2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çilek konusunda aferim mi deyim sana. :olmaz: ama fotoğraf olayı çok hoş bişey. nasıl yapıyolar yani organizasyon nasıl

geceliği de ucuz bişey bulamadım ya. çünkü günlük hayatta hiç kullanmam

canım pijama hastanede lazım,ondan sonra eve gelince normalde ne giyiyorsan onu giyersin zaten..
yoksa sırf emzircem diye sevmediğin ve rahat etmediğin halde gecelik giymezsin ki evde:))
bi iki gün işini görsün yeter,çok pahalı bişeye gerek yok bence..
ben pijama koleksiyoncusuyumdur,o yüzden özellikle emzirme yerli bilmem neli almadım..annem ve kayınvalidem de önden düğmeli almışlar birer tane,çok bile:))
az önce koli geldi,annem kızıma aldığı cicileri yollamış,içinden bi takım daha pijama çıktı,kısa kollu ve kaprili bi takım:))
hastanede giymek için de tüylü falan pembe bir terlik almış,akıllara ziyan,bi bende bi de bülent ersoyda vardır yani:)))))))) bir lohusa tacım var,sanırsın beyaz eşya paketi süsü:)))))))
koliye ağlamaktan telef oldum,içinden neler çıktı neler:)
gurbetin gözü kör olsun diyip arabeske bağladım:)))

fotoğraf konusunu detaylarıyla yazarım,çok heyecanlı bişeye benziyor..

canım pijama hastanede lazım,ondan sonra eve gelince normalde ne giyiyorsan onu giyersin zaten..
yoksa sırf emzircem diye sevmediğin ve rahat etmediğin halde gecelik giymezsin ki evde:))
bi iki gün işini görsün yeter,çok pahalı bişeye gerek yok bence..
ben pijama koleksiyoncusuyumdur,o yüzden özellikle emzirme yerli bilmem neli almadım..annem ve kayınvalidem de önden düğmeli almışlar birer tane,çok bile:))
az önce koli geldi,annem kızıma aldığı cicileri yollamış,içinden bi takım daha pijama çıktı,kısa kollu ve kaprili bi takım:))
hastanede giymek için de tüylü falan pembe bir terlik almış,akıllara ziyan,bi bende bi de bülent ersoyda vardır yani:)))))))) bir lohusa tacım var,sanırsın beyaz eşya paketi süsü:)))))))
koliye ağlamaktan telef oldum,içinden neler çıktı neler:)
gurbetin gözü kör olsun diyip arabeske bağladım:)))

fotoğraf konusunu detaylarıyla yazarım,çok heyecanlı bişeye benziyor..

tamam da önden düğmeliler de çok anne işi gibi geliyor. ben de süslü püslü şeyleri sevmem zaten terlik taç falan düşünmüyorum. bülent ersoy topuzu yaptırayım diyoum o gün ne dersin :roflol:
ben de o kolilerden çokkk açtım ama şu aralar göndermiyorlar :çok üzgünüm: başımın çaresine bakmaya çalışıyorum ben de .

bi de bende cicikom un normal takımı var. hamile iin olanların kalıpları nasıl. seninki kaç beden. darsa kalıplar 42 alayım diyorum

tamam da önden düğmeliler de çok anne işi gibi geliyor. ben de süslü püslü şeyleri sevmem zaten terlik taç falan düşünmüyorum. bülent ersoy topuzu yaptırayım diyoum o gün ne dersin :roflol:
ben de o kolilerden çokkk açtım ama şu aralar göndermiyorlar :çok üzgünüm: başımın çaresine bakmaya çalışıyorum ben de .

:1hug: üzülürüm öyle demee :a015:

esra gönderdiğin link görüntülenemiyo

bi de bende cicikom un normal takımı var. hamile iin olanların kalıpları nasıl. seninki kaç beden. darsa kalıplar 42 alayım diyorum

o bohçacı sitesinde kareli hamile geceliği diye geçen gecelik..
benimki 38 ama keşke 42 olsaymış..doğumdan sonra aniden göbeğim gider sanmış kayınvalidem herhalde:)))

yesica,o pijama dünyasının merkezi ankara,eğer doktorum yatak istirahatını kaldırırsa ve beğendiğin bişi olursa alıp yollarım sana..

ben günlük hayatta gecelik kullanamayacağım için basit bişey alıcam. ama seninki çok güzel. .iyi günlerde kullan canım

öyle ummuş:roflol:

ah canım ya. sen de bebiş de iyi olun da da en başka şey istemem

ben günlük hayatta gecelik kullanamayacağım için basit bişey alıcam. ama seninki çok güzel. .iyi günlerde kullan canım

sağol canım,çook daha güzelleri olsun senin..
zaten önünde de bebeğim beni şişman ama mutlu yaptı falan gibi bişiler yazıyor,bak
gaza geldim ben de kayınvalideme kırışık kremi alcam:)))))))

valla çok samimiyim,beğendiğin bişi olursa yollarım,yeter ki doktor gez komutu versin,ankara kazan ben kepçe olurum:)

Back
X