2010 Haziran bebişlerinin cicileri

saolun kızlar sizde alınca ekleyin görelim :))

casper dün gittim bende kocişe dedim maaşı alınca gidicez :)))

bende miniğime hep uğurböceği diyorum avatarımdanda bellidir. senin patiklerden kopya çekebiliriz opuyorumnanaktan

bende miniğime hep uğurböceği diyorum avatarımdanda bellidir. senin patiklerden kopya çekebiliriz opuyorumnanaktan

çek tabiii :)) ben gören arkadaslar uur bööcekli sunu gördüm aliyorum filan diyolarrr erkek olsaydıı uğur koyucaktım ama kız olsu ipek koyucam inşallah ipek böcüüüüm

çek tabiii :)) ben gören arkadaslar uur bööcekli sunu gördüm aliyorum filan diyolarrr erkek olsaydıı uğur koyucaktım ama kız olsu ipek koyucam inşallah ipek böcüüüüm

hayırlısı ile gelirlerde inşallah hepsini giydirmek nasip olur bu cicilerin içinde nede tatlı olurlar

sensii
canım senin bebişin cicileride çok güzel Allah sağlıklı sıhhatli günlerde giydirsin inşallahhh

cıcılerınıze bayıldım kızlar mınklerınız ıyı gunlerde kullansınopuyorumnanaktan
casperım senın verdıgın noyu aradım ama kapanmıs mothercare:sinifsinif:

ukla
evet chicconun bodyleri çok güzel çok rahat ve kullanışlı yıka yıka hiç bişy olmuyo bende bi dünya body vardı ama 5-6 chiccoyla 6 aylık oldu oğluşum bana çok rahat geldi bebişin güle güle kullansın sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah:ecrin_bebek:

ne zamana kadar devam ediyomuş indirim? mothercare in %50 indirimleri her ayın 15i olmuyo muydu? ona göre ayın 15inde samsuna gidicem..

canım sadece telefona msj geldi ne zamana kadar olacak yazmamış. ama her ayın 15 inde indirim oluyo 15 ine göre ayarfla kendini garanti olsun yada telini bulabilirsen netten arayıp sorabilirsin.

bugün uğradım ben ama fazla çeşit yoktu gelecek mallar var dediler uzunkollu badi alacaktım ama renk yoktu hep mavili falan vardı baktım geri çıktım

cıcılerınıze bayıldım kızlar mınklerınız ıyı gunlerde kullansınopuyorumnanaktan
casperım senın verdıgın noyu aradım ama kapanmıs mothercare:sinifsinif:

ayyy canım benim kapanmışmı.nette demsa group diye geçiyo. mağazalara baktım evet kayseri yok canım. sana en yakın eskişehir yada ankara oluyo herlade. netten alışveriş yapılablse aslında araştırmak lazım canım benim yapabileceğim bişi olursa söyle canım yardımcı olurum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…