bugün burası sinek avlıyoCADIARZU
hiç sormabenneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün burası sinek avlıyoCADIARZU
kızlar gece geç uyuyup sabah erken kalkınca sersemledim,birkaç kez uyumayı denedim ama zırt pırt uyanınca aptal gibi oldum o yüzden bugun kimseyi baymayayım diye arada bakıp çıkıyorum ama pek sakin bugun herkes..
evet valla benim elimde yazmıyo daha doğrusu yazasım gelmiyo bilmiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2::1no2:
kız gerçekten üzüyosun beni lütfen sedefcim :çok üzgünüm:
ayyyyyyy canım inan ne seni ne de başkasını üzmek için söylüyorum bilmiyorum yazasım gelmiyo çok cansız bi halim var bitkinimmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
yok bu böyle olmaz ki canlan kendine gel.evde can sıkıcı bişeymi oldu? yoksa kız huzursuz olduğu içinmi? yada biz konuşa konuşa konuşacak konu kalmadı ondan yazasımız yok belkide :teselli:
neyse kocişle şöyle bi tur atalım da genndüme geliyim şimdilik hoşcakalın canlar:icecream:
kazen ıslem tamamdır dıye mesaj atmıs ama hala lısteye yazmamısalsanaalsanasmile
ne zaman yazmış ki? yenimi?
herkese ıyı aksamlar...ıkı uc gun yoktum hersey degısmıss yıne yaaa takıp edemez oldum![]()
iyi akşamlar.. Evet Haziran Anneleri olarak pek bir hızlı olduk kendimiz bile takip edemiyoruz
fazla bırakma biziiiii