kızlar ben yavaş yavaş toz alıyorum. yarın annemler geliyo rezil olmayım::::::::::::)))))))))))))))))))
gözünaydın canım,birkaç günlüğüne bile olsa çok iyi gelir sana:)
yorma kendini,sakin sakin yap napacaksan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yavaş yavaş toz alıyorum. yarın annemler geliyo rezil olmayım::::::::::::)))))))))))))))))))
Slm kislar ben geldimm hihoyyyt
Doktora gittik oglumu gördüm gözlerimden yaslar aka aka izledim onu senağlama
Biz izlerken gözleri kapali uyuyordu ama agzini surekli acip kapiyodu ayy ekrandan cikarip yiyesim geldi onu öyle tatli gözüküyoduki anlatamam yaa olumunekankayizsmile
Yanliz ilk oglum gibi buda ayni babasi esimi izlerken takip ettim öyle mutlu oluyoki buda bana benziyo diye.Doktorda dedi yine babasina benzicek bu cocukta diye.Mertimin ilk dogdugu halini gördüm sanki ekranda :ecrin_bebek:
Sezeryan dogum yapmak istedigimi söyledim doktora daha erken hemen karar verme dedi.2 hafta sonra tekrar geldiginde konusalim dedi tamam dedim.
Oglusum 2.300 olmus kislar doktor kilosu iyi dedi
Gögsüm icinde emzirirken yara olmasin diye krem istedim bi krem adi yazdi eczaneden aldim gelir gelmez hemen surdum.Simdiden basla surmeye dedi dogumdan sonrada devam edicem tabi surmeye.Gunde 1 veya 2 kere surmek yeterliymiss boshayallersmile
Iste bizden haberler bu kadar sizler nasilsiniz bakalimm![]()
Biz izlerken gözleri kapali uyuyordu ama agzini surekli acip kapiyodu ayy ekrandan cikarip yiyesim geldi onu öyle tatli gözüküyoduki anlatamam yaa olumunekankayizsmile
Yanliz ilk oglum gibi buda ayni babasi esimi izlerken takip ettim öyle mutlu oluyoki buda bana benziyo diye.Doktorda dedi yine babasina benzicek bu cocukta diye.Mertimin ilk dogdugu halini gördüm sanki ekranda :ecrin_bebek:
Sezeryan dogum yapmak istedigimi söyledim doktora daha erken hemen karar verme dedi.2 hafta sonra tekrar geldiginde konusalim dedi tamam dedim.
Gögsüm icinde emzirirken yara olmasin diye krem istedim bi krem adi yazdi eczaneden aldim gelir gelmez hemen surdum.Simdiden basla surmeye dedi dogumdan sonrada devam edicem tabi surmeye.Gunde 1 veya 2 kere surmek yeterliymiss boshayallersmile
Canim insallah sendende guzel kizinin guzel haberlerini alirizz :Saruboceq:hihoyyythihoyyythihoyyyt
ooh haberler süper
kocaman olmuş maşallahhhhh
benim de 17:30da randevum,inşallah ben de güzel haberlerle gelirimmm:Saruboceq:
Canim oglumun kafasi zaten sezeryan dikislerinin oldugu yerdeydi.Baya bi asada yani.Doktorda o yuzden diyo ya sezeryan icin acele etme suan hersey normal gozukuyo diye.Suan hersey normal dogum yapmam icin uygun durumda ama bi ben uygun degilim normal dogum yapmaya sanirim bilmiyorumkismilesıla canım ya bebeğin doğum kanalına girmişmi doktor bişey söyledimi
maşallah canım bebişine kilosu çok güzel bak kremi söylediğin iyi olmuş bende söyleyeceğim doktoruma benimde randevum yarın biz ne kadar olduk bakalım pazartesi söylerim doktordan sonra annneme gideceğim pazara kadar ordayım pazartesi günü söylerim canım
Sılacım Maşallah oğluşuna![]()
![]()
ayy bebişimizi görmek bizi ne kadar mutlu ediyo.hihoyyytPeki ultrason renklimiydi?
maaşallah sılacım erene darısı esraaaaaaaaaaa ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sagol annesi sana layik damat buyutmek icin ugrasiyoruz istee :roflol:
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
Ayy gene kizardi genemi utandin kisss utanma utanmaaalmaz:
Benim ogluma kizmi yok istemezsen almam bende kizinii :dilcikar::umursamaz:
ben geçen ay gittiğimde doktora epudural normal doğum yapayım dedim epudurale hiç gerek yok dedisılacım epidural normal doğum olmazmı istesen:uhm::uhm:
ben geçen ay gittiğimde doktora epudural normal doğum yapayım dedim epudurale hiç gerek yok dedi
sılacım doktoru yazdığı kremin ismi ne?