• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok canım sıkkın yaa.sabah dışardaydık kahvaltıda,saat 9 da karnını doyurdumadanın,şimdiye kadarda bişey yemedi,yıkadım belki karnı acıkır diye ama yookk.iştahı azaldı bebeğin yaa.neden acaba.o yemeyince ölüyorum üzüntüden,hastamı olucak diye.
sizinkilerdede iştahında azalma olan varmı?

ıhlamur içirebilirsin

geçmiş olsun canım.önerebileceğimbi şey yokmalesef bilmiyorum canım

sağolun kızlar geçti gibi ama asıl akşamları çıkıo bakıcaz artıkk

Kızlar bugün bizde doktora gittik farlı bir doktora tavsiye üzerine ilgili alakalıydı kilosu 3350 boyu 66cm olmuş iyi dedi doktor ama bana az gibi geldi kilosu çünkü 300 gr almış ek gıdalardan konuştuk mamayı bırak dedi ek gıda çizelgesi verdi yumurta beyazı bal patlıcan bakla dereotu maydanoz sakatat inek sütü yasak dedi onun dışında herşeyi yedire bilirsin dedi ama nasıl başlamam gerektiğine dair liste verdi zor olcak bu ek gıdalar hayırlısı olsun buarada mama sandalyemizide aldık :21:

canım 3350 mi yanlış yazdın herhalde?ama boyu baya iyiymişş.mama sandalyniz de hayrlı olsunn

çok canım sıkkın yaa.sabah dışardaydık kahvaltıda,saat 9 da karnını doyurdumadanın,şimdiye kadarda bişey yemedi,yıkadım belki karnı acıkır diye ama yookk.iştahı azaldı bebeğin yaa.neden acaba.o yemeyince ölüyorum üzüntüden,hastamı olucak diye.

merak etme canım geçer benim kızımda geçen hafta öyleydi ne yaptıysam emmedi sütüm de azaldı emmeyince ama geçti şimdi düzeldi ara ara olurmuş böyle eee bizimde canımız istemiyo bazen olabilir üzülme düzelir belki hava değişikliği falandır kırgınlığı falan varsa yemez

slm almila benim oğlumda da aynı sıkıntı var doktora götürdüm bi şurup verdi o balgamını rahat çıkartıyo ama şurubun tadı çok kötü ağlıyo içerken şurubun adı mucalator bide nane limon rahatlatır dedi. burnuna fizyolojik serum damlatın dedi. odanın havasının kuru olması da hırıltı yağarmış nemli tutmak gerekirmiş. ben kalorifer peteklerinin üstüne su bırakıyorum artık..

Canım emmediği zaman sütünü sağıpda ver Dr bize 3 saati geçirmeyin demişti. Birde stres yapma stres yaptıkça daha zorlaşıyo herşey eninde sonunda emiyo merak etme.

slm almila benim oğlumda da aynı sıkıntı var doktora götürdüm bi şurup verdi o balgamını rahat çıkartıyo ama şurubun tadı çok kötü ağlıyo içerken şurubun adı mucalator bide nane limon rahatlatır dedi. burnuna fizyolojik serum damlatın dedi. odanın havasının kuru olması da hırıltı yağarmış nemli tutmak gerekirmiş. ben kalorifer peteklerinin üstüne su bırakıyorum artık..

selam canım ben de kalorifer peteklerinin üstüne su bırakıyorum,serum fizyolojik de damlatıyorum.ama şurubu söylediğin ii oldu doktorumuzu arayıp soralım bakalımm

kızlar bugün doktorumuz muayne sırasında kızımın vajinasında yapışıklık gördü,geçen sefer yoktu dedi,bende hiç farketmedim,gerçi belli olmuyorkii halaa.çok dikkat ediyorum ıslak mendili bile şampuanıyla yıkayıp durulayıp kullanıyorum,neden oldu dedim,nedeni yok dedi,olabilirmiş,ama endişeliyim.krem erdi,sabah akşam sürün o bölgeye 10 gün dedi,geçer dedi,geçmezse çok ilerlemiş boyutları cerrahi müdahale bile gerektirebilirmiş:((varmı aranızda böyle sorun yaşayan.4. ayında yoktu yeni çıktı ortaya..sonradan olmuş dedi,çok dikkat eder ve not alır her zaman doktorumuz.

canım benim abimin kızındada aynı şey vardı onunkini doktor kendi açmıştı o şimdi 15 yaşında sonra ablamın kızındada oldu onunkini ben farkettim hatta bide ablama söylemiştim dikkate almamıştı. sonra doktor farketmiş ve neşter gibi bişeyle hafif kesmiş sanırım ağlamamış kanamamış bile yani biçok kız çocuğunda olabilen bişey korkma hatta arkadaşım kızındada duymuştum :31:

benimkinde de oluyor hatta bugun saat 16.00 mamasinin hepsini icti ,icine biskuvi katmistim.(180ml icmesi gerekiyor ama 150yi bitirince dunyalar benim oluyor,genelde 90-100ml yer),sonra saat 7de 4-5 kasik patasle karnabahar puresi yedirdim o kadar.sonra da 50ml zar zor sut icirdim uyudu.
kızlar bebeğimin göğsünde hırıltı var ve balgam söküyo ama çocuk uykusuzluktan ölüyo tam uyuyacak balgam rahatsız ediyo uyanıyo varmı önerebileceğiniz bişeyy:28::26:
benim kizim da coook cabuk kapiyor butun hastaliklari.yeni atlatmistik gribi 15 gun filan once.yine burnu tikali.ben de deniz suyu kullaniyorum.
oncesinde gogsunde hirilti vardi,bir arkadas yazmisti pekmez verebilirsiniz bebislere doktoru soylemis ona da.pekmez dogal balgam sokturucudur.
sabah ve aksam verdim 1 tatli kasigi kadar,belki daha da az 2 gun.
hemen soktu.

kızlar ya bişey sorcam demir damlası nedir?kulanan varmı aranıza?bize ne sağlık ocağından verdiler ne de doktor verdi.kafam karıştı aslında kullanmak gerekiyomuş yardımcı olunn:16:
bana da vermedi dr sormayi da unuttum iyimiii....
bir de benim kziimin elleri hep soguk oluyor,ama sicak giydiriyorum acaba kan azligi filan mi var???
bebeği kendi kendine uyuyan var mı aranızda?

benimki uyuyordu canim,ama 3.5 ayligina kadar.
sonra ben okula basladim diye kizima bakici bakti,odur budur kendi kendine uyumayi birakti.bakici kucaginda yatiriyor.ben kucagima almasam da yaninda olmam gerek,fonle uyuyor ne zaman birakcak belli degil....:36:
bakiciya da kizamiyorum cunku bebegim hic rahat degillll kucaginda yatirmazsa aglar durur biliyorum ben kizimi.

Kızlar bende haziran annesiyim
FAzla giremiyom nete ama demir damalsı demişken yazmak istedim
Bebekler 4 aylık olana kadar demir gereksinimini anneden karşılarmış
Ama 4 aydan sonra yeterli gelemzmiş bu yüzden demir takviyesi alması gerekiyo
Doktorlarınıza söleyin ihmal etmeyin
Biz kullanıyoz gunde 7 damla

kizlar 2 gun once kizimi norologa goturdum.
herseyi normalmis,iyice muayane etti.
ama sorun hamilelikten cikti.
bebegin boyle olmasi senin hamileligini cok stresli gecirmenden kaynaklaniyor dedi.
bana hic sormadi nasil gecirdigimi...sen hamileyken cok stresli olmussun dedi.
doktor hakli vallahi,saglik problemim olmasa da cok sinirlendim,agladigim da cok oldu.....ama olan bebegime oldu.
zamanla gececek dedi,ama yine de sakinlestirici almasi lazim mutlaka dedi.
10 gun arayla 7 gun filan vermem gerek uyumadan once.
birkac gundur veriyorum cok yararini gordum,en azindan gece uyuyor.
cok hassas,uyanik ve de allerjik bebek dedi.ek gidalarda dikkatli olmam gerek!!!
8ci ayinda bir daha gorecek kizimi.

ALMİLA_90 merhaba canım bizde aybı sorundan doktora gittik gecen ay doktor asist şurup verdi.. günde 2 defa 2 kaşık 5 gün boyunca ayrıcada dizinin üstüne yada yastıgın üzerine yatır sırtına sag taraf sol taraf ve orta olmak üzere 10 ar defa hafifce vur günde 3 defa dedi gerçektende tüm balgamı kusarak cıkardı.. kusmasa da bilki yutuyordur kakasından cıkar dedi biz 3 günde atlattık sükür darısı başına geçmiş olsunnn

kizlar 2 gun once kizimi norologa goturdum.
herseyi normalmis,iyice muayane etti.
ama sorun hamilelikten cikti.
bebegin boyle olmasi senin hamileligini cok stresli gecirmenden kaynaklaniyor dedi.
bana hic sormadi nasil gecirdigimi...sen hamileyken cok stresli olmussun dedi.
doktor hakli vallahi,saglik problemim olmasa da cok sinirlendim,agladigim da cok oldu.....ama olan bebegime oldu.
zamanla gececek dedi,ama yine de sakinlestirici almasi lazim mutlaka dedi.
10 gun arayla 7 gun filan vermem gerek uyumadan once.
birkac gundur veriyorum cok yararini gordum,en azindan gece uyuyor.
cok hassas,uyanik ve de allerjik bebek dedi.ek gidalarda dikkatli olmam gerek!!!
8ci ayinda bir daha gorecek kizimi.

canım çok geçmiiş olsun neyi var nilayımın haberim yoktu benim ah be canım bu stres üzüntü zaten herşeyde var .. şükür tedavısı varmış çok sevindim

Bunu öğrendğm ii oldu demek sırtına vurcaz he?
Geçenlerde benım kızım da geçirdi soğuk algınlığı o balgamı kusarak attı aama çok çekti
Ben bilmiyodum böle yapılması gerektğni
ALMİLA_90 merhaba canım bizde aybı sorundan doktora gittik gecen ay doktor asist şurup verdi.. günde 2 defa 2 kaşık 5 gün boyunca ayrıcada dizinin üstüne yada yastıgın üzerine yatır sırtına sag taraf sol taraf ve orta olmak üzere 10 ar defa hafifce vur günde 3 defa dedi gerçektende tüm balgamı kusarak cıkardı.. kusmasa da bilki yutuyordur kakasından cıkar dedi biz 3 günde atlattık sükür darısı başına geçmiş olsunnn

Kızlar bende haziran annesiyim
FAzla giremiyom nete ama demir damalsı demişken yazmak istedim
Bebekler 4 aylık olana kadar demir gereksinimini anneden karşılarmış
Ama 4 aydan sonra yeterli gelemzmiş bu yüzden demir takviyesi alması gerekiyo
Doktorlarınıza söleyin ihmal etmeyin
Biz kullanıyoz gunde 7 damla

nasilsin canim?kizin nasil?kocccaman op onu yerimeee

Back
X