Slm canlarimm...
Kimsecikler yok ama ben butun gece neler yasadim anlatim.
Gece 2 gibi yattim uyudum.Sabah 5 te oglum uyandi onu yatirim diye ugrasirken birden bi agri basladiki tarif edilemez.Sonrada mide bulantisi habire ögürüyorum bos bos midemde biseyde yok kusamiyorum sadece ögürtü var iste.
Bir yandan karin agrisi bi yandan mide bulantisi ne yapicami sasirdim .Tabi bu arada mertte ayakta uyanik.Esimde gece isten yorgun geldigi icin cok derin uyuyo adamcaz yatali 1 saat anca olmustu zaten.Neyse sonra dayanamadim uyandirdim onu.Uyandi ama yapicak bisey yok elinden gelen bisey yok.Neyse mide bulantimi bastirsin diye esim cayla 1 dilim ekmek yapti bana zorlada olsa yedim onu az rahatladi midem.
Bu aarada saat oldu 7 ve biz hala ayaktayiz.Sonra esim merti yatirdi bende yatgima uzandim ama hala agrim var.Saga sola dönerken kacta nasi uyudugumu bilmiyorum bile.
Ve sonuc 12 bucukta hic bi agrim sizim olmadan uyandim sukur ama cok korktum acaba erken dogum falan mi olcak diye.Korkumdan hastaneye gidemedim ya.
Iyikide gitmemisim burda hastaneye gittinmi yatirmadan cikarmazlar gitseymisim simdi hastanede yatiyo olcaktimm :kedi: