nice mutlu yıllara.kaç oldun bakalım..
çok sağol cnm 22 yasına girdim........
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nice mutlu yıllara.kaç oldun bakalım..
saol canim,tesekkur ederim...dr-a gitmem lazim ama erteleye erteleye duruyorum.zamanim yok...aslinda Nilayi birakacak kimsem yok...annem ve kayinvalidem calisiyorlar.bir pazarimiz var...bakalim...leylacım sana ve bebeğine geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz senin durumun mantar değildir inşallah bende de oldu ilaçlarla geçiyor sonra yine başlıyor bünyen zayıf olunca yapıyormuş bu sefer ben de bi eczaneye ilaç hazırlattım geçiyo diyolar inşallah doğrudur
dogum gunun kutlu olsun canimmmmmmmmm ailenle birliktee nice nice mutlu senelereeeslm kızlar bugün doğum günüm evde bebekle oturuyorum eşim işte kutlayamıycam bu sene gecen sene hamileydim şimdi bebişim yanımda tüm sıkıntım gitti evde yalnızlık çok sıkıcı ama şimdi oğlumla oyun oynuyoruz çok mutluyum![]()
evet canim sabun surunce daha cok oluyorrrr.....canım nilaya geçmiş olsun sanada ayrıca...herkes yazmış ama o bölgeyi kuru tut ve sakın ama sakın sabun sürme daha çok olur..eşinden uzak durmanda iyi onada bulaşır yoksa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu ara evde ikimiz oluyoruz diye bana sardi))) herkesin kucagina gidiyor ama 5-10 dk-lik...canım benimki yabancıyı çok seviyor aksine :)) markette kızların kuzcaklarında geziyo biraz çapkın bir oğlum var sanırım güzel bayanları çok seviyo :82: bakıcı işi zor ,seneye bende çalışmayı düşünüyorum inşallah atamam olurda ,ozaman annem bakar sanırım .babasına bırakıp çarşıya çıkabiliyom ama telefonda sesimi duyduğunda ağlıyo ,anneme bırakıncada bir süre bana küs gibi yapıyo sonra atılıyo ,bir kerede komşuma bırakıp ev temizlemiştim durmuştu akıllı inşallah hep böyle olur çünkü seneye çalışmayı şiddetle istiyorum evde çok ama çok sıkıldım
leylacım geçmiş olsun cnm eczaneden travocot krem al ve procare al papatya özlü ,sabun ve boya içermiyo doğal her tuvletini yapısında bunla yıka mis gibi kokuyo yumusacık yapıyo vajina için özel şampuan travocotu mutlaka al kullan çok iyi geliyo devamlı sür geçtiğini göreceksin cnm
bugun dr randevumuz vardi...
kilomuz 9100gr,boyumuz 69.5sm....70e gelemedik bi turlu )))
kaka tahlilini de gosterdim bisey yok ama esas tahlil 9 gune cikacak onu bekleyelim dedi...insallah onda da birsey olmaz.....
maşallah kızına tombiş olmuş annesi ,boyunu takma annesi erkek olsa önemlide kızda minyon daha ii bence :)bugun dr randevumuz vardi...
kaka tahlilini de gosterdim bisey yok ama esas tahlil 9 gune cikacak onu bekleyelim dedi...insallah onda da birsey olmaz.....
slm kızlar bugün doğum günüm evde bebekle oturuyorum eşim işte kutlayamıycam bu sene gecen sene hamileydim şimdi bebişim yanımda tüm sıkıntım gitti evde yalnızlık çok sıkıcı ama şimdi oğlumla oyun oynuyoruz çok mutluyum![]()
daha nice nice senelereee ailenleeeçok sağol cnm 22 yasına girdim........
aa çok iyi nilayın kilosu benim kızım hala 8 kg bile değil 7900bugun dr randevumuz vardi...
daha nice nice senelereee ailenleee
aa çok iyi nilayın kilosu benim kızım hala 8 kg bile değil 7900
boyunuda ölçmedi acil diye gitmiştik ayın 1de gidicez bakalım kaç olmuş
bizim kızlar minik canımbastıbacak ipek diyorum benn
endişelenme inşAllah bi sorun çıkmicak..
yerim o bastı bacagımı ben yerim yerim ne tatlı çıkmış resminde
şeyda ya bizde maşallah yiyoruz ama sanki kiol almıyo bu çocuk hele geçen ay 300 gram almış boyu 73 kilosuda sekizbuçuktu doktor çok iyi dedi ama anlamadım ya niye o kadar az almış![]()
insallah canimmaşallah size inşallah diğer tahlil de iyi çıkar
ben minyonum bana cekicek ))maşallah kızına tombiş olmuş annesi ,boyunu takma annesi erkek olsa önemlide kızda minyon daha ii bence :)
nice mutlu huzurlu yıllara oğlunla eşinle canım![]()
tabiki canim...maşallah canım
bizim boyumuz 65 cm haline şükret bak 69 olmamıza daha 2 ayımız var ayda 1 cm uzuyo benim kızım ama yinede iiler yaa çük şükür
7.ay boyu kac ki ipegin?daha nice nice senelereee ailenleee
aa çok iyi nilayın kilosu benim kızım hala 8 kg bile değil 7900
boyunuda ölçmedi acil diye gitmiştik ayın 1de gidicez bakalım kaç olmuş
bizim kızlar minik canımbastıbacak ipek diyorum benn
endişelenme inşAllah bi sorun çıkmicak..
eheheh teşekkür ederiz teyzesi :))) senin bıcırıklarıda yicem. şapkasına taktım onuda yicem![]()
aaaaaa ben örmedim kız örebilirsem örerim şeydamada![]()
:)) zahmet etme canımm benim saolll annem ördü bitonnn
taktırmıyo kafasına![]()