2010 Haziran anneleri sporla aranız nasıl?

mandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
58
2
86
İstanbul
Doktorum spor önerdi bana. Yürüyüş,yüzme veya hamile pilatesi olabilir. Hamile pilatesi için bu hafta bir yere başlıyorum ama sadece haftada 1 gün. Çok az geldi bana bu süre, evde kendim yapabilir miyim bilmiyorum.

Yürüyüş için oturduğum yer uygun değil hiç.Başıboş köpek var çok fazla, cok korkutuyor beni, bebeğim de korkuyordur benimle beraber diye çıkmıyorum:)

Son olarak yüzme kaldı. Sizler neler yapıyorsunuz spor olarak? Var mı yüzmeye giden? Anadolu yakasında yüzme dersi de veren havuz araştırıyorum kendime şimdilik, hayırlısı bakalım =)

ben de yüzmeye gitmek istiyorum ama burda bi havuz var sadece ve hem saatleri bana pek uymadı hem de temizliğine güvenemedim oysa düzenli olarak yüzmeyi çok istiyorum..
şimdilik sadece fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum..o da çok sık değil..
aslında evde koşu bandı var onda yürüyüş yapsam olabilir..doktora hiç sormadım ama..??

Tesekkurler cevap icin. Ben de bahsettiğim spor salonunda havuza giden bir arkadas buldum. Biraz kalabalık oldugunu soyledi. Bu durumda ben de temizligine güvenemiyorum, sanırım yuzmeyi dogum sonrası form tutmak için kullanmak daha doğru:)
Şimdilik pilates derslerine başladım bu haftasonu, sırtıma çok iyi geldi cidden. Evde de yapabileceğim hareketlerdi hem de.Yürüyüşleri de iş yerinnde öğle yemeğinden önce yarım saat şeklinde yapmaya başladım.Sorunsuz bir hamilelik dönemi ve doğum diliorum hepimize:)

ben günlük 15-20 dk yürüyorum gıdıcem yerler yakın ıse
yaya gıtmeyı tercıh edıyorum onun harıcınde hamıle egzersızlerı var onlara baslıcam

yaaa ben hiç bişi yapmıyorum arkadaşlar yaaa.işim de masa başı.oturuyorum bütün gün.akşam eve gidince yemekten sonra bari koridorda yürüyeyim diyorum ama onu bile düzenli yapamıyorum.
bide normal doğum istiyorum.bu gidişle doğuramam normal falan

kızlar burdan birbirimize gaz verelim yaa!
hergün koşubandında yüricem diyorum,akşam unutuyorum

Ben yuzmeye gidiyorum haftada 4 gun dedi doktor, sirt agrisi cekiyorum surekli oturarak calistigim icin... ama tabi 4 gun zor oluyo minimum 3 gun 45 dakika yuzuyorum..Havalar isinsin aksamlari da yuruyuse basliycam.. Anadolu yakasinda nerede oturduguna bagli egeer cevrenizde yeni siteler varsa onlarin havuzlari uyelikle aliyor olabilir. Ben universitenin havuzuna gidiyorum

Hadi hayırlı olsun :) Ben de pilates yapmaya calısıyordum evde ama eliptik bisikletimiz de vardı, ben de ona baslayayım bari

ben düzenli olarak hergün 2 saat yürüyorum bazen onu bile geçtiği oluyo

Merhaba, Bende ızmir de balçova termal tesislerine gidiyorum spor ve yüzme içim 40 dk yürüyüp sonrasında fıtness ve ağırlık çalışıyorum. Kol ve karın kasları için ayrıca arkasından hamile platesi yapıyorum 10-15 dk. arkasından da 15 dk yüzüyorum. tabi bunları haftada sadece 3-4 gün yapıyorum. :) Ama çok memnunun 26 haftalık hamıleyım ama çok iyiyim. Yorulmuyorum kolay kolay. Herkese de tavsiye ederim.

çok güzelmiş ya. şehrin imkanları önemli tabi spor yapabilmek için. ben yürümeye çalışıyorum o kadar. başka aktivite yok buralarda.boshayallersmile

Haftada 1 pilatese devam, gunde sadece 20 dk yuruyus..Biraz daha calısmam lazım iyice agırlasmadan

çok güzelmiş ya. şehrin imkanları önemli tabi spor yapabilmek için. ben yürümeye çalışıyorum o kadar. başka aktivite yok buralarda.boshayallersmile

tesekkur ederim canım da ben kacıncı aya kadar yapabilirim bunları bilmiyorum rtık gittiği yere kadar buna rağman son 2 ayda 7 kılo almısım bu hafta 3 kg vermısım :)) çok garip bir metobolizmaya sahıbım herhalde..

olsun canım sen kiloya değil spora bak. gittiği yere kadar artık. doğumun sağlıklı ve kolay da olur böylece inşallah. ama haftada 3 kg diyosun bi yanlışlık olmasın. dikkatli ol.

Okulda sürekli ayaktayım zaten.1.sınıflar var.şimdi bide 23 nisan var ona hazırlayacağım.ama doktorum kendini çok yorma dedi.Bana günde 1saat aralıklı yürüyüş dışında bişey önermedi.Özellikle karını zorlayıcı şeyleri yasakladı erken doğumu tetikleyebilir dedi.Şimdilik okul yetiyo bana e bide azıcık yaptığım ev işleri yeterzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…