2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşim de aynısını diyo. benimle gurur duyacakmış hava atacakmış oğlan. ben de dedim ki senden de utanacakmış. neden dedi. kendi yaptığın hataların bile sorumlusu olarak beni görüyosun diye. daha bugün yolda karşıdan karşıya geçerken kırmızı ışık yandı. bir anda otobüs hareket etti. ben de korktum. koşa koşa karşıya geçtik. hiç bişey demedim. yahu neden geçirdin diye. ama o ne dedi beğenirsin, sen otobüse bakıyordun elimi sıkınca otobüsçü bize yol verdi sandım. vay be dedim. ne çamurcusun ya. keşke her mimiği değerlendirip bana ona göre davransan. inanamıyorum ya:roflol:

ayy herşeye de bi bahaneleri var yaaaa:roflol:

ben de kalkayım bari donumu falan toplayım yerden:roflol:

ayy kızlar iyiki varsınız yüzüm güldü sayenizde allah da sizi güldürsün inşallah

alatariell çıkmadan şeker byüklemesini soracam. şeke imeden önce açlık için kan alıyolarmı? bi de ilk ölçümü 100 g ı içtikten bi saat sonra mı yapıyolar

Yesicacım anca girdim o yüzden yenı okuyorum yazdıklarınızı

Bu arada herkese merhaba kızlar

yesica moralini bozacak hiç bir şey yok bazen en ıyı doktorlar bile unutabiliyor ki Allahtan bizler bilinçliyiz.. ayrıca 100 lk seker yüklemesinden korkmana gerek yok önce ac karnına glikoz yüklemesini yapmadan kanını alıcaklar sonra 100 gram glikoz limonlu suyu içip bildiğin gibi.. 1 saat sonra tekrar cagıracaklar kanını almak için..

bu arada unutmadan söyleyeyım ben sizden duyarak doktoruma yediklerimin etkisi olur mu dedim cok fazla olmasa da olur dedi
sana bebişşinin 1400 gr oldugunu söylemiştim aşağı yukarı hatırlarsan eğer sende gebeliğe bağlı şeker olsaydı bu daha fazla olurdu canım sekerı olan hamişlerin bebişleri çok iri doğuyor hatta cok iri oldugu için çoguda sezeryan oluyor bunu bana doktorum gecen muayeneye gittiğimde bir hastasıyla tanıstırarak anlattı. O yüzden sakın korkup stres yapma.. seker falan yoktur sende

yesica moralini bozma drlar bebeğin kilosundan anlardı bazen benim şekerim 250 yi buluyorki hala allaha şükür bebekte obezlik yaa suyunda fazlalık görülmedi ilk belirti kilsouymuş bebeğin

hoşgeldin blac opuyorumnanaktan
nasılsın bugun? var mı bi gelişme?

hiç tık yok canım konusmaya basladı paşam ama gene taslıyoruz birbirimizi sanıyor ki gün gectıkce kızgınlıgım gecip barıscaz bedavaya..

kızımın odası geldi bugun ama hiçç olmadı güzel yerleştıremedik o yuzden adamları bir daha cagırdık bakalım :(

oda meger bosken buyuk gözüküyormus bir de mobilyalar çok büyükmüş oda küçücük kaldı offffff

neyse sen neler yaptınnn nasıl gectı gununnn

hiç tık yok canım konusmaya basladı paşam ama gene taslıyoruz birbirimizi sanıyor ki gün gectıkce kızgınlıgım gecip barıscaz bedavaya..

kızımın odası geldi bugun ama hiçç olmadı güzel yerleştıremedik o yuzden adamları bir daha cagırdık bakalım :(

oda meger bosken buyuk gözüküyormus bir de mobilyalar çok büyükmüş oda küçücük kaldı offffff

neyse sen neler yaptınnn nasıl gectı gununnn

süründürcen adamı kesin kararlısın sen anladım:)))
oy kurban olurum kızımızın odası da gelmişşş zemuszemus
yerlerini ayarlarsınız,güzel olur annesi..
bizim de oda epey büyük ama mobilya gelince küçücük kaldı,alırken küçük gözüküyo kocaman mağazada,eve gelince anlıyorr insan büyüklüğünü:)))

bende yeni bişi yok,tüm gün yattım gene:)
bi de çok yakın bi aile dostumuz var öz teyzem gibi bugun koli yollamış..
ay neler neler örmüş kızıma:)))
uyku tulumu bile örmüş:) bir battaniye örmüş,direk çeyiz:)) üstünde inciler falan var,kullanmaya kıyamam..
işte günün olayı buydu,dakikalarca ağladım minicik şeyleri severken:)
allahım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:

bu arada mobilyada koku var mı,bizimkinde hala var,bi hafatdır hergun havalandırıyorum çıkmadı!!!

süründürcen adamı kesin kararlısın sen anladım:)))
oy kurban olurum kızımızın odası da gelmişşş zemuszemus
yerlerini ayarlarsınız,güzel olur annesi..
bizim de oda epey büyük ama mobilya gelince küçücük kaldı,alırken küçük gözüküyo kocaman mağazada,eve gelince anlıyorr insan büyüklüğünü:)))

bende yeni bişi yok,tüm gün yattım gene:)
bi de çok yakın bi aile dostumuz var öz teyzem gibi bugun koli yollamış..
ay neler neler örmüş kızıma:)))
uyku tulumu bile örmüş:) bir battaniye örmüş,direk çeyiz:)) üstünde inciler falan var,kullanmaya kıyamam..
işte günün olayı buydu,dakikalarca ağladım minicik şeyleri severken:)
allahım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:

bu arada mobilyada koku var mı,bizimkinde hala var,bi hafatdır hergun havalandırıyorum çıkmadı!!!

ooohhh ne nasipli olcak bebişimizzzzzzzz gelmiş cicileri güle güle kullansın inş..

evet canım magazada küçük duruyorlar bizde ona kandık ama ne yapalım. görsen oda da anca yan yana 2 kişi durucak o kadar kucuk kaldı yani :( e ne yapalım oyle olsun artık hem kokusu da fena dediğin gibiii

ooohhh ne nasipli olcak bebişimizzzzzzzz gelmiş cicileri güle güle kullansın inş..

evet canım magazada küçük duruyorlar bizde ona kandık ama ne yapalım. görsen oda da anca yan yana 2 kişi durucak o kadar kucuk kaldı yani :( e ne yapalım oyle olsun artık hem kokusu da fena dediğin gibiii

adamlar söylemiştir ama yine söyleyim,sabunu suyla silin dediler,sonra da hemen kurulamak gerekiyormuş..
hep bebe şampuanıyla silin diyorlardı ama kurmaya gelen adam sakın silmeyin bebe şampuanı mobilyayı sarartıyo dedi..
bi de ne kadara aldınız? bakalım izmir mi daha uygun ankara mı kıyas yapalım:)

canım bize ilk 2400 dediler sıkı bir pazarlık ettik ve peşin verdik 1900 ya da 1800 e bıraktılar tam hatırlamıyorum şimdi eşime de sormayayım :):):):):):):):)

hatta linkini bulabilirsem fotolarını koymustum buraya

canım bize ilk 2400 dediler sıkı bir pazarlık ettik ve peşin verdik 1900 ya da 1800 e bıraktılar tam hatırlamıyorum şimdi eşime de sormayayım :):):):):):):):)

hatta linkini bulabilirsem fotolarını koymustum buraya

biz de a'dan z'ye herşeyi bi yerden aldık,acaip uygun fiyatlı bi yer keşfettik:)
aklına gelen tüm markalar var ve adamlar kafadan %20 indirim yapıyorlar:)
odamızı da ordan aldık..
büyüyen beşik,3kapılı gardrop,şifoniyer ve oyuncaklık hepsi 1600e falan geldi takım:))

ben de bi yerleştirsem koycam resmini..
sen de linki bulursan bakayım,merak ettim asel'in odasını:)

biz de a'dan z'ye herşeyi bi yerden aldık,acaip uygun fiyatlı bi yer keşfettik:)
aklına gelen tüm markalar var ve adamlar kafadan %20 indirim yapıyorlar:)
odamızı da ordan aldık..
büyüyen beşik,3kapılı gardrop,şifoniyer ve oyuncaklık hepsi 1600e falan geldi takım:))

ben de bi yerleştirsem koycam resmini..
sen de linki bulursan bakayım,merak ettim asel'in odasını:)

Eh aşağı yukarı aynı almısız canım Allah sağlıkla yasatsın içinde yavrularımızı bak bu linkte fotolar car ama benimki biraz daha değişik buyuk dolap üçlü değil 2 li yaptırmıstık Allahtan öyle yaptırmısız ki obür türlü hiç sıgmayacakmıs bende yerleştireyim koyacağım fotoları

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-bebeklerinin-odalari-esyalari-resimli-2.html

Eh aşağı yukarı aynı almısız canım Allah sağlıkla yasatsın içinde yavrularımızı bak bu linkte fotolar car ama benimki biraz daha değişik buyuk dolap üçlü değil 2 li yaptırmıstık Allahtan öyle yaptırmısız ki obür türlü hiç sıgmayacakmıs bende yerleştireyim koyacağım fotoları

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-bebeklerinin-odalari-esyalari-resimli-2.html

ay ay ay odanıza bayıldımmm :asigim:
bizimkine çok benziyor,tek fark bizimkinde çiçek falan motifi yok,dümdüz..
sadece kulplar renkli..
içinde sağlıkla ve mutlulukla büyüsün kuzucuklarımız..
biz de alırken dolap 3kapılı olsun yetmez dedik ama olmasa da olurmuş çünkü eşyaları minicik,yer kaplamıyor bile:)))

ay ay ay odanıza bayıldımmm :asigim:
bizimkine çok benziyor,tek fark bizimkinde çiçek falan motifi yok,dümdüz..
sadece kulplar renkli..
içinde sağlıkla ve mutlulukla büyüsün kuzucuklarımız..
biz de alırken dolap 3kapılı olsun yetmez dedik ama olmasa da olurmuş çünkü eşyaları minicik,yer kaplamıyor bile:)))

bizde sade alıcaktık aslında doğrusu da o gibi geliyor ama görünce dayanamadık hani sade alsak 2. bebş erkek olursa da kullanır dedik ama bunu görünce annemle dayanamadık :)

cok saol canımmm

bugun bizim kızlar askı memnunun peşindeler dizi bitmeden de gelen olmaz gibi :)

Back
X