Kizlar merhaba,benim kizim 4 gun sonra 5 aylik olacak surekli ayakta durmak istio bizde yurutece bindirdik evin icinde fir donuyor ama zararli oldugunu biliorum sizler bindiriyomusunuz?Bide cooook huysuz bi kiz gorseniz uyanikken 1 dk kendi basina durmuyor ya surekli konusulcak yada kucakta gezicek tabi oda bi sure idare ediyor,sonra basliyo aglamaya hergunumuz ayri bi yorucu saatlere bakiorum her dakika 1 saat gecti 10 dakka gecti bi gun daha gecti bitecek bu huysuzluk 1 ay daha gecti yok 5 aylik olucak ama banamisin demio hic duzelmio coook yoruyoo beni sanirim bidaha cocuk yapmicam ilk ve son olarak kalicak:)
Canım benim oğlum da seninki gibi. Çok hareketli ve sürekli ilgi istiyor. Kendi kendine oyalanması oynaması çok az. Sürekli kucakta gezinmek, konuşmak, oynamak istiyor. Ee böyle olunca da çok yoruluyorum ayrıca evdeki işlerimi hiç yapamıyorum. Akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum ben de saatleri sayıyorum . O gelince veriyorum kucağına da anca yemekti çamaşırdı temizlikti bakabiliyorum ..Ben de bir otursun rahatlarım diyorurdum da o zamanlar daha da zor diyorlar. Biz galiba hep böyle olacağız .. :)