Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhab kızlar iyi akşamalr nasılsınız
her gün muhabete geliyorum umarım rahatsız etmiyorumdur
aaaaaaaa düştü mü hep kuzuuum güzel gelinim benim kıyamam hiç![]()
oooooooooooooo hemde kaçkere gören varya dövdü zannedecekler bugün hep öptüm bebişimi çok ağladı yavrum sabah düştü bende ağladım yaaaaaa
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
görmedim tabiiiiiiiiiiii siz hepiniz beni gördünüz zate hııhhhhhhhh
Ana ne gelini kiss bu sedef sanada mi kiz verdi yoksaklava:
Bende 2 oglan var birinden birine alcam mavisi sen cik aradann alsanaalsanasmile
Sedef sende herkese söz verip durma kissklava:
Ana ne gelini kiss bu sedef sanada mi kiz verdi yoksaklava:
Bende 2 oglan var birinden birine alcam mavisi sen cik aradann alsanaalsanasmile
Sedef sende herkese söz verip durma kissklava:
amin canım cok tesekkur ederim
ayy gelsınde bi sileyim havalandırayım 15 gun sonra da cicilerini yerleştireyim ayyyyyyyyyy kendide saglıkla gelsin artık..
hahayy adama da ihtiyacım yok artık sepetlerim nasıl olsa cocugu yaptık :):lepi:
kızım hanginiz zengin yakışıklı ve saf olucak ya sizi yarıştırıyom ona verecem kızıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızını dövmeyen dizini dövermiş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
dövme kız gelinimi yolarım haaaÇok üzgünüm çoook
Black sonuna kadar arkandayim canimm erkeklere acimak yokkk :lepi:
Ben sunu bilir sunu söylerim acidinmi hep acinicak hale dusen sen olursunnnbilmiyorumkismile
Yuz verme sakin sen hamilesin bu donemde bari alttan alsin seni inat etmesinnn laelaelaelaelae
Black sonuna kadar arkandayim canimm erkeklere acimak yokkk :lepi:
Ben sunu bilir sunu söylerim acidinmi hep acinicak hale dusen sen olursunnnbilmiyorumkismile
Yuz verme sakin sen hamilesin bu donemde bari alttan alsin seni inat etmesinnn laelaelaelaelae
kız dövermiyim canımı yaaaa çok üzüldüm canıma zaten bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
esracığım çok sevindim bebişimizin durumuna allahım nazarlardan korusun tez zamanda suları çoğalsın. bebişim rahat rahat sörf yapsın:roflol:
canım cokkkk tesekkurler hergun hatırlat ama bunu bana :)))))))))
yok yok barısmıcam bu sefer dediğin gibi hamişim ben bilsin kıymetimi