2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün oğlum yine kustu offf deli olucam bıktım kusuk temizlemeye yaaa çamasır makinası bozulucak hergün çamasır deterjan dayanmıyo vallah..dünde annemle kız kardesim bendeydim 1gece kaldılar az önce gittiler biraz dinlendim.. oğlumunda 2 tane dişi oldu çok tatlı duruyolar yaa biraz büyüdüler...gözünün altındaki kırmızılıkta geçmedi daha arada öksürüyoda doktora gitmeyi düşünüyorum ama şurubu bitsin geçirmezse ozaman giderim...sizler naptınız kızlar..yaz gelsede dışarıya çıkarsak bebişleri hava almaya gezdirmeye evde tıkılı kaldık çok soğuk havalar..haaa kızlar size doğal gaz faturası ne kadar geldi bu ay????????? bana geçen ay 100tl gelmişti bu ya 195tl gelmiş hepte 40derecede yaktık sadece oğlumu banyo yaptırırken 50 ye alıyodum 1 saat yanıyodu sonra düşürüyodum yine 40 a bu kadar çok zammı yapmışlar????????

slm kızlar nasılsınız. buralardan uzak kaldım. tam alt dişler çıktı tamam rahatladık derken griple uğraşıyoruz 20 gündür bir türlü geçmiyo ne girpmiş anlamadım yaw. üstüne üstlük bide daha alt dişleri çıkması tamamlanmadan üst dişler geliyor şimdide bittimki bittim kızlar hemide 4 tane birden geliyormuş 3 gecedir uyumuyoruz ne gece ne gündüz öykümde mahfoldu gözaltları bile mosmor oldu yavrumun korktum doktora gittik oda hepsi üstüste gelmiş gene iyi dayanıyo çocuk dedi. offfff offfff annelik gerçekten çok zormuş çok. allahım başka dert vermesin dermansız dert vermesin geçici bir dönem elbet geçecek uykusuzluk sorun değil ama bişi yapamamak beni mahfediyorrr elimde olsa tüm ağrısını kendime alırım ben çekerim onun yerine tarkan diyo ya şarkısında sen ağlama ben ağlarım senin yerine aynen öyle yaaaaaa.

öyküyü kaynanam battaniye de sallamaya alıştırdımı 3. aydan beri battaniyede sallayarak uyutuyorum büyüdükçe sallaması daha zor oluyor ellerimiz kopuyo valla.
en azından ayağımda sallayayım ona alışsın dedim bir hafta alıştı geri eskiye döndük artık onuda istemiyo kendi kendine uyumamı o neki biz hiç bilmiyoruz valla 6 gün sonra 8. ayımız doluyo valla hala bilmem. bu haftada memede emerken uyumaya alışıyoruz bu seferde memeyi bırakmıyo emzik gibi iyice ağzında kalsın istiyo çekince uyanıyo bizde öyle yatıyoruz taki ne zaman ağzından bırakırsa. bu arada ne eşime ne kendime ne işime nede evime tam yetebiliyorum herşeyi yarımyamalak yapmaya başladım herşeye yetişmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum kucağımdan inmiyo haylaz kızım odadan bile çıkamıyorum o uyanıkken wc ye bile gidemiyorum düşünün artık

e kolayda bişi olmazmış işte annelikde zor gazdı-dişdi-hastalıkdı- emekleme -düştü derken her dönem başka bişi çıkacak muhtemelen öyle böyle büyüyecek yaramazlar allahım esirgesin hepimizin yavrusunu
bu arada su içmeyen kızıma annem bardakta içmeye alıştırmış çok sevdi bu şeklide bildiğimiz normal naylon bardak da içiyor tadını alınca sevdi üpppp diyince hemen su aklına geliyo artık bugünde biberonda denedim şimdide biberonlada içiyo çok şükür peki günde ne kadar su içmesi gerekir kızlar bileniniz varmı

off evet cnm yaa annelik çok zormuş vallahi bide yanlız olunca dahada zor çok stresleniyo insan daralıyo bunalıyo yoruluyo ama sonrada onların mutluluğunu görünce nesesini hele gülüşlerini herşey geçiyo o anda öpüp koklayınca tüm sıkıntımızı alıyolar onunla oyunlar oynayınca insan baska seylerden bu kadar çok mutlu olamıyo allah bebeklerimizin bahtlarını açık etsin insallah...................

slm kızlar bugün oğlum yine kustu offf deli olucam bıktım kusuk temizlemeye yaaa çamasır makinası bozulucak hergün çamasır deterjan dayanmıyo vallah..dünde annemle kız kardesim bendeydim 1gece kaldılar az önce gittiler biraz dinlendim.. oğlumunda 2 tane dişi oldu çok tatlı duruyolar yaa biraz büyüdüler...gözünün altındaki kırmızılıkta geçmedi daha arada öksürüyoda doktora gitmeyi düşünüyorum ama şurubu bitsin geçirmezse ozaman giderim...sizler naptınız kızlar..yaz gelsede dışarıya çıkarsak bebişleri hava almaya gezdirmeye evde tıkılı kaldık çok soğuk havalar..haaa kızlar size doğal gaz faturası ne kadar geldi bu ay????????? bana geçen ay 100tl gelmişti bu ya 195tl gelmiş hepte 40derecede yaktık sadece oğlumu banyo yaptırırken 50 ye alıyodum 1 saat yanıyodu sonra düşürüyodum yine 40 a bu kadar çok zammı yapmışlar????????

selam
kusmuk derd,nden çok iyi anlıyorum benim kızımında reflüüs vardı sürekli kusardı hemde çok.
yatagım mahvoluyodu sabahları mamasını verdikten sonra. su gecirmez alez aldım rahatladım en azından. şimdi allaha şükür azaldı ama kusuyo :S saçıbaşı mahvouyo çamaşır mkinesini bırak duşa grmekten su fatrası bize çok geldi :S
hayırlı olsun dişleriniz ayrıca. doğalgaz faturamızda 180 tl gelmiş:S
zamlımı bilmiyorum ama ben çopk yaktım vaallla ne yalan söylim. evim küçükondan herhalde az geldi ben daha çok gelir sanıyodum.

evet canım sana yüzde yüz katılıyorum.aman bir laf etmesinler diye öpenlere yaklaşanlara ses çıkaramıyoruz her zaman.bebek hastalanınca da o bulaştıranlar üzülmüyor,gelip onlar bakmıyor tabii.ay biraz ters olmak lazım bu hayatta.ben eşim evdeyse hiç götürmüyorum kalabalık toplantılarıma.hatta getirde öpelim diyorlar yaa.

ah o bılaştıranlar varya bende sinir oluyorum komşum geldi öksürüyo pöfür pöfür yaklaşma dedim kaşala göz arsında öptü çocuğu hopp ertesi gün oğlum öksürmeye başladı tam 10 gün öksürüklü gezdi kuzum sonrada görmüş abov nasıl öksürüyo iyi üşütmüşsün diyo utanmadan ah bir kızabilsem :47: :47:

boncuk ve banucum kayıplarınız varmış üzüldüm sizi anlayorum benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı 5 yıl geçti üstünden hala ağlarım aklıma geldikçe.hayırlısı böylemiş demekten başka ne yapabiliriz.Allah şimdiki bebeklerimizi korusun her türlü kötülükten kazadan beladan , hepimizinkini korusun

selam
kusmuk derd,nden çok iyi anlıyorum benim kızımında reflüüs vardı sürekli kusardı hemde çok.
yatagım mahvoluyodu sabahları mamasını verdikten sonra. su gecirmez alez aldım rahatladım en azından. şimdi allaha şükür azaldı ama kusuyo :S saçıbaşı mahvouyo çamaşır mkinesini bırak duşa grmekten su fatrası bize çok geldi :S
zamlımı bilmiyorum ama ben çopk yaktım vaallla ne yalan söylim. evim küçükondan herhalde az geldi ben daha çok gelir sanıyodum.

buraya doğal gaz yeni geldi ,tokilerdeyim ben daha döşenmedi gelirse abone olalımmı diye düşünüyoz bizde ev kaloriferli ama kömürlü yıllık 1 ton kömür alıyoz daire başı yani 500 lira veriyoz yıllık şu anki fiyatla,siz 24 saat yakıyormusunuz ,burası zaten ılık geçiyor kışlar gündüz mesela yakılmıyo kalorifer evin yalıtımı çok güzel birde,aylık 100 e razıyız bizde eğer doğalgaz gelirse 4 ay yanıyor burda en fazla ,gündüz çok soğuk olursa yakıyolar.ona göre hesap edelim dedimde nasıl yakıyorsunuz 24 saatmi e

selam

benimkide boru gibi fışkırıyo üstüm basım bile batıyo...aynen cnm ya duşa girmekten hasta yapıcam vallah benimde evim büyük ama gecen ay iyi gelmişti bu ay aynı yakmama rağmen çok geldi

buraya doğal gaz yeni geldi ,tokilerdeyim ben daha döşenmedi gelirse abone olalımmı diye düşünüyoz bizde ev kaloriferli ama kömürlü yıllık 1 ton kömür alıyoz daire başı yani 500 lira veriyoz yıllık şu anki fiyatla,siz 24 saat yakıyormusunuz ,burası zaten ılık geçiyor kışlar gündüz mesela yakılmıyo kalorifer evin yalıtımı çok güzel birde,aylık 100 e razıyız bizde eğer doğalgaz gelirse 4 ay yanıyor burda en fazla ,gündüz çok soğuk olursa yakıyolar.ona göre hesap edelim dedimde nasıl yakıyorsunuz 24 saatmi e

evet cnm sürekli yanıyo hiç kapatmıyorum sadece annemlerde kalıcaksam kapatıyorum

günaydın kızlar.

vatozcum geçmiş olsun canım dilerim ameliyatı başarılı geçer allahım size bağışlasın dualarım sizinle canım bizide haberdar et durumundan

çok konuşmuşum:90: :90: :90: :90: nasılsınız bu arada kızlar
benim başım çok ağrıyo sabahtan beri
hap kullanmak istemiyorum ama çıldırcak gibiyim :95:

canım umarım bugün başın geçmiş olur. bende son ana kadar beklerim hep bakarım dayanılmaz duruma geliyor 1 tane minoset içiyorum ne yapayım.

bu arada kızının resimleri çok güzel e kızında tatlı maşallah tabi güzel olur resimlerde içinde o olduğu için. saçlarını sevsinler emi onun. allahım esirgesin. ay bizim saçımız yoktu doğduğumuzda. şimdi şimdi uzamaya başladı ama 2 yaşında falan ancak toka takılır heralde

boncukcum ve banucum kayıplarınız varmış rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın.

bende 3 yıllık bir tedavi sonucunda tüpbebekle kavuştum kızıma hiç gelmeyecek diyede çok korktum rabbim yüzümüze baktı ve onu bize bağışladı uğurböceğimi gönderdi. rabbim acısını göstermesin. rabbim kimseye evlat acısı göstermesim hepimizin kuzusunu bağışlasın

selam

benim kizim da cok kusar..ne zaman gecicek diyorum...annem sen de kusardin diyor...bana cekmis kuzu :D
huyu da babasina cekmis uyumamasi.yaramaz olmasi...esimin babannesi anlatti dun babasini aynii kizim yaaa )))
kızlar küpeden bahsetmişsiniz bence ufakken takılması daha iyi çünkü büyüyünce acır ve kulağını çekebilir sanırım bu zamanlar en iyi kulağındaki küpeyi çekemeyecek durumda ben de istiyorum bi gün çıkıp kızlarımın kulağını deldiriyim diyodum ben de

bu gece Almina pek fenaydı sanırım akşam yediği gaz yaptı bi de inat mı inat süt yaptım ılık ılık içsin diye içine de hindistan cevizi çok iyi gaz alıyo ama içmedi ki sabaha karşı gönlü oldu da tekrar yaptım az bişey içti de uyudu ben de melisime içirdim neyse kalktık üstlerini giydiler mamalarını yediler babalarıyla birlikte uyudular sözde eşim bana kahvaltı hazırlayacaktı hor hor uyuyor artık işe gitmesi lazım gidip onu kaldırayım

hepinize iyi pazarlar

canım o senin kendi fikrin herkesin görüşü farklı ben istediğim için deldierdim ayrıca aklı erdiğinde kulak sertleştiği için daha fazla acı çakiyor hemşire öyle söyledi 8-9. aylar en ideal aylar tavsiye ediyorum canımmm:34:
ben de mart gibi deldirmek istiyorum.bi sonraki kontrolumuzde deldiricem...simdi nasil canim zumra?kulagini cekistiriyor mu?

Back
X