doktordan geldik teyzoşları.tombişim 8.150 gr boyuda 66cm olmuştombiş kızıma bu ayda aynı devam ediccez,kilo alımı iyi olduğu için ek besine 6. ayın bitiminde başlıcaz.ağızdan aşısının 2. dozunu verdi dr teyzemiz.normal aşısı içinsağlıkocağına gidiyoruz biz,evime yakın diye orda başladım,zafer istemesede ben aynı aşılar yapılıyor diye orda başlamıştım,4. ayda verilen kan damlasını vermemişler,haliyle 1 aydır kullanmamız gereken demiri kullanmadığımız için biraz kansız kalmış,lanet olsun gideneoraya,zaten geçensefer yalnış aşı yapıyorlardınerdeyse,4 aylık çocuğa 6 aylık aşısı yapıyordu gerizekalı hemşiree..ama onların haddini bildiricem ben,öğleden sonra ablam izin alıcak sırf oraya gidip hadlerini bildiricezz.kakasındaki dometesdir dedi dr.sindirememiştir dedi.bide vajeni için bi krem verdi,biraz yapışıklık olmuş dedi,geçen ay yokdu dedi,valla üzüldüm,hijyenden kaynaklanabilir dedi,ben ıslak mendil bile kullanmıyorum,hep yıkıyorum,çok dikkatediyorum,valladikkat etmeyenlerin bebekleri daha sağlıklı büyüyüor.yinede ok şükür ama işte insan küçük pürüzlerde bile üzülüyor,annelikzor işmiş vallaha.neyse ben çıktım,bugün biraz hzuursuz olur bu kız..