2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy canım inş zaten daha antıbıyotık tedavımız bıtmedı 4 gunumuz var daha ama dışarı fazla cıkmayacagım eşim için gidiyorum zaten kardeslerını cok ozlemış bellı yoksa eskışehır cok soguk gıtmem zaten oraya bı gıttıkmı oglumu ozluyorum kucagıma almak bı nasıp olmuyo 4 tane amca bi tane yenge dede derken herkes tatılde aynı evde ama bu 15 tatılde cok ıyı dınlenecegım eltımdende soz aldım fuul tıme turkere bakacakmış sabahları baksın yeter valla ızın vermış bana 11 e kadar yatacagım:52::52::52::62::62::62:

iyi yanından bakmaya çalış,baksınlar sende dinlen,ama haklısın insan özlüyor:(ne güzel sabah 11e kadar uyumk bana hayalllll:)

günaydın ve herkese hayırlı cuma'lar..

hayırlı cumalar şekerim.

günaydın kızlar,bir şey soracam sizin bebişlerin bıngıldaklarında açıklık ne kadar oldu ,bizimki hala fazla iki kere kemik iğnesi kullandırdı doktor ikiden fazla olmaz dedi ,d vitamini kestirdi iğne kullanınca.ama hala bir değişiklik yok bu sabah baktım elimle açıklık aynı gibi.doktor 18.aya kadar kapanır dedi .etrafınızda hiç böyle bir şey duydunuzmu.birde bebişleriniz kafa çapı kaç benimki normalmi onu değerlendirecem de bizimki 45 cm şu an.bugün 7 aylık olduk çok mutluyuz ,hala inanamıyorum bebeğim oldu büyüdü doğduğu gün aklımda ,zaman ne kadar çabuk geçmiş

selam kızlar

benım oglumun atesı dutu ama cok huysuz sanıyorum kı derdımız ust dıs
cok fena ıstahsız uc gundur resmen agzına bısye surmek ıstemıyro
sabah kahvaltısı ıcın zorladım artık
burnunu tutarak falan yedırdım
yoksa ıyıce gucsuz kalacak napıyım

zasacım cok tesekkur eerım canım

ayyyy canım inş zaten daha antıbıyotık tedavımız bıtmedı 4 gunumuz var daha ama dışarı fazla cıkmayacagım eşim için gidiyorum zaten kardeslerını cok ozlemış bellı yoksa eskışehır cok soguk gıtmem zaten oraya bı gıttıkmı oglumu ozluyorum kucagıma almak bı nasıp olmuyo 4 tane amca bi tane yenge dede derken herkes tatılde aynı evde ama bu 15 tatılde cok ıyı dınlenecegım eltımdende soz aldım fuul tıme turkere bakacakmış sabahları baksın yeter valla ızın vermış bana 11 e kadar yatacagım:52::52::52::62::62::62:

dikka edin canım oğluşun tekrr rahatszlanmasın..
sanada iyi gelir oh yat dinlen bende mi çıkıp gitsem memlekete amcalar yengeler ilgilense ipekle:S

gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler kizlar.
kakasinin tahlil cevabini aldim...aksam uzeri goturdugum icin dr da yoktu,gosteremedim ama kendim baktim,gorunurde hersey normal...diger tahlil 10 gun sonra cikacak...bakalim onda nevar ne yok...
kendi tahlilimin cevabi da hazirrr turkceye nasil ceviricem bilmiyorum ama bende de sorun cikti..zaten emindim.
simdi cevabi dr-a goturmem lazim bakalim ne diycek...

alinti yapamadim ama esinden uzak dur yazmissiniz
zaten bu kasinti ve yanmadan kavuşamiyoruz ki :DDD:1:

heheheh. valla aynı durumu ben yasadıgımdan cok iyi anlıyorum seni canım :S
acı cekiyo insan resmen
hatta ablamla ard arda omustu bizde kasıntı demistimki sen bana bulastrdn :D:D:D
ama eczaneye bi git istersen illaki bi krem veriyolar ama travazol ve travokot krem iyi.

leylacım geçmiş olsun cnm eczaneden travocot krem al ve procare al papatya özlü ,sabun ve boya içermiyo doğal her tuvletini yapısında bunla yıka mis gibi kokuyo yumusacık yapıyo vajina için özel şampuan travocotu mutlaka al kullan çok iyi geliyo devamlı sür geçtiğini göreceksin cnm

sebamedin de vardı genital bölge temizlemek için sıvı jeli.. senin bahsettiğinide sorayım çünkü bazen tekrarlıyo bu kaşıntı sabunda sürmek istemiyorum :S
saolasınnnn

selam kızlar

ateş olayı çok kötü Allah düşmanıma bile yaşatmasın,resmen inliyo çocuklar ozaman.bizimkinin it dişi çıkacak gibiydi geçen ateşlendiğinde baktım dün alt diş yerleride kabarmış ama hala tık yok , benimkide sabah kahvaltılarını bıraktı iyice .yumurtayı çok güzel yerdi şimdi cık cık yapıyo kafasını bir sağ bir sol yapıyo istemiyorum diye.bir pekmez içirebiliyorum.emdiriyorum hep sabahları.öğlende canı isterse yiyor,dün ıspanak kavurdum blendırdan çektim kıymalıydı bayıla bayıla yedi onu çok şükür.yanında da mandalina suyu verdim içti.akşamda emmeye devam :)) bugün toğga içirecm bakalım içeçekmi ,yarında boncuğun tarifini yapacam kerevizli olanı

selam kızlarrr ya birsey sormak istiyorumm haziran bebeklerinde dişi çıkmayan bebek varmı??? benim oğlumun hala dişi çıkmadıııı

selam kızlarrr ya birsey sormak istiorumm haziran bebeklerinde dişi çıkmayan bebek varmı??? benim oğlumun hala dişi çıkmadıııı

canım hıc kafana takma .. elbet cıkacak.. benım yakın arkadasımıın bebegı 10. ayında cıkardı ve de hepsını arka arkaya cıkardı.. toplam 8 dişi oldu inanamadım... sen de hiç kafana takma yani...

canım hıc kafana takma .. elbet cıkacak.. benım yakın arkadasımıın bebegı 10. ayında cıkardı ve de hepsını arka arkaya cıkardı.. toplam 8 dişi oldu inanamadım... sen de hiç kafana takma yani...

aslına bakarsan kafama takmıyorum ama normalde benim oglum sakin bir bebekti huzursuzluk var üstünde çıksa da huzursuzlugu da azalsa diye diyorum.ama dişi çıkan bebeklerde ayrı bir sevimli oluyor canımmm :))))

selam kızlarrr ya birsey sormak istiyorumm haziran bebeklerinde dişi çıkmayan bebek varmı??? benim oğlumun hala dişi çıkmadıııı

bende umudu kesmiştim 8 aylık çünkü benm kızım
bi anda ard arda çıktı,
blkde erken doğduğu için gerçek ayına göre çıkardı :D bilmiyorum bende

birgün bibaktım alltan iki tane belirmiş.
zaten çıkma ööncesi deli gibi oluyolar huyları değişiyo
bence üzülme sakın
her bebek birdeğil:S

aslına bakarsan kafama takmıyorum ama normalde benim oglum sakin bir bebekti huzursuzluk var üstünde çıksa da huzursuzlugu da azalsa diye diyorum.ama dişi çıkan bebeklerde ayrı bir sevimli oluyor canımmm :))))

aa huzursuzlugu varsa bide baska bi rahatszlıgı yoksa diştendir
bide ağzı çok akıyo çıkmadan önce eli hep ağzında oluoy
kontrol etsene şişmişti diş etleri :S

aa huzursuzlugu varsa bide baska bi rahatszlıgı yoksa diştendir
bide ağzı çok akıyo çıkmadan önce eli hep ağzında oluoy
kontrol etsene şişmişti diş etleri :S

evet canım huzursuzlgu var.geceleri uyuyan ve uyanmayan cocuk kac kere kalkar oldu.tabii eli uzun zamandır agzında.ama son 1haftadır dahset salya olayı var.sanırım az kaldı :))) sağlıklı olsunlarda ne zaman cıkarsa cıksın

evet canım huzursuzlgu var.geceleri uyuyan ve uyanmayan cocuk kac kere kalkar oldu.tabii eli uzun zamandır agzında.ama son 1haftadır dahset salya olayı var.sanırım az kaldı :))) sağlıklı olsunlarda ne zaman cıkarsa cıksın

hayırlısıyla atlatsıın oda :(
benim kızımda 3 gndr ayarı kaçtı
10da uyuyan kız 1e uyuyo ağlııyo
napcam bilmiyorum deliricem yakında
geceleride yarım yamaalak uyuduk hep

hayırlısıyla atlatsıın oda :(
benim kızımda 3 gndr ayarı kaçtı
10da uyuyan kız 1e uyuyo ağlııyo
napcam bilmiyorum deliricem yakında
geceleride yarım yamaalak uyuduk hep
canim öyle birara dünemleri oluyor gecen haftada ben öyleydim uykusuzluk yorgunluk maf olmustum.eger dayanabilirse biraz uykusuz birak ve yatirmak istedigin saatte yatir.ben o sekilde düzene koydum

selam kızlar

canim nasilsin oglusun nasil oldu

canim nasilsin oglusun nasil oldu

iştahsızlık ve huysuzluk dısında ıyıyız canım
hala zorla verdıgım kahvaltıyla duruyor..
cıger cok sevıyor bakalım cıgerlı corba yapıyorum sımıd.

normalde yogurt ve elmayada bayılır ama uc gundur zorla agzın bıkac kasık tıkıyorum

iştahsızlık ve huysuzluk dısında ıyıyız canım
hala zorla verdıgım kahvaltıyla duruyor..
cıger cok sevıyor bakalım cıgerlı corba yapıyorum sımıd.

normalde yogurt ve elmayada bayılır ama uc gundur zorla agzın bıkac kasık tıkıyorum
oooo kiyamam hepsi gececek annesi.maasallah ciger falan yiyiyor demek.

Back
X