• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol yesıcım..artık bır yolunu bulcam yedek olarak gotururum belkı.:kedi:
olurda kusar felan bebekım o zamn onu gıydıır annem..:kedi:

eferin kız ama erken yapma kaynanan hemen kaynamasın:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

kaynasın :icecream::icecream::icecream:
bızım bebek onlar ıcın son torun olunca kıymetsız kaldı..
bırde ıkı eltımde ogullarının adını kayınpederın adını koydular:dilcikar:
bende koymuycam.her evde kayınpeder ısmı cok gereksız:dilcikar:
kadın sureklı o torunlarından ııcn onlar benım ıcın farklı onların yerını kımse tutamaz dııyor:dilcikar:

kadın sureklı o torunlarından ııcn onlar benım ıcın farklı onların yerını kımse tutamaz dııyor:dilcikar:

boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerr ne derse desin keyfini bozmaya değmezkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

ben de mahsun kırmızıgül deseydin :roflol:

sevgilisi vardı ya bi küsüp bi barışıyolar bi onu diycektim adını bi de bende polis buyrun diycektim pişman oldum be yadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyyy söze bak ya. ama boşver tutmasın kimsenin yerini zaten. o bi tek sizin biricik oğluşunuz olsun :emir_bebek:

kızlar ben yatıyom uykum geldi geri çevirmek ayıb olurmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

sizede bak bana sabah çok sayfa okutmayın yoksa:oklava::oklava::oklava::oklava:

ayyy gecmiş olsun canım ya nerden tutuldun egzemaya Allahtan tedavisi kolayda kasınır cok o meret sakın kasıma

ellerimde oluyodu zaten stressli olunca. kendimi stresli hissetmiyorum ama demekki sınavlar babanem falan derken stres yapmışım. kocaman egzama çıktı :( bunun yüzünden çatlayacak göbeğim :( krem ya da yağ süremiycem iyice azıyo:( napıcam ki

Back
X