2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
358
36
kızlar bu konuyu açmak için sanırım biraz erken ama yakın zamanda artık ufak ufak qöbüşlerimiz çıkmaya başlıcak sanırım .. qerçi herkesin farklı oluyor birazda bünyeye bağlı qöbüşlerimiz :CüvCüv: ama bir kaç aya kadar belirqin bi şekilde qöbüşlerimiz çıktığında resimlerimizi burdan paylaşalım olur muu hihoyyyt:CüvCüv:

ben şimdi çeksem yollasam olur valla:))))))))))))))))
zaten normalde de koca göbekliyim şimdi nolur düşünemiyorum:)))))))))))))))))))))))))))))))

benim qöbüşüm biraz şişkin ve sert .. qerçi hepimizin şuan öyledir umuyorum.. çünkü regl olamadığımızdan dolayı bi şişkinlik olur zaten hemde bi çoğumuzun bağırsak sorunlarını sıkca yaşadığı bi dönemdeyiz.. bunun şişkinliği vardır kesinlikle.. :hulya:

en erken 4.5 ayda belli oluyor göbişler kızlar genelde bizde merakla bekliycez bakalım göbişlerinizi :) ay cok heyecanlı :)

ayy hadi bakalaım topiğiniz hayırlı olsun bizde bakarız göbüşlere 4 aylık olunca çıkar yavaştan yavaştan göbüşleriniz bizde severiz burdan kaydirigubbakcemile3

arkadaslar herkese selamlar ben de yenı üye oldum Allah kısmet ederse hazıranda anne olcam cok heyecanlıyım ilk bebegım su an 6 haftalık... ama mıde bulentım falan yok sadece hafıf kasık agrım var..pıt pıt dedıgınz kalp atısımı oluyor acaba..

arkadaslar herkese selamlar ben de yenı üye oldum Allah kısmet ederse hazıranda anne olcam cok heyecanlıyım ilk bebegım su an 6 haftalık... ama mıde bulentım falan yok sadece hafıf kasık agrım var..pıt pıt dedıgınz kalp atısımı oluyor acaba..

aramıza hoşqeldin canım. inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur.. evet pıt pıt dediğimiz kalp atışı oluyor :hulya:

sizinkiler yine normal olucak....ben napayım ikiz bebek bekliyorum ve göbegimin alacagı hali merak ediyorum....

oo maşallah o zaman senin karnın bizden önce çıkar.. :CüvCüv: karnın belirqin olmaya başladığında resmini hemen bizimle paylaş olurmu canım kaydirigubbakcemile2

günaydın herkese.
benim karnımı görenler zaten hamilemisin diyordu. fotosunu çeksem 7 aylık hamile sanırsınız. inşallah fazla kilo almam. daha 7 haftalık minik yumurcak :P

umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. ben de 1 temmuzda oğlumu dünyaya getirdim. arkadaşlar göbek konusu tamamen bünye ile alakalı. ben 3 aylık hamileydim ve göbeğim çıkmıştı. çok da kilo aldım. 17 kilo ile bitti hamileliğim. kilolarımın çoğu duruyor. doğumdan sonra biraz vermiştim ama sütüm olmadığı için bir çok şeyi birden yedim ve sütüm olmadı ama hepsi bana kilo olarak geri döndü. şu anda bebeğim mama ile besleniyor ve ben diyet yaparak kilolarımı vermeye çalışıyorum.
benden size bir tavsiye sakın hamileyken fazla kilo almayın. inanın çok yemek yemeye gerek yok bebekler gayet sağlıklı oluyorlar. sadece ne yediğinize dikkat edin. yani onları besleyecek vitaminli şeylerden yiyin. eğer doğumdan sonra da sütünüz olmazsa sadece bol bol su için ve normal yemenize devam edin. çünkü sütün artmasını sağlayan tek şey suymuş ki bunu doktorum da söyledi. benim gibi doktorunuza değil de çevrenizde söylenenlere inanıp herşeyi denemeyin. sonra kilolarınız sizde kalıyor.

günaydın herkese.
benim karnımı görenler zaten hamilemisin diyordu. fotosunu çeksem 7 aylık hamile sanırsınız. inşallah fazla kilo almam. daha 7 haftalık minik yumurcak :P

yaa mümkünse resmini koyabilirmisinnn ilk'i senden olsun :hulya: bende bikaç hafta sonra koyucam çünkü benim qöbeğimde çok hafiften şişliklik oluşmaya başladı qaliba bikaç ay sonra kocaman bi qöbeğim olucakkaydirigubbakcemile3 aman bunlar önemli değil yaa bebeklerimiz sağlıklı olsun da..:CüvCüv:

umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. ben de 1 temmuzda oğlumu dünyaya getirdim. arkadaşlar göbek konusu tamamen bünye ile alakalı. ben 3 aylık hamileydim ve göbeğim çıkmıştı. çok da kilo aldım. 17 kilo ile bitti hamileliğim. kilolarımın çoğu duruyor. doğumdan sonra biraz vermiştim ama sütüm olmadığı için bir çok şeyi birden yedim ve sütüm olmadı ama hepsi bana kilo olarak geri döndü. şu anda bebeğim mama ile besleniyor ve ben diyet yaparak kilolarımı vermeye çalışıyorum.
benden size bir tavsiye sakın hamileyken fazla kilo almayın. inanın çok yemek yemeye gerek yok bebekler gayet sağlıklı oluyorlar. sadece ne yediğinize dikkat edin. yani onları besleyecek vitaminli şeylerden yiyin. eğer doğumdan sonra da sütünüz olmazsa sadece bol bol su için ve normal yemenize devam edin. çünkü sütün artmasını sağlayan tek şey suymuş ki bunu doktorum da söyledi. benim gibi doktorunuza değil de çevrenizde söylenenlere inanıp herşeyi denemeyin. sonra kilolarınız sizde kalıyor.

verdiğin tavsiyeler için çok teşekkürler canım. bunları bana bikaç doğum yapan kişi daha önerdi inşallah elimizden qeleni yaparız ve dikkat ederiz kilo konusundakaydirigubbakcemile4

bende haziran yada mayısın son haftasında anne olucam inşllah göbeğim bana göre azıcık şişti gibi çünkü bende göbek hiç yoktu azıcık göbekleneyim komplekse girerdim şimdi çıktıkça acayip hoşuma gidiyo eşime durmadan soruyorum büyümüş dimi diye:)oda beni mutlu etmem için evet diyo ama çok az dışardan hamile olduğum belli olcak kadar değil tabikide sizin gibi bende büyümesini bekliyorum.

inşallah hayırlısıyla qöbüşlerimizi büyütürüz canım :hulya:

Back
X