• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ılk doktor sıfatı oluyor sonra uzman opr diye yukselıyor ya ondan sordum baktım netten sadece doktor yazıyordu eşimde bır tane doktor bulmuş hem behçet uzda calışıyor hemde muyenesı var eve şmdi geldı randevu almış bıle uzman doktor sertaç özalp diye cuartesi 3 te randevumuzu bakalım onu deneyelım olmadı senın dedıgıne gıdıcem

kızlar aşımızı olduk geldik,şimdi uyuyor kuzum.inşallah akşama rahatsızlanmaz.ben kzııma ekbesine başladdım,dışarıya falan çıkarken yemeklerini yoğurdunu,çorbasını,meyvesini koyabileceğim,sağlıklı bir saklama kabı arıyorum ama nerden alabilirm kızlar.fikri olan varmı??

kızlar dr dan geldıkk..
kulagında sıvı toplanması devam edıyormuşş
antıbıyotık kullanıp her ay takıp edıkcek uzun surmwz ınsallah
3 haftada gecebılır dedı kbb ı
sonr akendı dr umuza ugradık pıspısı kızarmıstı atanın basıt bı enfeksıyon dedı
zaten kullandıgınız antıbıyotık bunada ıyı grlır dedı
bbende sunnnetı sordum
3 yasından once dedı
ıstersen errahlarla konusalım dedı
benım dr zeynep kamıl sut cocugu klınık sefı
hastanede yaptıralım dedı
cuma gunu hsatanede bulusup cerrahla goruscez bakalım

buyukler ınsallah cok konusmazlar
annem dırdır ettı casnımı sıktı
yok kıs gunu
yok cocuk buyusun
sankı pıpısınıın kesıldıgını hatırlayınca ne ısıne yarayaak cougumun
Geçmiş Olsun sıkma canını düzelir

Kızlar bi sorum olcak biz demir ilacına başladık benim kızın dışkısıda siyah ip gibi şeler çıkmaya başladı sizde hiç olan oldumu dr ulaşamadım size soriim dedim belki başına gelen varsa die

kızlar dr dan geldıkk..
kulagında sıvı toplanması devam edıyormuşş
antıbıyotık kullanıp her ay takıp edıkcek uzun surmwz ınsallah
3 haftada gecebılır dedı kbb ı
sonr akendı dr umuza ugradık pıspısı kızarmıstı atanın basıt bı enfeksıyon dedı
zaten kullandıgınız antıbıyotık bunada ıyı grlır dedı
bbende sunnnetı sordum
3 yasından once dedı
ıstersen errahlarla konusalım dedı
benım dr zeynep kamıl sut cocugu klınık sefı
hastanede yaptıralım dedı
cuma gunu hsatanede bulusup cerrahla goruscez bakalım

buyukler ınsallah cok konusmazlar
annem dırdır ettı casnımı sıktı
yok kıs gunu
yok cocuk buyusun
sankı pıpısınıın kesıldıgını hatırlayınca ne ısıne yarayaak cougumun

cnm çok geçmiş olsun.sünnet içinde beklemeyin derim.ne kadar erken olursa o kadar az hatırlar.

kızlar bugün gittim aldım medelanın aldım ama elektrikli almadım manuel aldım biberonda chicconun aldım bunu tavsiye etti ordaki bayan dişlerini kasıması içinde bebdorun dişliğini aldım inşallah biberona alıştırabilir kızlar pompayı kullanmadan önce nasıl temizliycez

dışarı çıkarken meyve işini nasıl yapıyosunuz.meyveyi rendeleyip hemen vermek gerekmiyormu?ben bugün dışardayım diye kavanoz meyve verdim.

dışarı çıkarken meyve işini nasıl yapıyosunuz.meyveyi rendeleyip hemen vermek gerekmiyormu?ben bugün dışardayım diye kavanoz meyve verdim.

Ben meyveyi bide cam rendeyi yanıma alıyorum rendeleyip hemen veriyorum bizim dr hazır hiç birşey verme dedi meyveyide bekletmememi söyledi biraz zahmetli oluyo ama olsun besin değerine kaybetmeden vermiş oluyorum

Ben meyveyi bide cam rendeyi yanıma alıyorum rendeleyip hemen veriyorum bizim dr hazır hiç birşey verme dedi meyveyide bekletmememi söyledi biraz zahmetli oluyo ama olsun besin değerine kaybetmeden vermiş oluyorum

bende eve gidince öle yapıyorum ama bugün sokaktaydım mecburen verdim valla napıyım.arada bir mecbur kalıyorum.

Kızlar bi sorum olcak biz demir ilacına başladık benim kızın dışkısıda siyah ip gibi şeler çıkmaya başladı sizde hiç olan oldumu dr ulaşamadım size soriim dedim belki başına gelen varsa die

canım lifli bı gıda yedırdıysen ondan oyle olmuştur mesela bende muz vermıştım siyah ip gibi şeyler vardı kakasında

canım cam rendeyi nerden aldınız ben bugün bulamadım bizim burda hatta bizim burda şımarık diye mağaz<a var iztediğin bütün cam eşyalar var ama rendesi yok
sorduğumda bana bakıp güldü reyondaki kız camdan rendemi olur ablacığım dedi

canım cam rendeyi nerden aldınız ben bugün bulamadım bizim burda hatta bizim burda şımarık diye mağaz<a var iztediğin bütün cam eşyalar var ama rendesi yok
yakınlarda e-bebek mağzası varsa orda satılıyo ama migros gibi büyük marketlerde de var canım ben migrosdan almıştım

bizin burda çok kapsamlı bir bebek mağazası var ben ordan aldım. yaşadığın yerde bebek ürünleri satan mağazalara sor. kesin vardır. ve ya internet üzerinden sipariş verebilirsin. hepsi burada. com adrsinde var.

boncukcum bende 3 tane var,ben önceden kendim almıştım,2 tanede annemden geldi,istersen gel veriiyim arkadaşım.ben aldığımı jokerden almıştım carrefourdan.

Back
X