Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya nerelerdeydin. bayadır burda gözükmüyodun. bebiş rahatsız mı diye düşünmeye başlamıştım artık. ya da çok yaramazlık yapıyodur dedim. demek ek gıdalara tam anlamıyla başlattı mükrem bey ha. hadi hayırlısı bakalım. biz de perşembe günü kontrole gidecez bakalım bize ne diyecek.
kızlar benim kızlarımın arasında 5 yaş var ayy nası kıskançlık var aralarında anlatamam ve seneye okulu var ben nası ders çalıştırcam öbürü ayaklanacak nası zapt edecem düşünü yorum 2 kızımın arasında 1 düşük oldu ondan uzadı yaş arası eğer istiyosanız 3 yaş tam ideal yaş yoksa okadar zor oluyoki anlatamam şimdi düşünüyorum oda 3 yaşında olsaydı ne büyük kız sıkılırdı kıskançlık yapmazdı öbürüde oynayarak büyürlerdi biiri okula biri daha yeni öğrenecek herşeyi off annelik zor eskiler doğru yapmışlar vallahi peş peşe doğğur tamam
emzirirken içilirmi kii dikkat edin benim düşüğümün sebebi zayıflama hapları
canım ben hamilelikten önce kullanmıştım
peki emziriyomusun sen hem bunlar verilip hemde emzirsek süt içmeye yer kalmaz bendede böyle bir liste var hepsini bir günde verirsem az emiyo azar azar veriyorum bende öğün olarak değilde sütüm çok kilo aldırmıyo ama ne içse kardır diyorum öyle yapım dimi
senin boyun 180.miiiiii????amanıııııııııııııııııııııııın senin yaninda ben cuce kalirim yaaaa 157-lecanım ben 108 iile doğurdum 100 um şimdi en beteri benim :) boyda 1.80 sen düşün yani
90 kilo üstü topiğine gel zayıfla sende biraz zor oluyo emzirirken ama veriliyo allah yardımcımız olsun zyıf bi anne olmak isterdim![]()
kızlarrrrrrrrrrrrr regl oldummmmmmmmmm![]()
Canım ben de düşünüyorum bir diyetisyene gitmeyi.. Sütüm azalmadan nasıl verebilirim ancak uzman biri yardımcı olabilir. Sen memnun kaldın yani gerçekten süt azalmadan verilebiliyor? 2-3 kilo hiçbirşey canım ya verirsin hemen, bende dolu ...![]()
kızlar benim kızlarımın arasında 5 yaş var ayy nası kıskançlık var aralarında anlatamam ve seneye okulu var ben nası ders çalıştırcam öbürü ayaklanacak nası zapt edecem düşünü yorum 2 kızımın arasında 1 düşük oldu ondan uzadı yaş arası eğer istiyosanız 3 yaş tam ideal yaş yoksa okadar zor oluyoki anlatamam şimdi düşünüyorum oda 3 yaşında olsaydı ne büyük kız sıkılırdı kıskançlık yapmazdı öbürüde oynayarak büyürlerdi biiri okula biri daha yeni öğrenecek herşeyi off annelik zor eskiler doğru yapmışlar vallahi peş peşe doğğur tamam
emzirirken içilirmi kii dikkat edin benim düşüğümün sebebi zayıflama hapları
geçen ben taktım kemeri ayy nası bi ağrı yaptı kullanamadım maşşalah sen diyetisyenle iyi vermişsin çalışıyodun sanırım kim bakıyo bebeişine 2 gün vardı sanırım bizimkilerin arasında
memleket özlenmezmi benim eşim 5 gün kursa gidicek memlekete bebekten gidemiyorum herşeyi büyüyünceye saklıyoruz şimdilik bakalım
bende otuturuyorum ama hafif yatar pozisyonu var o şeki,lde ama mama yedittiremiyorum boynuu içine sokuyo çeneyi açamıyo cadı
diyet fazla yapamıyorum ama ekmeği falan kestim zaten 88 le hamiş kalmıştım ben şuan 93 off en kötü benim kızlar malesef diyet gurupları var onlara gelin çok motive olunuyo veriliyo haftada yarım kilo anca veriyorum şimdilik
en yakın arkadaşımın doktoruda habibe hanım,benimdoktorum kozyatağı acıbademde cem öncüloğlu,doğumumkadıköyde oldu.bebeğimin doktoruda yine kozyatağı acıbademde banu küçükkırım.
eee hadi gozunaydiiiin![]()
senin boyun 180.miiiiii????amanıııııııııııııııııııııııın senin yaninda ben cuce kalirim yaaaa 157-lekilom da 44:18:
ayyy inanmıyorum boylarımız aynıı:)ama kilo ben 8 kilo fazlayım senden şimdi 52yim((( hamile kaldığımda 48dim ozaman iyiydimm memnundum halimden.inşallah vereririm çabucak eski kiloma dönerimm
ozamanlar beni de lise öğrencisi sanırlardı erkekler minyon tipliyiz oyüzden küçük gösteriyoruzz canımm
nasıl kilo verdin canım hamileyken mi az kilo aldın?bu arada yaşın kaç?şimdi imrendim sana yaaaaaa
canim benim boyum biraz uzun olsaymis diyorum bazen![]()
sebebi ise hic dogum yapmisa benzemiyor olmam.
kızımı sokaga çıkarıyorum,parka gidiyoruz ne bileyim iste yolda filan bana laf atıyolar.ben de sinirleniyorum körler mi bunlar diyorum icimden gormuyolar mı cocugum var diye ne alçak olmuş bu erkek milleti...kardeşim sen dogum yapmısa benzemiyorsun ki bebek senin degil diye dusunuyorlar herhalde ablanın ve ya abinindir gezmeye cikarmişsindir.
yolda 1 gun teyze diyor bana aaa ne tatlı cocuk?kimin?benim diyorum aaa hayatta olmaz diyor...yani booyleee...
ama benim de gobek var az da olsa.hatta yemek yedikten,su bile ictikten sonra baya cikiyor hamile gibi![]()
Merhaba, biz de eşimmle bebek sahibi olmakistiyoruz, bunun için önce kontrole gitmek istiyorum. sanırım Habibe Hanım'a gideceğim ilk kontrol için.. tavsiye eder misiiz Habibe Hanım'ı?![]()
Eyi geceeler kızlar nassınız?
biz iyiyiz hamdolsun
2 gundur ek gıda vermeye özendım kızıma armut mandaliinaa elma karışımı yaptım sulaırnı verdım
bugun baktım zor kakasını yaptı ve koyu yeşildi yoğundu ayrıca
sonra vazgeçtim vermycem daha bişiy sütüm çok çünkü elhamdüillah
hatta az emdği içn sanırım göğsüm taş gibi oldu
meraba canımm biz de iyiyiz hamdolsunn maşallah sana yaa öyle anlatma bence nazar falan değmesin hem eğer sütün yetiyorsa verme bence hiç gerek yokk hem mandalina biraz erken canım.asitli olduğu için pişik de yapar![]()
Merhaba, biz de eşimmle bebek sahibi olmakistiyoruz, bunun için önce kontrole gitmek istiyorum. sanırım Habibe Hanım'a gideceğim ilk kontrol için.. tavsiye eder misiiz Habibe Hanım'ı?![]()