• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben elma-krom hapını kullandım ama hiçbirişe yaramadı

ciddimisin?
o beklentide uçtu yani.

Aslında evde bir koşu bandı, bir eliptical aleti ve bir de onların yanında verdikleri bir alet daha var. Ama evde odalar küçük, eşya çok koyacak yer buup paketinden çıkaramadık.

Yeni eve taşınıcz 1 aya kadar. Daha doğrusu yeni yapılan bir sitede yeni teslim olacak.
Umudum oraydı ama baktım, odalar şimdiki evden bile küçük, kafayı yiycem.

Önceden sığıyoduk. Ama biz bebişe oda aıp, bir odayı ona verince düzen müzen kalmadı.
Spor aletleri de yok yere kutu bekliyor anl:58:ıycanız.

Kilolardan herkes şikayetçi anlaşılan en iyisi diyetisyen.Benim şu an üzarimde 2-3 kilo fazlalığım kaldı.Ve pörsümüş bi göbek.Doğumdan sonra diyetisyenle 7-8 kilo verdim ve sütüm azalmadı arttı.Tabi çoktandır gitmiyorum diyetisyene gitsem tıkır tıkır gidiyo kilolar valla.Acaba diyorum şu elektrikli titreşimli zayıflama kemeri işe yarramı göbüşü eritmek için.
evet ben çanakkalede ikamet etmekteyim hayatım:9::9:

Ayyy çanakkaleyi çok özledim en son geçen yıl ocakta gittim.Artık yaza gidersem 1 ay orda kalacağımmm inşallahhh

kızlar ben 48 ile hamille kaldım şimdi 52 yim ben sadece göbekten şikayetçiyim.pörsümüş bi halde.onu sıkılaştırdım mı tamamdır.bir de saçlarımın dökülmesi dursa..
hiç diyet yapmadım bol bol yiyip içiyom valla süt olsun die.ama doğumdan sonra hiç kilo almadım 4 kilo vermişim hatta.tek yapmam gereken spor aslında.
allah bize kolaylık versinnn:93:

kızlar ben bebeğimi mama sandalyesine oturtuyorum
otururken öne doğru 2 büklüm oluyo
acaba bişey olurmu beline yada ne biliym biyerine erkenmi oldu

Kızlar bu arada size söylemem gereken birşey vardı unutmuşum dün yazmayı. yei gittiğimiz doktor sütüm az olduğu için bir ilaç ismi verdi çok iddia lıydı dene farkı göreceksin dedi ben bugün buldum aldım nettle leavesısırgan otu tabletieczanede bulamadım alışveriş merkezinde eşim bulmuş bugün içtim bende hadi inşallah sütüm çoğalır :75:

canım normalde benim oğluşum da iki büklüm oluyor ama mama masasında emniyet kemerini takıncca yata tepsisini taktığımda normal oturuyor

Birde buarada kızlroğlumun doğduğundan beri çok hırıltısı vardı uyurkende horluyordu doktor onada gırtlak yapısının dar oolduğunu ilerdede geniz eti olabilceğini söledi daaha önceki doktorlarsa bazı bebeklerin gırtlak yapısı böle olabiliyor ilerde geçer demişlerdi ama bu doktor bebeğin çok sıcağa gelemez ve evin havası kuru olmamalı dedi kaloriferli evlerin havası çok kuru olurmuş bebekler için iyi değilmiş özellikle benim bebeğim için kışın hırıltısı olduklarında hasta olduklarındada buhar makinasına ihtiyaç oluyormuş bizde çıkınca baya bir araştırdık weewell in soğuk buhar makinasını aldık bebeğimin şuuan hırıltısı yok oda inşallah iyi gelir :96:

kilolarmı???????????

valla ben veremiyorum,emziriyorum,yediklerime dikkatte ediyorum ama veremiyorum.45le hamile kaldım 30 kilo aldım,duyan şok oluyor ama öyle maleseff..nasıl aldım bende bilmiyorum,sağlıklı beslenirim herzaman,ayda bir kez detox yaparım ama şiştim,doğumda 12 kilo gitti,ödemlerimde çoktu şimdi 65lerde oynuyorum 10 kilo daha vermem gerek en az,ama nasıl??az yediğim halde bebeğimi doyuruyorum,bide yesem demek ki 2 bebek doyururum.nolucak yaaaa??eşime söyledim,bikaç kondisyon aleti alıcaz,spormerkezine yazılamk istedim,normalde tenisledeilgileniyorumama bebekden sonra çook zor.bakalım,benim yemekle gitmez,spor şart!önümüzdeki yaza kadar hedefim10 veya 15 kilo..

Canım aynen ya.. Ben de tam 30 kilo aldım.. Kimse inanamıyor. :) Bemim de 15 kilo vermem lazım ama nasıl? :)

Kilolardan herkes şikayetçi anlaşılan en iyisi diyetisyen.Benim şu an üzarimde 2-3 kilo fazlalığım kaldı.Ve pörsümüş bi göbek.Doğumdan sonra diyetisyenle 7-8 kilo verdim ve sütüm azalmadı arttı.Tabi çoktandır gitmiyorum diyetisyene gitsem tıkır tıkır gidiyo kilolar valla.Acaba diyorum şu elektrikli titreşimli zayıflama kemeri işe yarramı göbüşü eritmek için.

Ayyy çanakkaleyi çok özledim en son geçen yıl ocakta gittim.Artık yaza gidersem 1 ay orda kalacağımmm inşallahhh

Canım ben de düşünüyorum bir diyetisyene gitmeyi.. Sütüm azalmadan nasıl verebilirim ancak uzman biri yardımcı olabilir. Sen memnun kaldın yani gerçekten süt azalmadan verilebiliyor? 2-3 kilo hiçbirşey canım ya verirsin hemen, bende dolu ...:P

Canım aynen ya.. Ben de tam 30 kilo aldım.. Kimse inanamıyor. :) Bemim de 15 kilo vermem lazım ama nasıl? :)

benim gibi birini gördüğüme kendi adıma sevinirken seninadına üzüldüm.ancak sporla gidicek benimkiler,ben yediğime dikkat ediyorum çünkü.bakalım artık:(:13:

aynen valla aaraada 5 yaş olsun istiyorrum.bugün pozitif çıkcak die aklım çıktı nasıl uğraşcam ben ikissiyle beraber ya ne annemler var burda ne kayınvalidem gurbette teek başıma.bu bile yoruyo benii.allah olmayanlara versin inşallah

valla doğru söylüyon. ben eşime 2. yi düşünüyosak. hiç boşuna kiloları vercem diye uğraşmıyayaım. hemen yapalımda ikisinin kilosunu verşiyiym barii dedim:))))))))))))):1::1::1:
kızlar benim kızlarımın arasında 5 yaş var ayy nası kıskançlık var aralarında anlatamam ve seneye okulu var ben nası ders çalıştırcam öbürü ayaklanacak nası zapt edecem düşünü yorum 2 kızımın arasında 1 düşük oldu ondan uzadı yaş arası eğer istiyosanız 3 yaş tam ideal yaş yoksa okadar zor oluyoki anlatamam şimdi düşünüyorum oda 3 yaşında olsaydı ne büyük kız sıkılırdı kıskançlık yapmazdı öbürüde oynayarak büyürlerdi biiri okula biri daha yeni öğrenecek herşeyi off annelik zor eskiler doğru yapmışlar vallahi peş peşe doğğur tamam

Canım ben elma-krom hapını kullandım ama hiçbirişe yaramadı
emzirirken içilirmi kii dikkat edin benim düşüğümün sebebi zayıflama hapları
geçen ben taktım kemeri ayy nası bi ağrı yaptı kullanamadım maşşalah sen diyetisyenle iyi vermişsin çalışıyodun sanırım kim bakıyo bebeişine 2 gün vardı sanırım bizimkilerin arasında

memleket özlenmezmi benim eşim 5 gün kursa gidicek memlekete bebekten gidemiyorum herşeyi büyüyünceye saklıyoruz şimdilik bakalım
bende otuturuyorum ama hafif yatar pozisyonu var o şeki,lde ama mama yedittiremiyorum boynuu içine sokuyo çeneyi açamıyo cadı
benim gibi birini gördüğüme kendi adıma sevinirken seninadına üzüldüm.ancak sporla gidicek benimkiler,ben yediğime dikkat ediyorum çünkü.bakalım artık:(:13:

diyet fazla yapamıyorum ama ekmeği falan kestim zaten 88 le hamiş kalmıştım ben şuan 93 off en kötü benim kızlar malesef diyet gurupları var onlara gelin çok motive olunuyo veriliyo haftada yarım kilo anca veriyorum şimdilik

Son düzenleme:

evet canım ben de dikkat ediyorum ama dediğin gibi anca sporla... o da bebişlerden fırsat kalırsa.. bizde koşu bandı var ama çıkamıyorum ki üstüne.. :( gündüz benim oğlan fazla uyumuyor , uyumadığı zamanlarda da sürekli ilgi istiyor.. Ee haliyle akşam olunca da aşırı yorgun oluyorum.. bakalım inşallah zamanla.. yaza kadar yavaş yavaş versem yeter.. :) sana da kolay gelsin..

Bizim de dün 5. ay kontrolümüz vardı... 2 hafta önce öksürük için gitmiştik doktora.. O zamandan beri 150 g almış...:( Doktor hareketliliği arttığı için de olabilir dedi. Ama artık tamamen ek gıdalara başlattı. Bugün ilk kahvaltısını verdim oğluma.. Öğlen de sebze çorbasını deneyeceğim.. İnşallah yer.. Bakalım ek gıda maratonundan sonra bu ay nasıl olcak kilo alımı...

Merak edenler için doktor önerisi ile ek gıda düzenimiz şöyle:
Sabah kahvaltı : 2-3 bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı akşamdan suda bekletilmiş, tuzu alınmış beyaz peynir,1 çay kaşığı pekmez, yarım çay kaşığı tereyağ...Anne sütü ya da devam sütü ile bulamaç haline getirilir..
Bu miktarlar en az ölçüler olup bebeğin yeme durumuna göre arttırılabilir.
6.ay bitince yumurta sarısı da eklenecek..

2 öğün arası 1/4 çay bardağı meyve suyu (günde 2 kez)

Öğlen sebze çorbası.. Özel bir tarif vermedi.. yeşil sabzeleri ve tahılları kullanabilirsin dedi..

Öğleden sonra yoğurt: Günlük mayalanmış, 3/4 su bardağı olunca öğün yerine geçermiş arkasından anne sütüne gerek yokmuş... meyve suyu hariç hepsi için bu geçerli..

Akşam yatmadan önce muhallebi... Pirinç unu ile ama kabızlık varsa yulaf unu ile...

iki büklüm oluyosa tabiki erken, bizim dr sadece kucağında oturtabilirsin 6. ayı bitirmeden bi yerde ya da mama sandalyesine oturtma dedi...

ayyy ne güzel konuya deyinmissiniz ama ben kacirdim yine.kilo konusu.bende göbislerinizi soracaktim tam.kilomu su anda bilmiyorum tahmini 65 gibi,55 le hamile kaldim 70 le hamileligimi tamamlamadim.ama göbek biraz kaldi.ben göbegimi sarmadim birde.drdan korse istemistim tavsiye etmedi.bende düsündüm su titresim kemerini ama ben ameliyatliyim dogumdan 1 ay sonra safra kesesi ameliyati oldum kemeri kullanirsam acaba zarari olurmu ki.:26:

Bizim de dün 5. ay kontrolümüz vardı... 2 hafta önce öksürük için gitmiştik doktora.. O zamandan beri 150 g almış...:( Doktor hareketliliği arttığı için de olabilir dedi. Ama artık tamamen ek gıdalara başlattı. Bugün ilk kahvaltısını verdim oğluma.. Öğlen de sebze çorbasını deneyeceğim.. İnşallah yer.. Bakalım ek gıda maratonundan sonra bu ay nasıl olcak kilo alımı...

Sabah kahvaltı : 2-3 bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı akşamdan suda bekletilmiş, tuzu alınmış beyaz peynir,1 çay kaşığı pekmez, yarım çay kaşığı tereyağ...Anne sütü ya da devam sütü ile bulamaç haline getirilir..

Öğlen sebze çorbası.. Özel bir tarif vermedi.. yeşil sabzeleri ve tahılları kullanabilirsin dedi..

Öğleden sonra yoğurt: Günlük mayalanmış, 3/4 su bardağı olunca öğün yerine geçermiş arkasından anne sütüne gerek yokmuş... meyve suyu hariç hepsi için bu geçerli..

Akşam yatmadan önce muhallebi... Pirinç unu ile ama kabızlık varsa yulaf unu ile...

peki emziriyomusun sen hem bunlar verilip hemde emzirsek süt içmeye yer kalmaz bendede böyle bir liste var hepsini bir günde verirsem az emiyo azar azar veriyorum bende öğün olarak değilde sütüm çok kilo aldırmıyo ama ne içse kardır diyorum öyle yapım dimi

Son düzenleme:
kızlar bugün nette ek gıdalarla ilgili araştırma yaparken doktoramcam.com diye bir site buldum. orda beslenmeyi tıkladığınızda ek gıdayageçişle ilgili basit bilgiler var. benim gibi ek gıdalara yeni başlayacak arkadaşlara yol gösterebilir diye düşündüm.. bir okuyun isterseniz.

canım ya nerelerdeydin. bayadır burda gözükmüyodun. bebiş rahatsız mı diye düşünmeye başlamıştım artık. ya da çok yaramazlık yapıyodur dedim. demek ek gıdalara tam anlamıyla başlattı mükrem bey ha. hadi hayırlısı bakalım. biz de perşembe günü kontrole gidecez bakalım bize ne diyecek.

Back
X