kızlar ya burası çok boş kalmış burdan devam edelim eski günleri çok özledim grupdan çıktığım içinde iyice koptum sizlerden
burdayız tatlım,burdan konuşalım,daha iyi,bende özledim burdaki paylaşımlarımızıı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya burası çok boş kalmış burdan devam edelim eski günleri çok özledim grupdan çıktığım içinde iyice koptum sizlerden
zümra bugün ilkkez 10 saniye tay tay yaptıı çok sevindim yaa çok güzel bişey buuu..![]()
cnmm gözünüz aydın olsun.darısı bizim başımıza:)))
gözünaydın cnm darısı benim oğlumun basına insallah
maşallah yesica oğlunun peşinden koşacağın günler yakın demektir
yesica demek oğlun adım atıyor,süper!!bizimkide atıyor artık adım,ama hemen yere düşüyor,peşinden koşmakdan şimdiden yoruldum,napıcaz bizzzzzzzzzz:26:
slm kızlar uzun zamandır yoktum.zaten kimse yokmuş çok boş kalmış buralar.asilamın 4 dişi var 5.çıkıyor.ayakta tutunmadan duruyor tutunarak yürüyor.geceleri en erken 24 te uyuyoruz.sabaha kadar mız mız mıy mıy.hiç yerinde durmuyor .hiperaktifmi diye çok telaş yaptım ama bu aylarda olmazmışve saçımız hiç uzamadı.doğduğu zaman nasılsa şimdide öyle ben ikinci bebeği düşünüyorum inş yine hazirana doğacak şekildeplanladık doktorumla :)))))))).
slm kızlar uzun zamandır yoktum.zaten kimse yokmuş çok boş kalmış buralar.asilamın 4 dişi var 5.çıkıyor.ayakta tutunmadan duruyor tutunarak yürüyor.geceleri en erken 24 te uyuyoruz.sabaha kadar mız mız mıy mıy.hiç yerinde durmuyor .hiperaktifmi diye çok telaş yaptım ama bu aylarda olmazmışve saçımız hiç uzamadı.doğduğu zaman nasılsa şimdide öyle ben ikinci bebeği düşünüyorum inş yine hazirana doğacak şekildeplanladık doktorumla :)))))))).
zümranın ağzı son 4-5 gündür dişlerle doluyo4 tanesi birden patladı köpek dişinin biride çıktı allahtan kolay çıkartıyo ...
vee köpek dişinin ilki merhaba derr vee 9 dişimizz olurrr!!![]()
cnm çok kolay değil çıkması hele şuköek dişinin 1 tanesi diğer 8ine bedeldicnm tekrar gözün aydın olsun.ada rahattmı çıkarttı bu dişini.elif çok zorlanıyor 3 gündür ve 3.dişimizi patlatamadık halen.herhangi birşey uyguluyormusun cnm
kızlar sizinle bi mutlulugumuzu paylasmak ıcın geldımm..
oglusum ata sütaş babymix reklamlarında oynayacak ınsallah teyzelerı elemelerden basarıyla gectı ınsallah bı aksılık olmazsa pazartesı gunu reklam fılmı cekılecek bıze basarılar dıleyınnnn.. maasallah oglusumaa
kızlar sizinle bi mutlulugumuzu paylasmak ıcın geldımm..
Oglusum ata sütaş babymix reklamlarında oynayacak ınsallah teyzelerı elemelerden basarıyla gectı ınsallah bı aksılık olmazsa pazartesı gunu reklam fılmı cekılecek bıze basarılar dıleyınnnn.. Maasallah oglusumaa
cnm çok kolay değil çıkması hele şuköek dişinin 1 tanesi diğer 8ine bedeldi
kalbimizz ve dualarımız ataylaa:)adada öpüyoooo reklam yıldızınıııı![]()