2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım da yanlıs anlama normalde hep öyle yapardım bu sefer hiç niyetim yok içimden gelmiyor yani çok kırdı beni..

ay bana dediklerini duysan inan dusunmezdin böyle..
yine de tesekkürler canım

Blac ayni benim gibisin sende.Simdiye kadar hep alttan alan tartisinca yanasan ben oldum.O haksiz olsa bile hep ben gittim yanina konusmak icin.Ama son zamanlarda bende barismak icin gitmiyorum yanina artik.Oda gelmiyo tabiki yine barismak isin.
Kavga ettigimiz gun hic konusmuyoruz hatta ben mertimin odasina yatiyorumm.
Ertesi gun hic bisey olmamis gibi uyanir uyanmaz konusmaya basliyo benimle bende yine dayanamayip konusuyorum onunlaa.
Aslinda hata bizde ilk basta yanlis alistirmisiz anlayis göstererek.
Basta tavrimizi koysaydik bidaha yapamazlardi ayni seyi :jeyyar:

valla kızlar siz bilirsiniz :)
ben sadece söyledim.mesela ben ne olursa olsun yatak da ayırmıyorum. benim kociş de bana neler söyledi zamanında. söylesem anlatsam ağzınız açık kalır

kızlar geç oldu ben kaçıyom blacksiya yaparım kııızz fırsat bulursam yarın görüşürüz öptüm:icecream:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan

Blac ayni benim gibisin sende.Simdiye kadar hep alttan alan tartisinca yanasan ben oldum.O haksiz olsa bile hep ben gittim yanina konusmak icin.Ama son zamanlarda bende barismak icin gitmiyorum yanina artik.Oda gelmiyo tabiki yine barismak isin.
Kavga ettigimiz gun hic konusmuyoruz hatta ben mertimin odasina yatiyorumm.
Ertesi gun hic bisey olmamis gibi uyanir uyanmaz konusmaya basliyo benimle bende yine dayanamayip konusuyorum onunlaa.
Aslinda hata bizde ilk basta yanlis alistirmisiz anlayis göstererek.Bata tavrimizi koysaydik bidaha yapamazlardi ayni seyi :jeyyar:

Aynen canım kesinlikle öyle bastan yanlıs yaptık hep bir de çok sevdiğimizi belli ettik ahh anacazım cok akıl verdi bana da ben dinlemedim..

annem hep derki adama cok sevdiğini belli etme cok uzgun bile olsan git süslen kolay kadın olma hemen barısma ooooo daha neler neler diyorda yapana..

ama babam hala dolanır annemım peşinden ki 63 yasında annem hatta 65 de olabilir :))

görsen babamı daha gecen gun tek gül alıp geldi 3 gün önce yemege cıkardı her gun turk kahvesını yapar benım hanımın kahve saatı geldi diye ayy ben 27 yasındayım benım adam bana hayatta yapmaz bunları

bende bu sefer bagrıma tas basıp süründürcem çok kararlıyım.
dun almıs yastıgını esım dıger yatak odasına gitmiş hem suclu hem güçlü sanki ben hatalıyım gerçi bende annem leş gibi ter kokuyo bıktım dedım cok alınmıs ona ama oh olsun :)) hıçç walla

ben sadece söyledim.mesela ben ne olursa olsun yatak da ayırmıyorum. benim kociş de bana neler söyledi zamanında. söylesem anlatsam ağzınız açık kalır

canım bizde basta hep yataga küs girmezdik ama zamanla kus girmemeyi bırak ayrı odalarda uyuyoruz..

Canim benim esime gösterdigim sevgiyi,ilgiyi anlayisi görsen sende hak verirsin yazdiklarima.
Bazen diyorum sanirim ben cok uzerine dusup simartmakla hata yaptim esimi diye.
Zaten yanayana yatsak nolcak kac aydir kardes kardes yatiyoz yatakta yaramazlik yapmadan kaydirigubbakcemile3
Hem mertimle yatmak daha guzell mis kokulu oglum varken o ikinci plandaa :emir_bebek:

Aynen canım kesinlikle öyle bastan yanlıs yaptık hep bir de çok sevdiğimizi belli ettik ahh anacazım cok akıl verdi bana da ben dinlemedim..

annem hep derki adama cok sevdiğini belli etme cok uzgun bile olsan git süslen kolay kadın olma hemen barısma ooooo daha neler neler diyorda yapana..

ama babam hala dolanır annemım peşinden ki 63 yasında annem hatta 65 de olabilir :))

görsen babamı daha gecen gun tek gül alıp geldi 3 gün önce yemege cıkardı her gun turk kahvesını yapar benım hanımın kahve saatı geldi diye ayy ben 27 yasındayım benım adam bana hayatta yapmaz bunları

bende bu sefer bagrıma tas basıp süründürcem çok kararlıyım.
dun almıs yastıgını esım dıger yatak odasına gitmiş hem suclu hem güçlü sanki ben hatalıyım gerçi bende annem leş gibi ter kokuyo bıktım dedım cok alınmıs ona ama oh olsun :)) hıçç walla

Ayy canim ya sanki beni ve esimi tarif ediyo yazdiklarin.
Sen yazdikca ben bi ben degilmisim bunlari yasayan diyorum.
ben 3 gunu askin kus kaldigimi biliyorum canim ama yok nuh dedi peygamber demedi benim heriff inatci anam sonunda gene bisey olmamis gibi konusan ben oldumm :jeyyar:
ben beceremedim insalalh sen becerirsin esinin inadini kirmayi.Zaten 1 kere basarsan bidaha yapamaz ayni seyii :delphin:

sizlerlerin kocalar yanlarınızda kavgada var ekşında
ben ne yapayım benim herif hep yok

canlarım yorulmuşum ben,sütümü de içtim yatayım artık:)
siz de gaza gelip adamları paralamayın :))
allah rahatlık versin çoook öpüyorummmm
yarın görüşürüzzzzzzz

neyse kızlar ben yatayım artık. yarın sınava gidicem yine... son sınavım artık bitiyo çok şükür. öpüyorum hepinizi sonra görüşürük :)

sizlerlerin kocalar yanlarınızda kavgada var ekşında
ben ne yapayım benim herif hep yok

walla keske benımkıde uzakta olsaydı hep bari askımız taze kalırdı canım
ben her zaman bu fikri savunurum eslerin senede 1 defa 10 gün ayrı olmaları lazım

canlarım yorulmuşum ben,sütümü de içtim yatayım artık:)
siz de gaza gelip adamları paralamayın :))
allah rahatlık versin çoook öpüyorummmm
yarın görüşürüzzzzzzz

iyi geceler canımmm bu sıralar haziran anneleri topiğini çok hareketli kılıyorum devamı yarınnn :))

e evlilikten evliliğe fark var tabi :)
biz yaramazlık yapıyoz da nooluyo bi işe mi yarıyo kaydirigubbakcemile3
Biz yapmiyoz cunki ben istemiyorum oda istekli olmadimi farkedip yanasmiyo :jeyyar:
Yanliz dogum yapim kirkim ciksin yandim ben o zaman ne mazeret edicem acabaa kaydirigubbakcemile3

:) yok zaten bebişimi bir doğurayım saglıkla nasıl kıskandırıcam onu ben.. bizde de o problem var o yuzdende hırlıyor

Ahh simdi hamile olmucaktin giycektin en fiyakalisindan transparindan gecelini salinicaktin evin icinde sallana sallana sikiyosa kus dursunnnn :roflol:

Biz yapmiyoz cunki ben istemiyorum oda istekli olmadimi farkedip yanasmiyo :jeyyar:
Yanliz dogum yapim kirkim ciksin yandim ben o zaman ne mazeret edicem acabaa kaydirigubbakcemile3

Ahh simdi hamile olmucaktin giycektin en fiyakalisindan transparindan gecelini salinicaktin evin icinde sallana sallana sikiyosa kus dursunnnn :roflol:

:roflol:
rüyasında görür artık :))

Back
X