canım nasıl kılo verdın sen dıyetısyenemı gıttın ?
Evet yaa .. benim de vermem gereken çookk kilo var....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl kılo verdın sen dıyetısyenemı gıttın ?
Evet yaa .. benim de vermem gereken çookk kilo var....
gemiş olsun canım kuru tutmaya bak o bölgeyi ,gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler kizlar.
kakasinin tahlil cevabini aldim...aksam uzeri goturdugum icin dr da yoktu,gosteremedim ama kendim baktim,gorunurde hersey normal...diger tahlil 10 gun sonra cikacak...bakalim onda nevar ne yok...
kendi tahlilimin cevabi da hazirrr turkceye nasil ceviricem bilmiyorum ama bende de sorun cikti..zaten emindim.
simdi cevabi dr-a goturmem lazim bakalim ne diycek...
alinti yapamadim ama esinden uzak dur yazmissiniz
zaten bu kasinti ve yanmadan kavuşamiyoruz kiDD
![]()
evet cok şirin oluyorlar oyle bızımkıde herşey diyor bı anne demıyordu aglarkennn anneeee diyordu bugun oyun oynarken annnneeee dedı :)ılerde inş bılınçlı bi şekılde demelerını duyarııızzzzzz
canım benimde sancım çok oluyo önceden hiç olmazdı.vede kanamam çok fazla iki saate bir değişmek zorunda kalıyom.özelliklede 2.gün çok oluyor,hep ddışına çıkıyo iyiki çalışmıyorum yoksa resil olurdumsaoln kızlar vallahıı benmm hamılelkten oncede bukdr agrım olmuyorduu cok sancılı olmaya basladııı normalmı bılemedm ama agrı kesıcıdeeee ıcmeye karsıymm yanı ssabredebıldgm kadrr sabretcmm.
ztn ılac ıcmektn nefrt edıyrrmm![]()
akşamları yatarken muhellebi yap pirinç unuyla,yada nişaştayla paluza yap tereyağlı tok tutar pekmezde koy içine .benimki yemiyo sadece emiyo akşamlar meyve suyu çok nadir içiyo ,suyu bile sevmiyor oğlumcnm hiç birbilgim yok =)
kızlar buarada aksam cocuklarınıza sutmü veriyorsunzz benmkii benm sutm yetmedıgı ıcın surklı acıkyr corba vs verıyordum ama aksmagr olmasn dıye vermyrdmm ssadece sut veryrdumm ama sanrm yemek ıstıyor benım oglan sizler nasıl yapıyorsunzzzz?
gemiş olsun canım kuru tutmaya bak o bölgeyi ,
benimkide ağlarken anne diyor ama bir türlü anne demedi daha.babaya bababa diyo bana seslenirken hıhh diyo ,bana çok düşkün ama,babadan bana atılıyo ozaman çok seviniyomoda babası ama beni daha çok sevmesi hoşuma gidiyo
![]()
ay canım haklısın valla git git bitmez o yol... Allah kolaylık versin valla hem çalışıp hem bebek çok zor bir de uzak oluınca iş eve daha da zor....
geçmiş olsun canım nilay a.. inşallah birşey çıkmaz canım...
sana da geçmiş olsun en kısa zamanda geçer canım..
canım çanakkaleli misiniz yoksa... biz çanakkale de oturuyoruz...iyi tatiller size burdaaa..
canım çok geçmiş olsun sana da...çok zor hem hasta olup hem bebek bakmak... pardon iki bebekkk..... :)
canım ben sadece emziriyorum yatmadan önce.. muhallebi kaşık maması denedim ama çok huysuz oluyor yemiyor o saatlerde... ama gece çok sık kalkıyor acıktıgından mı dişlerden mi bilemiyorummm.
ayberk de tarhanayı hiç sevmedii... sadece ve sadece sebze çorbası.. yoğurtlu çorbayı da sevmedi...aman yesin de sebze corbası yesin.. bazı gğnler hiç yemiyor ...![]()
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler kizlar.
kakasinin tahlil cevabini aldim...aksam uzeri goturdugum icin dr da yoktu,gosteremedim ama kendim baktim,gorunurde hersey normal...diger tahlil 10 gun sonra cikacak...bakalim onda nevar ne yok...
kendi tahlilimin cevabi da hazirrr turkceye nasil ceviricem bilmiyorum ama bende de sorun cikti..zaten emindim.
![]()
Canım evet çanakkaleliyim.Annemin yanına gidiyorum tabi annem yanımda ama beraber gideceğiz çanakkaleyi ççook özledim.Ne güzel çanakkaledesiniz ben istanbulu pek sevmiyorum.İyi tatil geçiriz inşallah annemin evide sobalı ama hasta etmeyiz oğlumu inşallah.
slm annişler bugun eve geldım oglumu emzırdım yemeyecegını bıle bıle bugun arkadasımın annesı baharatsız tarhana corbası getırmış bıraz ondan yapayım dedım veeeeeeeeeeee yediiii şok olduuum yemek yemeyınce ıstemeye ıstemeye kaşık maması vermek zorunda kalıyorum onuda bazen yıyor bazen yemıyor zaten doktorumuz 1. planda sutun olsun demıştı emzırıyorum onun ıcın ıcım rahat yemekte ıkı kasıkta olsa verıyorum onumuzdekı hafta eskışehıre gıdıcez bakalım inş oglumu hasta etmem...
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler kizlar.
![]()
kuru ve temiz tutuyorum canim ama istee gecmedi bir turlu
hatta dustayken sabun degdirince sonra tuvalete gidemiyorummm yanıyorum resmenn...
kizim da bana cok duskunnn babasindan bana atliyor resmen ama o kadar da duskun olmasi iyi degil cunku kimseye birakamaz oldum.somestr tatilindeyim simdi dersler baslayinca kime birakicam acaba diyorum.bakicimiz da yurtdisina gidiyor....yenisini bulmam lazim..
tamam canım denerim saolcanım benim oğlanda ilk başta sevmedi 1-2 hafta sonra tekrar verdiğimde yemişti tarhana çorbasını ara ara denemeni tavsiye ederim
ay canım haklısın valla git git bitmez o yol... Allah kolaylık versin valla hem çalışıp hem bebek çok zor bir de uzak oluınca iş eve daha da zor....
geçmiş olsun canım nilay a.. inşallah birşey çıkmaz canım...
sana da geçmiş olsun en kısa zamanda geçer canım..
canım çanakkaleli misiniz yoksa... biz çanakkale de oturuyoruz...iyi tatiller size burdaaa..
canım çok geçmiş olsun sana da...çok zor hem hasta olup hem bebek bakmak... pardon iki bebekkk..... :)
canım ben sadece emziriyorum yatmadan önce.. muhallebi kaşık maması denedim ama çok huysuz oluyor yemiyor o saatlerde... ama gece çok sık kalkıyor acıktıgından mı dişlerden mi bilemiyorummm.
ayberk de tarhanayı hiç sevmedii... sadece ve sadece sebze çorbası.. yoğurtlu çorbayı da sevmedi...aman yesin de sebze corbası yesin.. bazı gğnler hiç yemiyor ...![]()
ben 50 kıloyla hamıle kaldım 52-53 ede razıyım dogumda 21 kılo aldım sanırım en son saglık ocagında tartıldım 58 dım ama hıc dıyet yapmadım aksıne okulda coook yıyorum sankı kılo uzerıme yapışmış gibi
Canım evet çanakkaleliyim.Annemin yanına gidiyorum tabi annem yanımda ama beraber gideceğiz çanakkaleyi ççook özledim.Ne güzel çanakkaledesiniz ben istanbulu pek sevmiyorum.İyi tatil geçiriz inşallah annemin evide sobalı ama hasta etmeyiz oğlumu inşallah.
hemsom ben varim.eskisehirliyim bak ya daha yeni ögreniyoruz.cok özledim eskisehiri.cok güzel bir sehrimiz var yaz gelsede gitsem diye can atiyorum,denizimiz bilem var artik.ne kadar güzel olmus kent park falan...eskişehirde kim var?ben eskişehirliyim benim yerimede gez oraları ama bebişide hasta etmebenim kızımda pirinç çorbasını sevdi tavuk çorbasınıda sevdi tabi oda pirinçli..geçen gün tarhana yaptım yemedi bi daha deniycem bakalım yiyicekmi?ben sebze çorbasını ğek yapmıyorum daha doğru keyifle yemiyo kendimize nasıl yapıyosan tuzsuz bi şekilde öyle verince bayıla bayıla yiyiyo..ben zaten kahvaltısı olsun diğer öğünleri olsun bulamaç hiç yapmadım ben nasıl yiyemiyosam kızım da yemez diye düşünüyorum
![]()
![]()
![]()
canım nilaya geçmiş olsun sanada ayrıca...herkes yazmış ama o bölgeyi kuru tut ve sakın ama sakın sabun sürme daha çok olur..eşinden uzak durmanda iyi onada bulaşır yoksa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eskişehirde kim var?ben eskişehirliyim benim yerimede gez oraları ama bebişide hasta etmebenim kızımda pirinç çorbasını sevdi tavuk çorbasınıda sevdi tabi oda pirinçli..geçen gün tarhana yaptım yemedi bi daha deniycem bakalım yiyicekmi?ben sebze çorbasını ğek yapmıyorum daha doğru keyifle yemiyo kendimize nasıl yapıyosan tuzsuz bi şekilde öyle verince bayıla bayıla yiyiyo..ben zaten kahvaltısı olsun diğer öğünleri olsun bulamaç hiç yapmadım ben nasıl yiyemiyosam kızım da yemez diye düşünüyorum
![]()
![]()
![]()
canım nilaya geçmiş olsun sanada ayrıca...herkes yazmış ama o bölgeyi kuru tut ve sakın ama sakın sabun sürme daha çok olur..eşinden uzak durmanda iyi onada bulaşır yoksa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selam canımm daemon ben :)))
elhamrada buralarda eskılerle ılgılı bır suru rıvayet var gırmeyelım oralara.. uzaktan uzaga takıp edıldıgımız bılıyorum hepsı bu
kızlar bua rada uzun aradan sonra dondum ben.. ve mınıgın ıkı gundur yıne hasta![]()
ohhh geçmiş çok şükür sevindim canım.uzun süredir girmedin bende merak e tmiştim,boşwerrrrr demekki çok kıskanılıyorsunkisürekli takip ediliosun:))dişleriniz hayıurlı olsuın,üstler birazdaha zor olucak hazırlıklı olmalısın.bizim şimdi üst yandakiler çıkıcak galiba hafifden kızarmış gibi.canım meraklı arkadaslarım var burdan takıp edıyorlar hakkımda bılmedıklerı seylerı o yuzden cnaımı sıktılar gelemdım bı sure
neyse onları dert edemıycem..
benım bebgımın dısleır cıktı gecen hafat sınu dıs bugdayı yatık dunde ateslendı muhtemelen ust dıslerden dıye tahmın edıyroum
kbb ye gıttık kualgındakı sıvı toplanması gecmıs
bogazında burnundada bısey yok dedı
atesı sureklı cıkıp ınıyor ust dısıde cok kabarık umarım onadandır
slm annişler bugun eve geldım oglumu emzırdım yemeyecegını bıle bıle bugun arkadasımın annesı baharatsız tarhana corbası getırmış bıraz ondan yapayım dedım veeeeeeeeeeee yediiii şok olduuum yemek yemeyınce ıstemeye ıstemeye kaşık maması vermek zorunda kalıyorum onuda bazen yıyor bazen yemıyor zaten doktorumuz 1. planda sutun olsun demıştı emzırıyorum onun ıcın ıcım rahat yemekte ıkı kasıkta olsa verıyorum onumuzdekı hafta eskışehıre gıdıcez bakalım inş oglumu hasta etmem...
GÜNAYDINNN ANNELERRRR veee BEBİKKLERRRRRR!!!
ohhh geçmiş çok şükür sevindim canım.uzun süredir girmedin bende merak e tmiştim,boşwerrrrr demekki çok kıskanılıyorsunkisürekli takip ediliosun:))dişleriniz hayıurlı olsuın,üstler birazdaha zor olucak hazırlıklı olmalısın.bizim şimdi üst yandakiler çıkıcak galiba hafifden kızarmış gibi.
süper!!afiyet olsun türker'e.bebeklerin ne yaptığı belli olmuyo,bazen seviyolar bazen sevmiyolar iştee..ama benim kzıımda sebzeden çok tarhanayı seviyor.bende ön planda emzirmek diyorumn,nasılssaaa hep yicek yemeklerden.inşallah hastalandan geliceksinizcanımm..
hemsom ben varim.eskisehirliyim bak ya daha yeni ögreniyoruz.cok özledim eskisehiri.cok güzel bir sehrimiz var yaz gelsede gitsem diye can atiyorum,denizimiz bilem var artik.ne kadar güzel olmus kent park falan...
bu arada herkese gunaaaydııınnnnnn zasacım gunaydın