merhaba pazar gülleriiiiiiiii opuyorumnanaktan
sabaha kadar 1-2 saatte bir uyanıyorum,her dönüşte açılıyor gözlerim!!
bir de tuvalet seferi yapıyorum!! gece bi hat döşesem tuvalete ne iyi olacak:)))
öyle böyle öğlene kadar yattım ama:))
sılam mertim sabah sabah bombalamış,çok güldüm,bayılırım yaramaz çocuğa:)) hamile halinle temizliği zor olmuştur,ona üzüldüm ama :1hug:
yesicacım sen gel benim dolabı gör:)))) yaz nere kış nere karışıyor bile:)))))))))
alatariell senin şu suyun fazlasıını bana verseydin ya,kızım bi damla suda takılıyor..oof işe bak,birinde çok olur birinde az..burun kanaması da hamilelikte normal diye biliyorum çünkü kan hacmimiz arttıyor,basınç yapıyor ve kılcal damarlar çatlıyormuş..
günaydın canım opuyorumnanaktan sular kesik sen de.. senin kızı alayım da suya doysun. bebiş pasaklı olacak senin yüzünden. benim de yerim çook genişş.oğlum da sorun etmez sempatiksalakcinni
ay sana da çok güldüm. doktorun seni tanıyo demişsin ya. nasıl yapacak biliyo :roflol: ben de her kontrolde daha bi temizlenip özeniyorum. tövbe ya. gülüyorum kendime de.canım acildeki doktor elini sokmuştu çok canım acımıştı. ama ben sonra kendi doktorumda aynı muayeneyi oldum inan ki hiç hissetmedim bile. kendini kasmaman çok önemli bi de doktorun... doktorun seni tanıyo. biliyo. ona göre yapıyo muayeneyi
korkulacak bişey değil hiç korkma ben hissetmedim bile kendi doktorum yaptığında
yuh çalışmadığındanmı iştahı açılmış benim bildiğim insan enerji sarfedince daha çok yer
allahtan kayınpederin iyi adammış senin yerine veriyormuş cevabı
kız yani iş yapmaktan yemek yemeyi unutuyomuş zavallı kötükedihüso