,yere yorganını yastığını atıp kendine koruma yapmayı bile akıl edebiliyordu,bu haziran bebekleri çok fettan..ondan örnek alarak bir sürü minder attım yatağının kenarına,keyfine göre indi,çıktı..yalnız kalktığını duymazsan bu sorun olabilir,evde zarar görebileceği tüm odaları kilitlemeni öneririm gece..

evet yalniz degilsiniz )) benim kizim da besiginin cekmecesini acip ordan tirmaniyordu yukari besige...ama nilay soz dinler.yapma dedin mi yapmaz.1-2 kere yapti,uyardim,dusersin ordan kafani carparsin,facia gibi anlattim cocuga ))) o daaa ıııııı yaptı anlaştık şimdilik beşikte.ama koltuklara tirmaniyor soz geciremiyorum,o kadari da olsun artik )))

ada'da koltuklara,sandalyelere,sandalyeden masaya falan çıkıyor ama yatağını biz alırken özlelikle 3kademeli normal-derin-en derin diye almıştık,gece yatarken 3. kademeye en derine alıyorum,katiyen yatakdan çıkamıyor.gün içindede hiç tırmanmadı yatağına bizimkinin altında çekmece falan yok,bazası var onu çekemiceğine göre çıkamıyor.yatağı konusunda rahatız yani..

biraz araştırdım buraya yazdıktan sonra da bu dönem tırmanmaya eğilim göstermeleri normalmiş... cevaplarınız için teşekkür ederimm:))) içim rahat etti... acaba hiperaktif mi diye bi an düşündüm... çok hareketli ama daha çok meraklı benim kızım sanırım.... iyi akşamlar..

sağol şekerim.boy pos,kilo ayrı senin oğluşunun gözleri yeter, maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm saol hepımzn bebıklerı cok tatlı maşallahhh allahs aglık versın hespıneeede gerisi boş

cnm valla normal bence artık buydulr benmkı duz duvara tırmanıyorrr. artık alıstım heryere tek basına ıınıp cıkabılıyor uzun suredır allah kolaylık verısn hepımızeee

Ohoooooooooo demek istiyorum tek bir cumle aciklar benim oglumun su andaki hallerini eskilerin bi lafi vardirya "Yerde alip gokte yiyor" :1: :55:

Back
X