• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrr dun ortapedıye gıttık oglumda kalca cıkıgı var mı dıye kalca cıkıgı yok cok şukur ama hafif bi sığlık var dediı cıft bez degılde frejka yastık kullanın 3 ay sonra kontrole gelın dedi medıkale gıttık aldık dedgı şeyi ayyyy yavrummm yaaa bacaklarını oynatamıyor artık cok zor ben 3 aymı kullancam bunu ogluma yaaaa medıkaldekı bayan fazla bişeyı yokmuş bır ayda gecer aslında 3 ay fazla gıbı geldı dedı bana valla ne yapcam bılmıyorum ıyı bı doktor bulup muayenehanesıne goturmem gerek cift bez baglamaya razıyım yaaaa:2:

heeee kızlar bu arada dikkat edın bacaklarında cocugunuzun bogumları eşit degılse doktora goturun bızımkının bı bacagında ıkı bogum otekı bacagında bir tane bıde yarım bogum var

kızlar günaydınbebeğinize akşam sebze çorbası veriyomusunuz veriyosanız kaçta.doktor bana bi çezelge yaptı.12 de çorba 3te meyve 5te çorba şeklinde.sen kendin düzene oturtursun saatleri dedi.

aa cok gecmı solsun ya olsa ole bısey dr umuz solerdı heralde dımı kucukken ultrason temız cıkmıstı ama bu aylarda tekrarlamak gherkeıyor dımı

slm kızlarrr dun ortapedıye gıttık oglumda kalca cıkıgı var mı dıye kalca cıkıgı yok cok şukur ama hafif bi sığlık var dediı cıft bez degılde frejka yastık kullanın 3 ay sonra kontrole gelın dedi medıkale gıttık aldık dedgı şeyi ayyyy yavrummm yaaa bacaklarını oynatamıyor artık cok zor ben 3 aymı kullancam bunu ogluma yaaaa medıkaldekı bayan fazla bişeyı yokmuş bır ayda gecer aslında 3 ay fazla gıbı geldı dedı bana valla ne yapcam bılmıyorum ıyı bı doktor bulup muayenehanesıne goturmem gerek cift bez baglamaya razıyım yaaaa:2:

cnm geçmiş olsun çok.neden ortopediye götürme ihtiyacı hissetmiştin.bi sıkıntısımı vardı yoksa ölesinemi götürdün.umarım en kısa zamanda hiçbirşeyi kalmaz bebişinin.

cnm geçmiş olsun çok.neden ortopediye götürme ihtiyacı hissetmiştin.bi sıkıntısımı vardı yoksa ölesinemi götürdün.umarım en kısa zamanda hiçbirşeyi kalmaz bebişinin.

başından beri saglık ocagında kontroleerde hıc doktor bakmamaıştı kalca cıkıklıgı varmı dıye ben bıgun goturdum merak edıyorum bı bakın kalca cıkıklıgı falan var mı diye onlem alalım dedım aaaaaa cızgı eksık olabılır dedı uyuzzz doktor bende cocuk doktoruna goturdum oda ultrasnda baktı cok hafıf dedı en sonunda ortapedıye goturdum baktı kalca cıkıklıgı yok ama işte cok hafıf sıglık var haaa ilerde toplallamaaz ama 40- 50 yasında kırecleme olmasın dıye bu onlemı aldırdı

neyse cıddı bısey degılmıs canım..
sız kontrollere saglık ocagınamı gıdıyosunuz
bızım dr sureklı koluna bacagına fln bakıyo olsa anlardı heralde ama ben yınede bı hatırlatayım

gecmis olsun canim,bak simdi kafama takildi benimde,eeee normal götürdügün dru bilemiyormu bunu,tamam ortapedi isi ama normal götürdügümüz kendi drlari bilemezmi,kizim kalksin bogumlarina bir bakayim sagol canim söyledigin icin.

daha bzim doktorumuz yok iyi bi doktor bulmam lazım saglık ocagındakı doktorumuz uyusss yaaa sınır oldum ben bıde tabanına falan baktırıcam

başından beri saglık ocagında kontroleerde hıc doktor bakmamaıştı kalca cıkıklıgı varmı dıye ben bıgun goturdum merak edıyorum bı bakın kalca cıkıklıgı falan var mı diye onlem alalım dedım aaaaaa cızgı eksık olabılır dedı uyuzzz doktor bende cocuk doktoruna goturdum oda ultrasnda baktı cok hafıf dedı en sonunda ortapedıye goturdum baktı kalca cıkıklıgı yok ama işte cok hafıf sıglık var haaa ilerde toplallamaaz ama 40- 50 yasında kırecleme olmasın dıye bu onlemı aldırdı

cnm çok geçmiş olsun tekrardan.

evet cnm doktorun ıyıyse kontrol edıyordur zaten bızım dıştan bişey yok bı cızgı eksık ama doktor cızgıyle cok alakalı degıl dedı bacaklarını kurbaga gıbı ıkı yana acta eksık bogum olan bacagı hafıf daha zor acılıyor ordan anlıyolar bendede varmış oyle sorun bana cekmış yani oglum aılede oldumu bebektede oluyormuş

senaycım nerde oturuysun sen
bızımde bı dr umuz vardı
memenjıtte yalnız teshıs koydu
bende ıkı ay dr suız kaldım
sımdı zeynep kamılın klınık sefıne gıdıyroum muayenehanesıne

geçmiş olsun senaycım neyseki kalça çıkıklığı yokmuş benim oğlumunda gecen ay farketmiştim 1 cm daha kısa geldi bi bacağı hemen doktora gttim oda baktı ama bacağınıda kasabilir dedi yinede tetbir olsun diye ortopediye yönlendirdi bu ay da oaraya gitcez bakalım hergün bakıyom bazen de bacakları eşit geliyo yaramaz sıpa kasıyo kendini galiba yinede gideyim dr içim rahat olsun

selam kızlar bugun oglusmlauyku keyfı yaptk o 111 gıbı uyandı yatakta oynadı hayret mızldnmadn ama yanmda tabe bend euyudum 12ye kdr sonra kalktk kahvaLTISINI HAZRLDM AMA TAMAMEN YEMEDI AC OLMADIGINI DUSUNDUM UMARM BEGNMEMEZLIK YAPMAMSTR.
SIMDIDE UYUTTUM VE HENUZ KAHVALTI YAPMADM. SIMDI HAZRLIYORUM COK ACIKTIM YAAA TABI FISS DIYE SONERM BU ACLIKLA::)
BUARADA SENAYCIM KALCA CIKKLIGNDN BAHSTMSSN SUKUR ONEMLİ BİŞİ DEİLMŞ SEN IZMIRDEYDIN DIMI BEN KARSIYAKADA ALPER BEYE GOTRYRM HER AY SOLEMSTIM SANA 70 TL MUAYENESI AMAHER TARAFINI HERDEFASNDA KONTROL EDIYOR VE SAATLERCE SNNLE MUHBBT EDIYOR:d AMA TEK KOTU YONU KOCA KARI USULU BUYUTYR BEBEKLERI EHEHE:d NE BULRSN YEDIR COCUK ALDKCA VER ZTN DISI CIKNCAAA ISTAHTAN KESILECEKDIYOR:d :d:d
AMA EN AZNDN HER AY BOY KILO ORANTILRI HAKKNDA SOHBT EDIYR CIZELGELERLE SANA ANLTYR 20 YASNDAKI TAHMINI BOYUNU FALAN SOYPLYR MUHBBETI HOSUMA GIDIYOR:)

senaycım geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda düzelir. bizimde doktorumuz bakmıştı usg de bişi çıkmadı normal dendi her ay gittiğimdede altını açar bacaklarını yanlara kurbağa gibi ayırır kontrol yapar onun içinmi bakıyo acaba ki ama boğumlarada bakayımbir ben kalkınca merak ettim doktora gidincede tekrarlatalım olmazsa bizide bilgilendirdiğin için sağol canım

Son düzenleme:

bence 2. bir doktora gözük canım. çocuğu boşu boşuna sıkıntıya sokma derim. kendi doktorunuz ne diyor bu duruma?

Back
X