Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim doktorum pekmez, inek sütü, muz, kivi,
çilek gibi seyleri bir yasına kadar vermedi. . haberiniz olsun kızlar
bu arada leylacım mirayda ilk 3-,5 ay aynen öyleydi çıldırıyordu uykusuzluktan ağlıyordum bende meger kızıma ilaç dozu fazla geliyormus düşürdük daha yeni yeni girdi düzene bu arada bende bugun bezi değiştirdim ama hiç memnun değilim kızlar biz prima premium care kullanıyoruz 3 numara ama kesiyordu bacaklarını huggies aldım dün hanı oval kesim hiç memnun değilim kuruluk 0 nemli bırakıyor ve o da kesiyor prima aktif bebek kullanan var mı aranızda memnun musunz??
kızlar bide bu havalarda bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz kalın mı incemi kaç kat bura mersin çok soğukda değil gerçi ama bazen şaşırıyorum elleri ve yüzü pek ısınmıyo sanki ama uyurken falan kontrol ediyorum ısınıyo normalde ısınmıyosa incemi giydiriyorum acaba
yurutec kullanan var mi biz aldik kizim da biniyor chicco-dan uzerinde 6+ yaziyor ama bindiriyorum 6 ay olmamiza 2 haftamiz kaldı.
prima aktif bebek kullanıyorum ve bacaklarına da poposuna da hiç zarar vermedi. hatta prima premium care kullandığımda pişik yaptı. bir ara huggies deneyelim dedim o da çişi fazla hapsetmiyor. bi de kapkalın. en iyisi yine prima aktif bebek.
karın bölgeleri ne alemde bayanlar?
ben doğum öncesi fittim ama şu an karnım gevşek napmalı? Korse kullandınızmı hiç?
beni hiççç sorma :) catlaklar krateri gecti lömbür lömbürüm eski kotlarımı giydimmi düğmelerimden sarkıyor resmen((
karın bölgeleri ne alemde bayanlar?
ben doğum öncesi fittim ama şu an karnım gevşek napmalı? Korse kullandınızmı hiç?
tesekkürler canım bende huggiesden memnun değilim primanınkini deniycem
beni hiççç sorma :) catlaklar krateri gecti lömbür lömbürüm eski kotlarımı giydimmi düğmelerimden sarkıyor resmen((
ne yapmalı acaba?
korse hiç kullanmadım ben doktor gereksiz demişti.
ama şimdi kullansam bir etkisi olurmu diyorum bende.
Şu göbek olayı canımı sıkıyor.
Ben de 38 bedenden 42 bedene çıktım hiç bişeyim olmuyor sinir bir durumdayım![]()
benii hiiiç hiiiç sormayın blacksiya en azından eski kotlara girebiliyormussun sen ne güzel ben giremiyorum ddaha sütümüz az diye hiç diyet yapamadım hala daha yapamıyorum süt sorunu yüzünden oğlum biraz toparlasın öyle başlıcam kendime çeki düzen vermeye şimdi çok salaş bir vaziyetteyim kocaman göbeğim de kaldı benim bir de 10 kilodan fazla bonuss![]()
![]()
Ben de süt veriyorum, sütüm zaten az bişey yapmıym dedim şimdiye kadar. ama süt bitti bende tamamen 1 aydır emziremiyorum kızımı. artık kendim için bişeyler yapsam iyi olacak. bu şekilde kendimi kötü hissediyorum. 10 kilo fazla da bende var.
kızlaaar bende 36 arada 38 de gıyıyrodum şimdi 40 bedenım eskıden kıyafetler bol gelırdı uzerıme gore bulamazdım şimdi begendıklerımden olmuyorrrrcok sınır bozucu ama okullar basladı veeeeeeee ben okula her gidişte ve cıkışta 1o-15 dakıka yuruyorum o bıle farkettı kılo verıyorum heralde aslında cok yıyorum bıraz
azaltsam kesın donecegım eskı halıme şu 6 ayı bıtırelımde dıyetısyene gıdeegım
kızlar bugün bebelac 2 devam sütünü aldım bebe bisküvisiyle birlikte verdim yedi
sütüm azaldığı için vermek zorundayım
sizce devam sütü nasıl...
ayyyyyyyyyyyyyy resmen dagıldık yaaaaaaaaaa