2010 Haziran bebişlerinin cicileri

ukla hepsi çok tatlı sevimli bende chicconun ürünlerini çok beğeniyorum bunu hastane çıkışını montunu zıbınla birde takım aldım kumaşu falan çok kaliteli

ukla,tatlicadi aldiklariniz cok sirin ya
ben daha bisi alamadim.insallah gelecek hafta dr kontrolunden sonra almayi dusunuyoruz esimle.
aldigim gib resimleri hemen ekliycem kizlar...

ayyyy hepsi cok güzel.ben henüz almayi düsünmüyorum.ama anneanne,babaanne simdiden yavas yavas basladilar.bende 6-7 aylik oldumu almaya basliyacagim kuzuma

ukIa çok tatlılar qerçekten yaaa opuyorumnanaktan oy yerim ben onlarıııııı :asigim:

Aman da ne cici şeyler onlar öyle yaaa... Valla ben de almadım daha hiç bişey 6. ay gibi düşünüyorum ben de almayı ama eylülde yeğenim oldu ona ne bulursam aldığımdan sanırım hevesimi bu şekilde alıyorum şimdilik :))

Bir de size naçizane tavsiyem kızlar genelde tulumları falan böyle komple önden çıtçıtlı almaya çalışın bebek daha çok küçük olduğundan boyundan sokup çıkartırken zor oluyor diğerleri...

ayyyyy uklacım güle güle sağlıkla giyer inşallah çok şekerler yaaaaaa

içim kıpır kıpır oldu bende heveslendim şimdi bende hiç bişi almadım henüz 7. ayda almayı düşünüyorum bende

çok şeker canım güle gle sağlıkla giyer inşallahhhh

ßen ßebişe bişeyleri böyle ballandıra ballandıra
tadını çıkara çıkara alıyorum
çok daha zevkli oluyor.. =)
herkese tavsiye ederim..

Benim arkadaslarim da simdiden hediyeler almislar ama benim ufakligin daha henuz ne oldugu belli degil o yuzden ben simdilik pek birsey alamiyorum. opuyorumnanaktan

inşallah biran önce belli olurda hepiniz almaya başlarsınız artık ya bizde qörür severizz =)

Benimkisi 3 hafta sonra anca belli olucak canim,
ama arkadaslarim sanki kiz olacagini dusunuyorlar ki biraz pembe agirlikli olmus yine de. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…