Meraba kızlaarr nasılsınız.Ben doğru düzgün giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum.Bebişler büyüdükçe dertlerde çeşitlenmeye başladı.Oğlumun hala dişi çıkmadı hep ben çıktı zannediyorum ama yok geleceği anlaşılan.Ben oğluma bol bol kıymalı çorba yapıyorum doktorumuz öyle önerdi.Ve bize demir damlası vermedi önermedi sürekli dr kontrolünde diye.
Benimde sütüm yetersiz ve hergün 500ml devam sütü yani mama vermeye çalışıyorum.Benim oğlan beni bırakmadı o bırakmadıkçada sütüm olacak sanırım zaten kesilecek diye çok korkuyorum.Gecleri rahat ediyorum.
Kızlaar ben doğumun 6. ayında adet oldum.Bittikten 15 gün sonra tekrar oldum .Sizin nasıl oldu.Bu arda doğum sonrası hiç üzerimde fazla kilo kalmadı.Hamşile kalmadan önceki kiloma çoktan döndüm ancak sezeryan dikişin üzerinde deride hafif sarma var yani göbek üzerinde şiş bi şekilde.Zaten doğum sonrası dikiş yeri acımadıda karnımda o gerilen yer çok acıdı öncesindede deri kanamıştı gerilmekte.Sanırjım ancak memkik çekme ile gider.
Yumurcaklar büyüyor ve çok tatlı olmaya başladı.Komando gibi evi emekleyerek dolaşıyo ortalığı karıştırıyo

Ayy çook uzun oldu çoktandır yazmamıştım.Hepinizi öptüm iyi geceler