2010 haziran bebeklerinden diş çıkaranlar...

benim oğluş da 4 aylıkken çıkarttı ama alt köpek dişleri patladı :44: biraz tuhaf ama sağlıkla çıksın da dişleri gerisi boş :)

kızlar diş istahsızlık yapar mı bizim diş henüz kabarmış deil ama sürekli huzursuzluk ve istahsızlık var.ne anne sütü ne de ek besin hiççç bişey yemio çok mutsuzum bu arada zasa hayırlı olsun ilk pirinçleriniz

teşekkür ederiz tatlım:))evet diş iştahsızlık yapıyor,benim kzıım dün mesala 1 damla süt içmeden yattı.üzülme,olur.bende çok üzülüyordum şimdiüzülmücem artık,ağrıları olmazsa bebekler canlarının kıymetini bilirler,demek ki canları istemiyor.

benim kızımda henüz diş çıkarmadı.dişin patlaması için kesme şekerle ovulması cok ii geliyormuş arkadaşlar.kesme şeker sert ve pütürlü olduğu için dişin çıkması kolay oluyormuş..denemkte fayda var..

Benim kızımda 30 haziran doğumlu bizde iki gün peş peşe alt iki dişi çıkardık 1 hafta önce bizimde biraz erken çıktı galiba şimdide üstler zorluyo galiba çok huzursuz sürekli bişeyleri yemeye çalışıyo

kızımın alttan iki dişi aynı anda çıktı..kesme şekeri deneyin derim..doktor 1-2 hafta içinde patlatır dedi.kesme şekerle ovdum bir gün sonra patladı...hemde hiç huzursuzluk yaşamadık...

benim oğluş mayısın son haftası doğdu..
6.ayını bitirdiği hafta 5 gün içinde 3 diş birden çıkardı maşallah kuzuma...:))
darısı diş bekleyenlere...:))

benim kızımda 4 gün önce ilk incisinin ucu göründü..şimdi pirinç tanesi olma yolunda ilerliyo

Bizim kız tembel çıktı ne emekliyor,ne de diş çıkardı:))))Ancak koltuk altından tutup yürütmemizi istiyor.....Dede,baba ve gel diyor diyor ama dişimiz yok

ay ben yazmayı untmusm yaa benm oglmdaa 2 tane diş cıkardı arka arkaya 2 ay olack nerdyseeee=)
dişler buyudu bıle ama 3den haber yok henuss=)

Son düzenleme:
benim kızda tembel ne diiş çıkardı ne de emekliyor.ama doktor diş çıkarabilir çok kötü olmuş diye jel verdi.2 gündür onu sürüyoruz.bugünde sürerken farkettim önden bi tane çıkıyor galiba.elime set birşey geldi.çok sevindim.benim minik meleğim büyüyor

benim kızımında ikinci dişi göründü emerken ısırıyo birde gülüyo ama emekleme hareketi sıfır sadece ayaklarını cırpıyo ve fış fış kayıkcı deyince sallanıyo melegim gel gel el cırpma tembellikten yapmıyo

bi çıkamadı gitti bu diş.jelini sürerken hissediyorum elime batmaya başladı 2 gündür.ne zaman çıkacak artık.ne gece uyuyor.ne de yemek yiyor.hiç birşey yemiyor.bugünde yemezse yarın doktora götürecem.off off

ecrinim cuma günü dişiniçıkardı teyzeleri
maşşallah canımm.

öyle ucu görününcede hemen çıkmaz cnm,1-2 haftayı bulur,bizim alt dişler normal boya geldi,üst ikisi çok kabarıkdı,dün birinin ucu görünmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…