Oyy ev sessizya iyice uyku basti geceden de uykusuzum zatennmirmirmirmir
Yesica kis senin yazdigin seyler disariya ciksan 1 saatte alincak seyler hic takma kafana.
Ha esraninda dedigi atesölcer icin cok para vermene gerek yok hic normal bisey isini görur canimboshayallersmile
nem ölçer-termometre
arabası
ana kucağı
dönencesi
oyoun halısı
yüz bezi bile yok yavrumun.
ne bileyim aklıma gelmiyor şuan ama çook var.
o yüzden çantayı hazırlamak gelmiyor içimden
bi de portbebe alayım değilmi kızlar hastaneden çıkışta onla taşırım
nem ölcerde neymis kiss :uhm:
Oyun halisini netcek yeni dogmus cocuk 1 sene sonra lazim olcak sey icin simdiden dert ediyon kendinee kaydirigubbakcemile3
Yüz bezi desen artik islak bez kullaniyo herkes ayrica beze hic gerek yokboshayallersmile
Diyolar iyi degil falan diye ama ben oglumda dogdu dogali kullaniyom sukur biseyde olmasi neye alistirsan ona alisir canim sen basta bezle siler sonra islak beze dönersen tabi iyi gelmezz sositososito
Dönence ne onuda bilmiyommm :uhm:
Senin yazdiklarinin icinde tek acil olan ana kucagi onuda dedimya 1 gunluk bi alisverisle her eksigini alirsin sikma caninii:içelim:
sıla çok güzel yazmış,acil ihtiyaç değil ki bunlar:))
önümüz yaz,nem ölçeri naapcan ben söyleyim nemli olacak hava:))))
oyun halısı çok sonra lazım..
dönence illa alcam dersen al ama şart değil..
mendil de ıslak mendil kullancan,ağız mendili diyorsan pakette satılıyor içinde en az 4tane var,al 5 paket ömür boyu kullan..paketi 2-3 lira olandan aldım yıkayıp ütüledim cillop gibi:))
araba ve anakucağı zamanlamasını sen bilcen,doğar doğmaz atarım kuzumla kendimi sokağa diyorsan al:))
portbebe arabanın takımı değil de şu çanta olandansa boşa masraf bence..
hastane çıkışında ana kucağına koyarsın..hatta ben kucağıma alırım kıyamam diyorum:)
ömür biter bizim kuzuların eksiği bitmez artık:)))