- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
canım hiç bir bebek bir sıkıntısı yoksa ağlamaz.önce sabır,sonra dua.derdini anlatamayan birine kızılır mı güzelim yaa...biz 5 ay boyunca gaz nöbetleriyle hiç aralıksız ağladık.öyle böyle değil ama,çığlık çığlığa.yapmadığım,denemediğim hiç bir şey kalmadı.aynen benim de 1 bardak su verecek kimsem yoktu yanımda.bir de büyük kızımın bana olan ihtiyacı...kabus gibiydi ama sabırla herşey geçiyor.delirmek üzereyimmmm!!ada hiç susumuyo hep ağlıyoo,gece yatağında yatmıyo kiiii ben onu 2 aylıkken ayırdım yanımdan.deli gibi ağlıyo sürekli,2 gün öncebiyere gittim orda çocuğu olmayan bi kadım BUNA NE YEDİRİYOSUN BÖYLE TOMMBİŞ? dedi aptal şey,o günden beriii durmadan ağlıyoo,nazara geldi kızım,napıcam şaşırdım,oağlarken kapıyı çekip evden çıkmak istiyorum,yarım saat bakıcak kimse yokk yaaa,ölücem sinirdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
son günlerde iş durumunun da verdiği sıkıntıyla katlanamaz hale gelmişsindir,seni anlıyorum.ama 5-6 ay içinde rahatlayacağımız günler geliyor.az kaldı canım.azıcık daha dayan.sabrın azalınca bebeği olmayan ya da kaybetmiş arkadaşların paylaşımlarını oku.nasıl şükredeceksin durumuna....