• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sen çalısıyomusun ne iş yapıyosun... bebeğini kim bakıyo...

cnm teknik ressamım özel bir şirkette calısıyorum kayınvalıdem bakıyor bebegımı amaa rtk işten cıkmak ıstyrm kendım buytmk ıstyrm zor donemı atlttım ama sımdı daha zor alısma donemnde kendı dogrulrmla buytmk ıstyrm cocugumu ama bakalım.
bende :( :( :( zaten iki gündür hiçbişide yemiyooo
benmkıde iştahsızzz sanırm dişlerr...!!!

cnm teknik ressamım özel bir şirkette calısıyorum kayınvalıdem bakıyor bebegımı amaa rtk işten cıkmak ıstyrm kendım buytmk ıstyrm zor donemı atlttım ama sımdı daha zor alısma donemnde kendı dogrulrmla buytmk ıstyrm cocugumu ama bakalım.

benmkıde iştahsızzz sanırm dişlerr...!!!
zaten iki aydır günah keçisi oldu çıktı bizde dişler.ağlıyo diştendir uyumuyo diştendir yemiyo diştendir çıkdırmış gibi bağırıyo diştendir herşeyin nedeni diş.ama iki ay oldu diştendir demeye başlayalı daha kabartısı yok :)))))))

ay ne bılm bızm 2 dişimzde cıktıııı ondn dıyorum acaba 3. dişmi vr ortada dıyee off offf:(cunku bnm oglum obur bı bebektı uyuyan bır bebektı neselı bır bebektı ama tum bunlr son 1.5 aydırr yok:(
zaten iki aydır günah keçisi oldu çıktı bizde dişler.ağlıyo diştendir uyumuyo diştendir yemiyo diştendir çıkdırmış gibi bağırıyo diştendir herşeyin nedeni diş.ama iki ay oldu diştendir demeye başlayalı daha kabartısı yok :)))))))

kaçtım bende kızlar herkese sağlıklı sorunsuz iyi hafta sonları diliyorum.bütün bir hafta sonunu gezi proğramlarıyla doldurdum.kızımla deli gibi gezicez :66:

dün dr. kontrolümüz ve aşımız vardı.

dr. daha önce vermemişti ama artık biz de yumurta, ceviz, peynir, pekmez, tereyağlı kahvaltıya başladık.
yoğurt sevmiyo dedim, içine gün kurusu kayısı ile kuru üzüm kaynatıp blenderla ezip ilave et dedi.
bi de şu meyve fileleri var ya, almamıştım ben, ondan al bütün meyve koy, eline ver kemirsin dedi.

daha önce kan ilacı muhabbeti olmuştu.
dediki sağlık ocaklarının verdikleri ilaçtan bebeğin kilosu kadar damla veriliyormuş. Ama onlar kabız yan etkisi yapıyormuş. Bize ferrum yazdı. 10 kilo olana kadar günde sadece 4 damla ondan bilginize...

kızlar bu benim üçüncü doğumum ve her doğum sonrası aynı dökülme sorununu yaşadım.bu seferki ikisinin toplamını da geçti.her yerde saç görünce deli oluyor insan.ee iki de kızım var.bunlar da extrası.iki ay önce bioblas adlı şampuanı aldım.çok ta ucuz bir şey.5 yıkamada dökülmem durdu.şimdi yeni saçlarım fırça gibi fışkırıyor.siz de size uyan ürünü bulduğunuz da bu sorundan kurtulursunuz umarım.

gercektenmi bende alıyım o sampuandan insallah bendede işe yarar

kaçtım bende kızlar herkese sağlıklı sorunsuz iyi hafta sonları diliyorum.bütün bir hafta sonunu gezi proğramlarıyla doldurdum.kızımla deli gibi gezicez :66:

kız nerelere gitcen okadar bende 5 ,6 gibi kayınvalidemlere gitcem ordanda annemlere pazar günü dönerim artık eve çok streslendim herseyee üzülüyorum kafama takıyorum vallah nolcak benim haliim gidip stres atıyım iyi gezmeler bizeeeeeeee:66::64::62:

Son düzenleme:
bütün bir haftasonu bend e younumm herlde gıremem boncuk kargonu bugun verıyorum yurt içi kargoyla .yrn elınde olur olmzsa pazrtesı olur sanrm habrn olsn dıye yazıyrm:)
herks kendıne ii baksınnn bebişlerinedee...

aslında çocuğu annemlere bırakmak var bizde eşimle şöyle bi uludağ tatiline gitsek yada kar tepe ohhhhhh ne güzel stres atmış olurum eşiminde 3 hafta tatili var değişiklik olur hava alırım 4 haftadır evde tıkıldım kaldım hiç biryere çıkmadım ama bebişimide kıyamıyorum bırakmaya daha küçük diye oralarda soğuk alamam hasta olur vallah artık seneye napalım:50::93:

kızlar dr kontrolümüz vardı.doktor bu çocuğun bağazlarının hali ne nası durabiliyo korkunç olmuş dedi.boğaz kültürü iste.çok üzüldüm valla.buyumuz 74 cm kilomuzda 9 olmuş.artık kahvaltıya başlıyoruz.balık ve tavukta vericem.

melodi maşallah .bende hazıran annesıyım buarada. yenımı başlıcan ek gıdaya. bebişinin boyuda kılosuda super...boğazıda gecer inş. bıran once

kızlar dr kontrolümüz vardı.doktor bu çocuğun bağazlarının hali ne nası durabiliyo korkunç olmuş dedi.boğaz kültürü iste.çok üzüldüm valla.buyumuz 74 cm kilomuzda 9 olmuş.artık kahvaltıya başlıyoruz.balık ve tavukta vericem.

çok geçmiş olsun.en kısa sürede iyileşir inşallah.bebeklerimiz yerine biz hasta olsak keşke.onların çektiği tüm acılar bizim olsa.insanın evladı hastayken hayat duruyor sanki.

melodi maşallah .bende hazıran annesıyım buarada. yenımı başlıcan ek gıdaya. bebişinin boyuda kılosuda super...boğazıda gecer inş. bıran once

cnm teşekkür ederim.biz ek gıdaya başlamıştık ama çorba yoğurt ve meyve veriyordum.şimdi kahvaltıda eklendi.doktor artık herşeyi verebilirsin dedi.bazı yasaklılar hariç tabiki.

çok geçmiş olsun.en kısa sürede iyileşir inşallah.bebeklerimiz yerine biz hasta olsak keşke.onların çektiği tüm acılar bizim olsa.insanın evladı hastayken hayat duruyor sanki.

saol cnm valla keşke hiç hasta olmasalar.yazık öğlen yemek yerken öğürüyodu bende yememek için yapıyor sanıyordum meğer boğazları şişmiş kuzumun

kızlar bugün 6.ay aşımızı olduk yavrum ağla ağla baygın düştü.sağlık ocağımı yanlış ölçüyo yoksa bizimki cidden çok mu zayıf bilmiorum ama kilosu 7600 boyu da 67 çıktı doktora her gittiğimizde bu ölçümler değişiyo:37::37:

kızlar bugün 6.ay aşımızı olduk yavrum ağla ağla baygın düştü.sağlık ocağımı yanlış ölçüyo yoksa bizimki cidden çok mu zayıf bilmiorum ama kilosu 7600 boyu da 67 çıktı doktora her gittiğimizde bu ölçümler değişiyo:37::37:

bizimde sağlıkocağı hep eksik ölçüyor cnm

dün dr. kontrolümüz ve aşımız vardı.

dr. daha önce vermemişti ama artık biz de yumurta, ceviz, peynir, pekmez, tereyağlı kahvaltıya başladık.
yoğurt sevmiyo dedim, içine gün kurusu kayısı ile kuru üzüm kaynatıp blenderla ezip ilave et dedi.
bi de şu meyve fileleri var ya, almamıştım ben, ondan al bütün meyve koy, eline ver kemirsin dedi.
daha önce kan ilacı muhabbeti olmuştu.
dediki sağlık ocaklarının verdikleri ilaçtan bebeğin kilosu kadar damla veriliyormuş. Ama onlar kabız yan etkisi yapıyormuş. Bize ferrum yazdı. 10 kilo olana kadar günde sadece 4 damla ondan bilginize...
:nazar::nazar::nazar:maşşallah ela hanıma.canım benim doktorumda ferrum vermişti onu kullanıyoruz,günde 9 damla.her doktor çook farklı.

geçmiş olsun cnm.üzüldüm yaa,neyse allah şifasını vrsin.

canım hep aynı yerde tarttır.

kızlar ya bu aralar bebeğim ağzı açık nefes alıyo genzimi tıkalı burnumu anlayamadım bide arada bi hafif hafif öksürüyo ve hapşırıyo sanki allerjik gibi serum fizyosol ve sprey sıktım sanki biraz durdu gibi ama hiç bişey gelmedi burnundan zaten ne bi kusmasını nede bir burnu akmasını gördüm bu çocuğun ben keşke burnu aksa kussada bende rahatlasam oda geçen gün ağzına parmağımı soktum yine kusmadı balgam dolu göğsü
şöyle düşündürüyo beni
acaba genzinde et olabilirmi burnunun hırıltısı hiç geçmiyo geceleri daha fazla büyük insan gibi horluyo bende yüksek yatırıyorum
ben nem olayındanda kaynaklandığını düşünüyorum
buhar makinesi alıym dedim o da biraz pahalı geldi vazgeçtim
neden olabilir sizce bu tıkanıklık korkuyorum

Back
X