2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar akşamınız iyi olsunzemuszemus
hosgeldınız hanımlar... :)

ya su an bırsey yememıs olmama ragmen oyle kotu sıstı kı vucudum korkuyorum bı garıplıkmı var dıye...sızdede oluyormu boyle sankı patlayacakmıssınız gıbıbilmiyorumkismile

:) olabılır...
talar sendede hıc sıskınlık oluyormu ya nefes alamayacak gıbı ..gaz var sanırım ama baska bısıymı dıyede korkuyorum cok kotu hıssedıyorum kendımımafoldumben

yok canım bende şişkinlik olmuyo akşam yemeklerden sonra maden suyu içiyorum bayağı rahatlatıyo bide krampları engelliyomuşyerimseniben

su evın toparlanma ısını halledebılsem bırakmıycam hıc ama malesef dolapları yenıden elden gecırıyorum bı dunya utu var yapılacak vs vs.. eyvahedigeldismile
ılk ayrılma olayını vs anlayamamıstım bunuda anlamdım ...ılgınc hazıran annelerı sevılmıyor galıba burada :umursamaz:
ilk ayrılma kapandı gitti canım bizde anlayamadık gerci şimdi herkes cok iyi aman nazar degmesin genelde bu saatte dolu olurdu burası ama hayırdır..

Slm kizlar aksam bu saatler oldumu bitiyorum ya resmen.Yine elim ayagim tutmuyoooo bi turlu atlatamadim gitti su uzerimdeki agirligi mirmirmirmir
canım dikkat et iyice dinlen belki tansiyondan da kaynaklanıyor olabilir..

iyi akşamlar kızlar akşamınız iyi olsunzemuszemus

kesin dizi izliyolarvereliniortak

iyi akşamlar canımmm

kızlar herkes dizi izliyor galiba:)
geliyorum gidiyorum bir sessizlik..
bu arada iğnemi oldum az önce,aman suyunuza dikkat edin fıstıklar,sırf az diye yatmaktan telef olduğum yetmedi bir de ciğer geliştirici iğneler çok acıtıyor,2 tane yedim yürüyemez oldum:)))
minik kelebeğim için değer tabi :emir_bebek:

bu arada iğnemi oldum az önce,aman suyunuza dikkat edin fıstıklar,sırf az diye yatmaktan telef olduğum yetmedi bir de ciğer geliştirici iğneler çok acıtıyor,2 tane yedim yürüyemez oldum:)))

selammm

az sabret canım iğnelere bebişin içinnn kucagına aldın mı unutulur gider yeter ki sağlıkları yerinde olsunn

evet bugun burası bir garip anlayamadım yesica da yok

cok cok gecmıs olsunnn...

çok geçmiş olsun essra bi şikayetin olmuşmuydu suyun azalmasıyla ilgili yoksa tesadüfmü öğrendin?

selammm

az sabret canım iğnelere bebişin içinnn kucagına aldın mı unutulur gider yeter ki sağlıkları yerinde olsunn

evet bugun burası bir garip anlayamadım yesica da yok

evet hepsini unuturuz olumsuzlukların dimi zemuszemus yeter ki sağlıkla gelsin kuzucuklar:)
yesica ve sedef de gelince renkleniriz,gece coşarız :))

cok cok gecmıs olsunnn...

kendımı su an patlayacak gıbı hıssedıyorum ben senağlama

canım çok teşekkür ederim..
şikinlik bende de oluyor bazen,soda içmek ve kısa bir yürüyüş çok iyi geliyor..dışarı çıkamıyorsan balkonda açık havada birkaç tur at,iyi gelir..

çok geçmiş olsun essra bi şikayetin olmuşmuydu suyun azalmasıyla ilgili yoksa tesadüfmü öğrendin?

sağol canım,en baştan beri suyum hiç süper olmadı zaten,sürekli takipteydi doktorum ama bu ara kritik sınırlara geldi..kordon dolanmasının da payı var tabi.. çok hareketliydim,sürekli geziyordum bende ters tepti..çok yorulmak da su miktarını etkileyebilrmiş.. aman diyim dikkat edin..

bu kızlar nazlı oluyo zaten rabbim sağlıkla versin kucağımıza inş..annesi sende dinlenirsin artık doğuma kadar tempolu günler bizleri bekliyo çünkü..

şikinlik bende de oluyor bazen,soda içmek ve kısa bir yürüyüş çok iyi geliyor..dışarı çıkamıyorsan balkonda açık havada birkaç tur at,iyi gelir..

tesekkurler hemen balkona cıkıcam...:sinifsinif:

bu kızlar nazlı oluyo zaten rabbim sağlıkla versin kucağımıza inş..annesi sende dinlenirsin artık doğuma kadar tempolu günler bizleri bekliyo çünkü..

doğum öncesi tatil gözüyle görüyorum ama az büyüsün bir dayak borcu var bana :D

tesekkurler hemen balkona cıkıcam...:sinifsinif:

işe yarar inşallah,rahatlarsın..işe yaramazsa da bir de karnına yağla-kremle falan masaj yapmayı dene.. arada oluyor bana,patlıyorum diye dolandığım için seni çok iyi anlıyorum..

Selam kizlar biz de bugun dopplere gittik.hersey gayet yolundaymis.doguma hazirlaniyor yavas yavas,artik dönmüş bile,ama gobek kordonunu 2 defa boynuna dolamis benim yaramaz.:emir_bebek:

esraaa merhaba ankara dasınız herhalde sizde.bende ankara dayım.hangi doktora takibinizi yaptırıyorsunuz

Selam kizlar biz de bugun dopplere gittik.hersey gayet yolundaymis.doguma hazirlaniyor yavas yavas,artik dönmüş bile,ama gobek kordonunu 2 defa boynuna dolamis benim yaramaz.:emir_bebek:

aman maşallah kuzucuğa..
canım kordon konusunda aynı sorunu yaşıyorum.. su miktarını azaltabiliyor kordon dolanması,bolca su içip dinlen.. ısrarla yazıyoorum ki benim gibi yatmak zorunda kalmayın..benim yaramaz da 2 tur dolamıştı ama birini açmış,açabiliyorlar yani:) suyun normalse dert edecek birşey değil,inşallah doğuma kadar da çözer kuzucuğun..

esraaa merhaba ankara dasınız herhalde sizde.bende ankara dayım.hangi doktora takibinizi yaptırıyorsunuz

canım nihayet ankaralı bir haziran annesiyle karşı karşıyayım :1hug:
ben akaya tolga ecemiş'e gidiyorum,inanılmaz da memnunum..
sen kime gidiyorsun?

Back
X