- 10 Aralık 2010
- 142
- 6
- 46
SLM kızlar...yeni yeni girebildim haftasonu kızdan hiç fırsat bulamadım. cts ortopedi doktorundaydık 1 ay daha bandajlarımız takılı kalacak
(( okadar da umutlanmıştım.neyse buna şükür...1 ay sonunda bir boy büyük beze geçin ve 1 ay boyunca çift kullanıp tekrar muayeeneye gelin dedi.yani 1 ay bandaj sonrada 1 ay çift bez kullanıp kurtulacağız inş... arkadaşlar ilginizden dolayı tek tek hepinize teşşeküür ederim. hasta bebişlerimize geçmiş olsun,iyileşen bebişlerimizede gözünüz aydın olsun.
Bende keçi sütünden yoğurdunu mayalayıp veriyorum.Ve biz 3,5 aylıkkenn yoğurda başladık.sürekli dr.kontrolündeyiz bence hiç bir şey olmaz canınızı sıkmayın kızlar...bu arada ortopedi dr.özellikle yürüteci sordum ve kesinlikle onaylamıyor kız-erkek farketmiyormuş,herşeyin doğalından yanayım dedi.

Bende keçi sütünden yoğurdunu mayalayıp veriyorum.Ve biz 3,5 aylıkkenn yoğurda başladık.sürekli dr.kontrolündeyiz bence hiç bir şey olmaz canınızı sıkmayın kızlar...bu arada ortopedi dr.özellikle yürüteci sordum ve kesinlikle onaylamıyor kız-erkek farketmiyormuş,herşeyin doğalından yanayım dedi.