Universiteyi de mastiri da muhasebe uzerine okuyorum.
Hatırlıyorum da 2 mayıstı yaa doguma da az kalmıştı ilk sinavda.
ilk turu geçtim ve ikinciye hazırlanmam gerek ama ben doguma gidiyorum neredeyse)))
İkinci tur biraz zordu 10 ders hazırlandım hocayla her gun )))
Her sabah esim uyuyor (beni gotur diyemiyordum cunku hazırlanma cok zorlanıcaksın diyordu) ben de hızlıca hazırlanıp gidiyordum.Universite evimze yakın hatta sabah yuruyurusu olsun diye ayakla gidiyordum haha )))
23 Mayıs bitirdik dersi,25 Mayısa da gun almıştık sezeryan için...
İkinci sınav da 20 Hazıranda oldu,henuz 40mız cikmamisti...Onu da geçtim cok sukur...
Ama tek beni yakan sey 1 puanla devlet hesaplı okuyacaktım onu kaybettim.100 puandı gecış ben 99 topladım ((( simdi 2500tl yıllık olduyorum ama o 1 soruyu da duzgun yazsaymışım devlet bana her ay 200 tl odeyecekti....tüüüüüüüh....
ben de dogumu hic olmazsa boga burcuna ayarlamak istiyordum ama dr cok erken dedi...20 mayis olsa dedim hic olmazsa ama izin vermedi....
ayyy Zehracccim unuttum soylemeyi ben doguma kitap da almıştım yanima yaaa nasıl olsa evde hazırlanamıcam ne okusam kardır diyee...herkes manyamış bu diyordur herhalde arkamdan ama duymadımgercekten manyakım ben yaa hastanede herkes canıyla bebegiyle ugrasiyor ben karnımı tuta tuta biseyler okuyorum hihihi

benimde artık derse yavaş yavaş başlamam lazım oğlum uyudukça