2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selammm ben bugun yoğunum geliip gelip gidicemmm :D

hayırdır ne cinsel içeriği neler oluyor buradaaaaaaaa

kızlar selammm ben bugun yoğunum geliip gelip gidicemmm :D

hayırdır ne cinsel içeriği neler oluyor buradaaaaaaaa

siteyi öylesine gezerken bi baktım +18 fıkralar yazıyo çıplaklar kampı falan filan:1shok: diye hoşgeldinopuyorumnanaktan

demek istediğim biz ne yaptıkda kapandı editörün yorumuna bak bi okusana yok nereye saldırcaklarını bilmezmiş mişiz al kitaplarını ver misketlerini bu ne ya ne biçim yorum açıklam yokkötükedihüso

burası rahibeler topiğimiş :roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 günahsızlar topiğiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ayyyyyyyyyyyy öyle bi uykum var ki canım da sıkılıyo gece başak hanım zırt pırt uyandı mirmirmirmir

ben okuyacam bi de eşime okutacam eşim beniiiii cokacimcoook :mymeka: kafamçokkarıştı

aferin aferin oku da çocuk da anlasın desin ki ayyyyyyyyyyyyyyyyy annem ne okuyo ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

kız ikimiz mi kaldık yaaaaaaaaaaaa gene kimseler nerde kimseler:oklava:

ya soma bi yağmur var. hava da kapalı. sabahtan beri kanepeden kalkamadım bulantıdan. su da içmeyince zırt pırt tuvalet olayı da olmuyo. çivilendim burda

aferin aferin oku da çocuk da anlasın desin ki ayyyyyyyyyyyyyyyyy annem ne okuyo ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

yok güzelim ben okumamam yani gülmem öyle şeyleri okuyunca. okursam eşim beni öldürür demek istedim .yanlış anladın

yok güzelim ben okumamam yani gülmem öyle şeyleri okuyunca. okursam eşim beni öldürür demek istedim .yanlış anladın

e anladım zaten velevki önüne geldi okudun onu demek istedim kız hani okursan bebişin anlayıp oha annem ne okuyo der diyom yaaaaaaaaa okumayacağını anladık kızım:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Back
X