neyse ben yemeğe çıkıyorum sabahta zaten düzgün yemedim kurt gibi açım gelince görüşürük
afiyet olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse ben yemeğe çıkıyorum sabahta zaten düzgün yemedim kurt gibi açım gelince görüşürük
afiyet olsun canım
haklısın,mecbur kıydık paraya..ocağımıza incir ağacı dikiyor daha şimdiden:)))))benneyaptımki haklısın ama pahalısını almasanda dayanıklı olmuyor.ya kıyacaksın paraya alacaksın pahalı yada ucuzundan gideceksin.
hoşgeldin melis a.s.Herkese günaydııın
Ben de aranıza katılıyorum şu an itibariyle
hepiniz okuduğum kadarıyla gayet iyisiniz maşallah
Az kaldı yolumuz neyse ki.
Hazırlıklarını ne durumda çanta hazırladınız mı yoksa daha erken mi neler yaptınız
sağolun teyzeleriiii :)
valla sormayın türkiyedeki fiyatlar muhteşem yüksek.... zaten gidecektim annemlerin yanına gitmişken onları da almak baya artıya geçirdi bizi
benim hamileliğim iyi değil malesef hamileyken başa gelebilecek herşey geldi ama allaha şükürki olan bana oldu bebek sağlıklı evde raporlu bir şekilde doğumu bekliyorum senin hamileliğin nasıl gidiyor artık sona yaklaştık
zeyhatcim nasilsin.hersey yolundami
haklısın,mecbur kıydık paraya..ocağımıza incir ağacı dikiyor daha şimdiden:)))))
hoşgeldin melis a.s.
çantamız dahil herşeyimiz hazır bizim:)
bir tek mobilyamız havalanıyor,içini yerleştirmek kaldı..
sende durumlar nedir?
aynı ürünlerin y.dışı fiyatlarını duyunca nasıl kazıklandığımızı anlıyorum..
geçmiş olsun zeyhat,neyin var ben bilmiyorum bilmiyorumkismile
başlarda düşük ardından gebelik şekeri onu hallettim erken doğum rahim açılması kasılmalar onlara üzülürken şekrim daha beter oldu bir sürü ilaç içtim bebek doğmasın diye avuç avuç ilaç içtim karaciğerim yoruldu alerji oldum şimdide gebelik zehirlenmesi ve plesantanın erken ayrılması riskim var
yorucu bir hamilelik geçirmişsin ama bebeğini kollarına alınca herşeyi unutacaksın eminim :1hug:
allah yardımcı olsun canım..
aman doktorun ne diyoorsa harfiyen uy,hep iyi düşün..
beynine doğru komut ver ki herşey yolunda gitsin..
tehlikeli günleri geçtik hafta olarak,bebiş doğsa bile hemen toparlanır..
benim doktorum da 35.haftayı devir sonrasından hiç korkma diyor:)
allahım inşallah kalabildiği kadar içerde kalsın kuzucuklarımız..
inşallah canım artık daha güçlüyüm mutluyum günler geçtikçe içim rahatladı 35. haftada artık küvöze girmiyorlar sanırım
evet 35.haftadan sonra küveze gerek kalmıyormuş büyük ihtimalle..
bir de ciğer geliştirici iğne oldum ben her ihtimale karşı verdi doktorum..
sen de oldun mu?
yolunda canım artık daha iyim haftaalr ilerledikçe kendimi daha hzuurlu hissediyorum iki gün önce dr a gittim 10 gün daha doğurmazsan bebek küvöze girer ma ciddi bir sağlık sorunu yaşamaz dedi şimdi 10 gün sayıyorum sen nasılsın herşey yolundamı
gecmis olsun canim erken dogum riskinmi var.az bir zamanin kalmis,su 2 haftayida devir,ondan sonrada korkma zaten.insaallah hersey yolunda gider.
evet 35.haftadan sonra küveze gerek kalmıyormuş büyük ihtimalle..
bir de ciğer geliştirici iğne oldum ben her ihtimale karşı verdi doktorum..
sen de oldun mu?
yptırdım canım 27. haftada verdi ama ben biraz geciktirip 30. haftada yaptırdım
senin neden erken doğum riskin var
gecmis olsun canim erken dogum riskinmi var.az bir zamanin kalmis,su 2 haftayida devir,ondan sonrada korkma zaten.insaallah hersey yolunda gider.
cok sevindim canim benim.evt küveze girsede birsey olmaz artik.36.haftada gelisimlerini tamamliyorlar gerci ama senin bidirci cok dayanikli cikti maasallah.bence daha beklicek annesi o.zamanina yakin gelecek insaallah.cok sükür bendede hersey iyi suanda.2 saat önce seker kontrolünden geldim.herseyin normal gittigini söylediler.haftaya seminer var ona gidicem iste.kilo alimimda iyi.baslarda cok aliyordum ya,hersey kontrole girince düzeldi.
benim de suyum az ve kordon dolanması var..
ben de yatıyorum sürekli..
bol dua ve istirahatla zamanında gelecek inşallah bebişlerimiz :Saruboceq:
insaallah hersey yolunda giderben de kızım da memnunuz birbirimizden:) ama suyumuz kritik durumda,daha da azalırsa 35.haftada alacak doktorum..
inşallah bu haliyle devam eder de normal zamanında doğar :Saruboceq:
evt canim ya,seninkisi mucize,Allahin takdiri iste,oraya nokta olarak koyuyor Rabbim,bugünlere geliyor,ve ne asamalardan geciyor.aman masallah diyelim.gün gelecek bugünleri ani olarakda konusacagiz insaallah.alahın bir mucizesi ben bile şaşırıyorum o kadar hafta doğrumadım
şekrinmi var
zeyhatcim konusmustuk ya,bana cok moral vermistin,hatta bende onun üstüne cikolata yemistim.ama su anda iyi.70-80 ve tokluk bile 90 -100 arasi.gecen 59 düsmüstü.buda sekerse eger.alahın bir mucizesi ben bile şaşırıyorum o kadar hafta doğrumadım
şekrinmi var
slm canim cok sükür ben iyiyim.gecmis olsun canim ya,benim midemde bir problem yok,hic olmadida zaten.baslarda bile hic bulantim yoktu,o yüzdende durmadan yedim.su andada öyle,ne bulanti,ne eksime.herkesin farkli oluyor tabi.selamm hanımlarrrrrrrrrrr ben geldimm nasılsınız kızlar anca kendime geldim dün bütün gün yattım elimi kaldıracak halim yoktu çok halsiz ve kötüydüm midem hem bulandı hem ekşidi bütün gün sol tarafıma yattım en sonun da bir tane patates haşladım yedimde o biraz bastırdı bişey sorucam size ben önceden doktorumun verdiği ferrum fort ( kan hapı) onu kullanıyordm bu sefer sağlık ocağındaki kadın vi -fer diye bi kan hapı yazdı aynı işlevi görüyor doktorunun verdiğiyle dedi iç dedi tabi ben doktoruma sormadan kullanmadım doktorumada sordum kullanabilirsin dedi acaba omu böle kötü yaptı midemi kızlar sizde buşantı varmı bende bulantı başladı bu sıralar hiç bişey yiyemiyorum tamda bebeğimin kilo alması gereken bi dönemde nerden çıktı bıuya canım hiç bişey istemiyor hep yatıyorum bebeğim cılız kalcak diye korkuyorummmmmmmmmmmmm
10 gün bişey kalmış canım inaşşalah sorunsuz geçer dr un dedikelrini ihmal etme bebek hareket ettiği sürecede korkma
inşallah kızlar,çok sağolun...insaallah hersey yolunda gider
evt canim ya,seninkisi mucize,Allahin takdiri iste,oraya nokta olarak koyuyor Rabbim,bugünlere geliyor,ve ne asamalardan geciyor.aman masallah diyelim.gün gelecek bugünleri ani olarakda konusacagiz insaallah.
selamm hanımlarrrrrrrrrrr ben geldimm nasılsınız kızlar anca kendime geldim dün bütün gün yattım elimi kaldıracak halim yoktu çok halsiz ve kötüydüm midem hem bulandı hem ekşidi bütün gün sol tarafıma yattım en sonun da bir tane patates haşladım yedimde o biraz bastırdı bişey sorucam size ben önceden doktorumun verdiği ferrum fort ( kan hapı) onu kullanıyordm bu sefer sağlık ocağındaki kadın vi -fer diye bi kan hapı yazdı aynı işlevi görüyor doktorunun verdiğiyle dedi iç dedi tabi ben doktoruma sormadan kullanmadım doktorumada sordum kullanabilirsin dedi acaba omu böle kötü yaptı midemi kızlar sizde buşantı varmı bende bulantı başladı bu sıralar hiç bişey yiyemiyorum tamda bebeğimin kilo alması gereken bi dönemde nerden çıktı bıuya canım hiç bişey istemiyor hep yatıyorum bebeğim cılız kalcak diye korkuyorummmmmmmmmmmmm